V případě psychických problémů je vhodné navštívit psychologickou poradnu, kde vám mohou poradit s individuálními psychickými potížemi, jako jsou deprese, nervozita, úzkosti a nízké sebevědomí, dále s migrénami, nespavostí, tiky, s výchovou nebo vztahy.

Psychologické poradenství, psychoterapie: - pro dospělé, manželské páry a rodiny s dětmi. Ordinace: Račiněveská 2444/D 190 16, Praha 9 – Újezd nad Lesy Přemyslovská 37 130 00, Praha 3 Ordinační hodiny: Pondělí 8:00-12:00 13:00-17:00 Úterý 8:00-12:00 17:00-20:00 Středa 8:00-12:00 13:00-17:00 Čtvrtek 8:00-12:00 ...

Služby: - poradenství rodičům řešící poruchy chování dětí.

Centrum Vědomí: - astro-psychologické, terapeutické konzultace - kraniosakrální biodynamika.

Psychologické poradenství: - sportovci - trenéři - sportovní týmy. Kanceláře: Klatovská třída 1780/186 Plzeň Ohradské náměstí 7 Praha-Stodůlky

Osobní kouč a psycholog - kouč osobního rozvoje - vztahové poradenství - osobní poradenství - terapie a psychosomatika.

Společnost Made in Czechoslovakia s.r.o. je diagnostickou a výcvikovousplečností pro oblast pracovní psychologie v obchodních společnostech. Služby - psychologická diagnostika - psycholigické výcviky - psychologický business coaching - skupinový byznys koučink.

Institut duševního zdraví - psychiatrická a psychologická péče.

Služby: - psychologické poradenství - psycholog.

Ordinace, služby: - dětská psychiatrie - poradenství v oblasti výchovy, partnerských a rodinných problémů

Soukromá psychologická poradna - psychologické poradenství.

Činnost: - psycholog - psychoterapie - psychologické poradenství.

Dětský psycholog - psychologické poradenství.

Centrum pomoci DUHA: - kognitivní rozvoj - terapie - psychologické poradenství pro dospělé i děti. Překlady, tlumočení: - italština - čeština a obráceně.

Olomoucká škola astrologie: - výuka astrologie - sestavování a vykládání horoskopů - astrologické a psychologické poradenství - personální poradenství - vypracování horoskopu - pomoc při partnerských problémech, vytipování vhodného partnera, výběr zaměstnanců.

Služby - psychologické poradenství - diagnostika a psychoterapie - rodinná terapie - individuální terapie - párová terapie - pomoc při řešení psychosomatických obtíží - psychodiagnostika dětí.

Služby - výklad tarotu - intuitivní krystaloterapie - léčení psychosomatických obtíží.

Jsem lektorka, trenérka, koučka a autorka e-booku. Našim cílem je rozvíjet jednotlivce ve firmách dosahovat vysoký a požadovaný výkon. Poskytovat kvalitní vzdělávání a rozvoj odpovídající potřebám společnosti i jednotlivců. Motivovat k dalšímu rozvoji, žádoucím změnám. Učit účastníky přebírat odpovědnost za svůj rozvoj, chování a ...

Služby: - soukromé konzultace - semináře. Dům služeb Senovážné náměstí 9 370 01 České Budějovice