V případě psychických problémů je vhodné navštívit psychologickou poradnu, kde vám mohou poradit s individuálními psychickými potížemi, jako jsou deprese, nervozita, úzkosti a nízké sebevědomí, dále s migrénami, nespavostí, tiky, s výchovou nebo vztahy.

Dodávka, prodej - výpočetní technika, počítačové sestavy - medicínské informační systémy. Psychoterapie - výklad karet - bylinkářské kurzy - fyzioterapie.

Psychologické poradenství a diagnostika - specializace na individuální terapii dospělých a kariérní poradenství

Služby - koučování jednotlivců - workshopy - semináře, tréninky - konzultace.

Poradenství a pomoc s kvalifikací v oborech psychoterapie, psychiatrie a psychologie..

Astrologické poradenství - sestavení horoskopu - regresní terapie.

Kurzy, workshopy - psychoterapie sebevědomí, zvládání náročných situací, práce s emocemi - kurzy pro terapeuty - feng - šuej One brain - kineziologie - Spiritual response therapy SRT - Bachovy květové esence - tarot - reiki - automatická kresba - reflexní terapie - reflexní ...

Odborná pomoc formou psychoterapie a hypnoterapie pro zvládání obtížných životních situací (partnerské krize, deprese, traumata, závislosti). Kariérní poradenství pro přípravu na pracovní pohovory a výběrová řízení. Trénování paměti. Profesionální pomoc pro rozvoj firem - koučink, tréninky.

Ambulance klinické psychologie. Klinický psycholog.

Kosmetika - lifting obličeje - galvanická žehlička Kurzy - Hirudoterapie - cvičení a břišní tance - mobilizační techniky Energetické ošetření - reiki - konzultace a poradenství s přikládáním pijavice lékařské Termoterapie - BioMat Psychoterapie - psychologické poradenství pro děti i dospělé Masáže a ...

Psychologická a manželská poradna. Pomáháme řešit krize individuální i partnerské. Rodina a děti.

Služby: -podpora rozkvětu a projevu skutečného já -duševní hygiena

Služby - psycholog - kouč - krizový intervent - terapeut.

Služby: - motivační kouč - terapeutka v oblasti osobního rozvoje - instruktorka powerjógy