CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
FSP projekční kancelář s.r.o.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
FSP projekční kancelář s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Naše společnost se řadí mezi nejzkušenější dodavatele řízených podvrtů v České republice. Zaměřujeme se zejména na horizontálně řízené vrtání, podvrty HDD s výplachem a možností recyklace, mikrotunelování a protlaky. Disponujeme moderními vrtnými stroji, které jsou vhodné pro vrtání do skály i na běžné podvrty. Neváhejte nás kontaktovat.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
L-stav, s.r.o. - výstavba atypických projektů
Společnost L-stav, s.r.o. je menší rodinná firma, která působí na trhu od roku 1997. V rámci naší činnosti se věnujeme zejména výstavbě atypických projektů s důrazem na individuální požadavky klientů. Stavby dodáváme jak „na klíč“ vč. projektové dokumentace a vyřízení stavebního povolení, tak realizaci jiných projektů donesených klienty.
L-stav, s.r.o. - výstavba atypických projektů
Společnost HB jímky s.r.o. prodává a zajišťuje i montáž vysoce kvalitní monolitické nádrže s železobetonovou konstrukcí.

Instalatérské a topenářské práce.

Nabízím vám široké spektrum služeb v Ostravě okolí a to především, montáž elektroinstalace bytů montáž elektroinstalace rodinných domů, rekonstrukce bytů – sádrokartony.

Naše firma se zabývá zakázkovou kovovýrobou a strojním obráběním, stavebním a strojním zámečnictvím. Vyrobíme na míru menší ocelové konstrukce, ocelové schody, zábradlí a jiné zámečnické výrobky, vše včetně montáže. Provádíme kompletní výrobu menších ocelových konstrukcí Branek a brán jak posuvných, tak i dvoukřídlých, jejich následnou montáž, ...

Hledáte společnost, která je synonymem pro technické znalosti, kvalitu a tradici v oblasti plochých střech a zateplování budov? MADT a.s. je vaše odpověď. S více než 31 lety zkušeností a sídlem na adrese Slezská 950, Orlová - Poruba, MADT a.s. je lídrem ve svém oboru. Nabízíme špičkové řešení pro ploché střechy, včetně gumových střešních fólií ...

Velkoobchod: - dveře, okna - dřevěná eurookna - plastová, hliníková - garážová vrata - žaluzie, rolety - parapety.

Velkoobchod, prodej: - spojovací materiál - hadicové spony - nářadí a stroje - nýty - hřebíky - hmoždinky - spojovací mat. Nerez - A2 - závitové tyče - vruty - šrouby - matice - podložky

Specialista na stavební úpravy ve stavebnictví: - malby a nátěry interiérů - malování bytů - malířské a natěračské práce - zateplování fasád. Maloobchod, prodej: - barvy, laky - míchání barev - penetrace, termoizolační materiály - nářadí pro malíře, natěrače, lakýrníky.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - koupelny - obklady, dlažby - sanitární keramika - vany, baterie, WC, umyvadla - koupelnový nábytek - sprchové kouty - koupelnové "žebříkové" radiátory - zrcadla.

Komíny, kominické práce: - frézování - vložkování, revize - rekonstrukce a výstavba nových komínů Dodávka, prodej: - kamna - krbové vložky

Rekonstrukce interiérů: - půdní vestavby - vodoinstalace - elektroinstalace - tepelná izolace.

Nabízíme: - veškeré malby interiérů včetně nástřiků na omítky - nátěry oken, dveří, nábytku včetně fládru - nátěry kovových prvků, střech, okapů a podlah - nátěry fasádními barvami včetně dodání lešení. Práce: - malířské, natěračské.

Prodej, maloobchod: - keramické dlažby, obklady - koupelny, podlahy, kuchyně, bazény - výrobky z přírodního kamene - přírodní kámen - mramor, žula, pískovec - kuchyňské desky, pulty, stoly, krbové římsy, pomníky.

Lomvi na svém eshopu nabízí potřeby k cestování, dětské zboží, vybavení do kuchyně, koupelny a další.

Společnost Wonder Stav s.r.o. zajišťuje komplexní sanaci vlhkého zdiva.

Nabízíme svařování hliníku a nerez oceli. Vyrábíme jednoúčelové stroje a zařízení na zakázku. Práce: - svářečské - kovoobráběčské - strojní zámečnické - nástrojářské.

Velkoobchod, prodej: - spojovací materiál - kotevní systémy - stavební chemie - pěny, lepidla, silikony, tmely - hydroizolační fólie - těsnění - podložky, šrouby, hmoždinky, kotvy, matice, vruty.

Český výrobce LED zrcadla na míru. zákazníci mohou vybírat z 130 moderních designů zrcadel v mnoha rozměrových variantách, s několika typy osvětlení.

Maloobchod, prodej: - vybavení koupelen - obklady, dlažby - sanitární keramika, vany - koupelnový nábytek - omítky, stavební chemie - izolační materiály - kamenné koberce.

Společnost MONPE KNZ s.r.o. provozuje prodejnu krmiv, zahradních potřeb a PROFI nářadí.

Internetový obchod nadum.cz se stavebním materiálem. Prodej střešních oken, fólií a membrán, krytin pro ploché a šikmé střechy, izolací, stavebních prvků pro interiér a exteriér.

Vývoj, výroba, ostření speciálních rotačních a stacionárních řezných nástrojů pro třískové obrábění. Nabídka upínacích systémů a speciálních nástrojů s výměnnými břitovými destičkami. Vývoj, výroba nástrojů pro ozubení. Dodavatel komponentů pro automobilový, hydraulický, elektrotechnický, energetický a letecký průmysl.

Kovovýroba, strojírenská výroba: -svařované ocelové konstrukce -díly pro jeřábové věže 5-10 tun, věže a podvozky stavebních jeřábů -lanové vrátky pro lodě, lodní a kotevní vrátky -díly stavebních a důlních strojů -lopaty, radlice pro stavební stroje -silniční válce, bandáže pro stavební stroje -zařízení pro třídění surovin ...

Společnost SpindleWorks s.r.o. provozuje zámečnickou a nástrojářskou dílnu v podhůří Beskyd s desetiletou praxí v oblasti prototypizační, kusové a malosériové kovovýroby.

Dodávka, montáž, oprava, r ekonstrukce: - voda, topení, plyn, vodo-topo-plyn - vodoinstalace měď*, plast, kov Řemeslnické práce: - instalatérské, vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynařské práce.