CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
FSP projekční kancelář s.r.o.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
FSP projekční kancelář s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Naše společnost se řadí mezi nejzkušenější dodavatele řízených podvrtů v České republice. Zaměřujeme se zejména na horizontálně řízené vrtání, podvrty HDD s výplachem a možností recyklace, mikrotunelování a protlaky. Disponujeme moderními vrtnými stroji, které jsou vhodné pro vrtání do skály i na běžné podvrty. Neváhejte nás kontaktovat.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
L-stav, s.r.o. - výstavba atypických projektů
Společnost L-stav, s.r.o. je menší rodinná firma, která působí na trhu od roku 1997. V rámci naší činnosti se věnujeme zejména výstavbě atypických projektů s důrazem na individuální požadavky klientů. Stavby dodáváme jak „na klíč“ vč. projektové dokumentace a vyřízení stavebního povolení, tak realizaci jiných projektů donesených klienty.
L-stav, s.r.o. - výstavba atypických projektů
Servis pro rodinné domy i domácnosti. - instalatér - malíř - úklid sněhu - hlídání dětí - lakýrník - dělník - čalouník - pokojská - šikmé, rovné střechy - úpravy zeleně - informační technologie - údržbář - elektrikář - úklidové práce - zedník - čištění fotovoltaiky

Rudolf Snášel vyrábí nábytek na míru.

Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské

Pokrývačské práce. Střechy: - plechové - taškové.

Velkoobchod, prodej: - izolační materiál - průmyslová lepidla, tmely - hutní materiál - kruhové tyče válcované, kované Služby: - dělení řezáním a pálením - ohýbání a stříhání plechu - kovoobrábění

Výroba, prodej, servis: - kotle na biomasu HAMONT - dopravníkové systémy paliva - kontejnerová řešení - prodej náhradních dílů.

Společnost MORAVEC engineering s.r.o.je firma s 20iletu tradicí, specializuje se na vývoj, výrobu a montáž svařovaných ocelových konstrukcí, atypických strojních zařízení, potrubních celků a technologií včetně revizí plynových zařízení a kotelen.

Pila. Prodej: -stavební řezivo -palety

Stavba, výstavba: -bytové domy -rekonstrukce Práce: -zateplení fasád -vodo-topo-plyn -sádrokartonářské

Společnost KIBKE KLIMA s.r.o. se specializuje na klimatizace, tepelná čerpadla a podlahové vytápění.

Naše firma KBN nátěry se věnuje profesionálnímu čištění a nátěru střech, fasád, dlažeb a výmalbě interiérů. A v čem tkví naše konkurenční výhoda? Každý z našich pracovníků je profesionál s více než desetiletou praxí. Díky tomu nabízíme skutečně odborný přístup, rychlost a špičkové služby.

Řemesla, služby - elektroinstalační práce, elektroinstalace - sádrokartonářské práce - rekonstrukce koupelen, bytových jader - zateplování domů - obkladačské práce - pokládka zámkové dlažby

Práce: -zámečnické -svářečské

Práce, realizace: -sádrové omítky E-shop, prodej: -omítací stroje -nářadí

Firma na míru vyrábí konstrukce z masivního dřeva. Zajistí realizaci střech, montáž okrasných pergol a altánů, podchodů, nábytku ve vintage a tesařském stylu. Provádí revizi, správu a údržbu střech.

Velkoobchod, maloobchod: - přírubové trubky - příruby - hutní materiál - šoupátka - klapky - montážní vložky - filtry - kompenzátory - sací a vtokové koše - kulové kohouty - odvaděče kondenzátu - regulátory tlaku - průhledítka - stavoznaky, vodoznaky.

Stavebniny. Maloobchod, prodej: - stavební materiál - střešní okna - střešní krytiny - stavební materiál, zdící materiál, cement, omítkoviny, maltoviny atd.) - zdící systémy POROTHERM, YTONG, HASIT.

Stavební firma. Výstavba: - rodinné domy na klíč - inženýrské sítě - občanské stavby. Stavební projekce - typizované rodinné domky Sídlo: - Čeladná 562

Stavební firma: - stavební projekce - rekonstrukce a výstavba rodinných domů (rodinné domy) - rekonstrukce historických budov - oprava a realizace - střechy - zateplování.

Kamenictví. Výroba, dodávka, montáž, oprava: - pomníky, krytí hrobů žulou - parapety, schodiště z kamene - obklady krbů z kamene. Služba: - sekání písma na pomníky.

Výroba a prodej: - nábytek - židle - křesla - kovový nábytek - dílenský nábytek - šatní skříně - kartotéky - zahradní nábytek - hotelový nábytek

Naše firma, sídlící v Ostravě, vám nabízí: vodoinstalace, kompletace zařizovacích předmětů, kanalizační a odpadní rozvody, topení, ústřední vytápění, solární zařízení, tepelná čerpadla, instalatérské práce, tlakové rozvody vzduchu, dodávky ohřívačů-ocel, plast, nerez, montáž a výměnu vodoměrů, montáž a výměny kotlů - kompletní ...

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků

Vývoj, výroba, dodávka, oprava, servis: - nářadí - strojní zařízení a technologie určené pro uhelné hornictví a dobývání hornickým způsobem.