CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Naše společnost se řadí mezi nejzkušenější dodavatele řízených podvrtů v České republice. Zaměřujeme se zejména na horizontálně řízené vrtání, podvrty HDD s výplachem a možností recyklace, mikrotunelování a protlaky. Disponujeme moderními vrtnými stroji, které jsou vhodné pro vrtání do skály i na běžné podvrty. Neváhejte nás kontaktovat.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
L-stav, s.r.o. - výstavba atypických projektů
Společnost L-stav, s.r.o. je menší rodinná firma, která působí na trhu od roku 1997. V rámci naší činnosti se věnujeme zejména výstavbě atypických projektů s důrazem na individuální požadavky klientů. Stavby dodáváme jak „na klíč“ vč. projektové dokumentace a vyřízení stavebního povolení, tak realizaci jiných projektů donesených klienty.
L-stav, s.r.o. - výstavba atypických projektů
Prodej, půjčovna, servis elektronářadí, prodej spojovacího materiálu, kotevní techniky, kompletního sortimentu nářadí pro profi i hobby uživatele.

Společnost LK UBIS s.r.o. je distributor řezných nástrojů.

KPTECH, s.r.o. Ostrava. Certifikát jakosti: ČSN EN ISO 9001:2009 ČSN EN 14001:2005 ČSN OHSAS 18001:2008 Certifikátu v oblasti katodové ochrany ČSN EN 15257:2007 Certifikát pro výstavbu, provoz a údržbu protikorozních zařízení GAS - G -0

Společnost Rychlá Ruka s.r.o. z Brna s pobočkou v Ostravě zajišťuje nákladní dopravu pomocí auta s hydraulickou rukou, který usnadní převoz a manipulaci se stavebním či ocelovým materiálem. Provádíme montážní práce skleněných výplní a převoz stojanů se sklem.

PROKOM R & S s.r.o. je významnou českou firmou se sídlem v Opavě, která se specializuje na dovoz a distribuci kvalitních finských stavebních materiálů. Mezi jejich hlavní produkty patří tepelně upravené dřevo ThermoWood, které je ideální pro fasády a terasy, asfaltový střešní šindel KATEPAL a dřevěný zahradní nábytek PROWOOD. Firma je hrdým ...

Společnost Kemada Tech se zabývá instalací a následným servisem fotovoltaických systémů.

Společnost SMILE ENERGY s.r.o. se skládá z týmu lidí s letitou praxí v oboru fotovoltaických elektráren.

Firma ASPERA elektro s.r.o. je součástí skupiny JAKUB, která na eshopu prodává svítidla, kabely, vodiče, příslušenství v oboru energetiky, svorkovnice, rozvaděče a další.

Zpracování plechů: - CNC vysekávání (řez CNC laserem) - CNC ohýbání. Svařování černého a nerezového materiálu (ocel, nerez, hliník a jeho slitiny). Zámečnická výroba. Lakování (práškové, mokré). Provozovna: - Hranická 505, 75361 Hranice - Drahotuše.

Firma REENGO a.s. se zabývá řízením a financováním projektů s vysokou přidanou hodnotou a společenským přesahem.

Soustružení - dřevovýroba - praporové tyče Zakázková výroba - nábytek - dveře - zábradlí - schodiště

Podlahy Zbránek s.r.o. je firma působící na Severní Moravě, s poskytujeme profesionální služby pro Vaše podlahy. Zajistíme poradenství a pomoc při výběru podlahové krytiny.

Společnost L2 fasády s.r.o. projektujeme výjimečné opláštění budov. Naše specializace spočívá v designových provětrávaných fasádách z kompozitních materiálů, což dává vašim projektům jedinečný vzhled.

Společnost T & S Ostrava s.r.o. se zabývá analýzami rizik strojních zařízení a linek, včetně průmyslových, dále pak projekčními pracemi (EPLAN P8), realizačními, výrobními, obchodními a servisními službami v profesích elektro a MaR. Dále zajišťujeme odborné poradenství a autorský dozor. Sídlíme ve městě Klimkovice na adrese 30.dubna ...

Společnost Machala stavby se zabývá kompletní stavební činností. Novostavby veškerých typů objektů včetně rodinných domů. Rekonstrukce a přestavby RD, bytových jednotek, objektů pro bydlení, hospodaření, skladování a objektů občanské infrastruktury. Fasády včetně jejich zateplení. Zdění, zednické práce a betonování. Dlažby a obklady. ...

Oprava, servis: - elektronické a lampové příslušenství k hudebním nástrojům - hudebních nástrojů, snímačů, aparatur pro hudební nástroje, zesilovačů, efektů, částí PA systémů, DJ techniky...atd.

Jaroslav Tomala provádí servis oken, montáž žaluzií, alarmy.

Pavel Kohutek se zabývá malováním bytů, rodinných domů, kanceláří a společných prostorů.

Společnost Moskala Stavební s.r.o.je stavební firma specializující se na rekonstrukce rodinných domů, novostavby rodinných domů, zateplování. Dále provádíme výkopové a zemní, geodetické práce, projekční činnost, stavební dozor a další.

Čalounictví a truhlářství Kupka. Výrobce značkového sedacího nábytku ex CORDE. Výroba, prodej, oprava: - sedací soupravy, konferenční křesla, pohovky, ušáky. Práce: - čalounické - restaurátorské - truhlářské.

Společnost PHK servis s.r.o. se zabývá energetickým poradenstvím, instalacím fotovoltaik, montáži tepelných čerpadel a plynových kotlů.

Projekční kancelář Ing. arch. Petr Kopecký se zabývá projektovou činností ve výstavbě, poradenskou a konzultační činností, zpracováním odborných studií a posudků. Svým zákazníkům nabízím celou škálu odborných činností ve stavebnictví. Projekční kancelář - projektová činnost ve výstavbě - poradenská a konzultační činnost - zpracování ...

Společnost Jettube s.r.o. se zabývá prodejem, servisem i pronájmem koupacích sudů.

Autoservis, autoopravna. Nákladní doprava, kamionová a kontejnerová přeprava. Odtahová služba. Stavební a demoliční práce. Svářečské a paličské práce. Odvoz a likvidaci fekálií z fekálních jímek, septiků.

Firma Mgr. Tomáše Kupči se sídlem v Skotnici v okrese Nový Jičín se zabývá kompletními instalatérskými a topenářskými pracemi. Nabízím vše od rozvodů vody, topení a plynu. A dále také montáže podlahového topení, solárních systémů, tepelných čerpadel a také plynových kotlů a kotlů na tuhá paliva. Nabízená činnost: - instalatérské práce - ...