CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
L-stav, s.r.o. - výstavba atypických projektů
Společnost L-stav, s.r.o. je menší rodinná firma, která působí na trhu od roku 1997. V rámci naší činnosti se věnujeme zejména výstavbě atypických projektů s důrazem na individuální požadavky klientů. Stavby dodáváme jak „na klíč“ vč. projektové dokumentace a vyřízení stavebního povolení, tak realizaci jiných projektů donesených klienty.
L-stav, s.r.o. - výstavba atypických projektů
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Naše společnost se řadí mezi nejzkušenější dodavatele řízených podvrtů v České republice. Zaměřujeme se zejména na horizontálně řízené vrtání, podvrty HDD s výplachem a možností recyklace, mikrotunelování a protlaky. Disponujeme moderními vrtnými stroji, které jsou vhodné pro vrtání do skály i na běžné podvrty. Neváhejte nás kontaktovat.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
VK Decor Design realizuje omítky, stěrky, imitace.

Geodetické práce: - geometrické práce - podklady pro projekční práce - vytyčování staveb.

Stavební firma, výstavba: - novostavby - občanské stavby - průmyslové budovy - rekonstrukce, modernizace - ocelové konstrukce, haly. Pronájem, půjčovna: - stavební stroje.

Společnost IZOUN, s.r.o. zajišťuje prodej ručního elektrického nářadí a domácích elektrických spotřebičů značky Bosch.

Služby: - zemní práce - kanalizace - doprava - demolice - výstavba cest Opravy: - drenáže - zpevněné plochy - údržba toků - číštění potoků - čištění příkopů - rekultivace - vodovody

Velkoobchod - voda, topení, plyn: - instalatérský materiál. Koupelnové studio. Prodej: - sanitární keramika - koupelnový nábytek - vany, sprchové kouty - baterie - obklady, dlažby - koupelnové doplňky.

Společnost BM LURO CZ s.r.o. poskytuje širokou škálu služeb v oblasti fotovoltaiky, tepelných čerpadel, dodávek rozvaděčů pro fotovoltaické elektrárny, úklidových služeb a stavební činnosti.

Firma provádí technický dozor stavebníka. Zajistí projektování lehkých obvodových plášťů budov (LOP) jako služba pro montážní firmy, výpomoc kolegům dozorům u větších staveb nebo i jako dočasný zástup. Spolupráce ohledně dozorování staveb (v BIM i klasickém režimu) pro větší firmy a rozsáhlé stavby. Kompletní příprava podkladů pro výstavbu formou ...

Na trhu působíme od roku 1997. Zabýváme se montáženi rozvodů topení, otopných těles, kotlů, kotelen, plynovodů, rekonstrukcemi koupelen, bytových jader, instalací solárních systémů. Nabízíme kvalitní služby, dodáváme kvalitní materiály s vysokými zárukami. Poradenství a zpracování cenových nabídek zdarma.

Bc. Pavlína Chemijová poskytuje instalatérské a topenářské práce.

Prodej, maloobchod: - podlahy, podlahoviny - barvy, laky HOSTIVAŘ - REMMERS - lazury - vinylové dílce - PVC, koberce - plovoucí podlahy - malířské potřeby.

Hledáte kvalitní a spolehlivou firmu, která vám zajistí profesionální omítky a fasády? Pak je pro vás správnou volbou firma Piotr Jan Wodecki, která má dlouholeté zkušenosti a spokojené zákazníky. Firma Piotr Jan Wodecki nabízí širokou škálu služeb v oblasti omítek a fasád, jako jsou: - Strojní omítání - rychlé, kvalitní a cenově výhodné ...

Společnost Plynoservis Valko provádí revize, opravy a servisní prohlídky plynových kotlů a ohřívačů.

Hledáte spolehlivého partnera pro výstavbu vašeho vysněného domova? Stavitelství Khýr s.r.o. je tu pro vás! S naší odborností a zkušenostmi vám přinášíme kompletní služby od realizace základů až po zateplování fasád. Naše firma se specializuje na výstavbu rodinných domů na klíč, kde každý detail je pečlivě plánován a realizován, aby splňoval vaše ...

Železářství Třinec Věra Gachová V našich prodejnách nabízíme prodej železářského zboží, strojů, zahradní techniky, pracovní oděvy a ochranné pomůcky. Maloobchod, prodej: - železářství - elektrické ruční nářadí - zahradní technika - stroje a nářadí - sekačky, drtiče větví, plotostřihy, křovinořezy a motorové kosy, strunové sekačky - ...

Společnost Kytulava s.r.o. se sídlem v Ostravě se specializuje na servis a dodávky kvalitních roštů (pororošty, polorošty) a další výrobky určené pro stavební a technologické ocelové konstrukce, občanskou vybavenost i pro soukromé osoby.

Pila: - pořez dřeva, dříví. Výroba, prodej: - řezivo, řeziva.

Výroba, montáž - plastová okna, dveře - hliníková okna, dveře - parapety - sekční garážová vrata - stínící technika - žaluzie, rolety, markýzy - moskytiéry. Program Zelená úsporám.

Export, výroba, velkoobchod: - malířské špachtle, stěrky, zubové stěrky, malířské škrabky, zednické stěrky, odrezovací stěrky - drobné kuchyňské nerezové náčiní - nábytková kluzná kolečka - středové osy, hřídele pro jízdní kola.

Realizace vodoinstalatérských a topenářských instalací a tepelných čerpadel. Dodávka tepelných čerpadel.

Firma Komenda Střechy s.r.o. se sídlem v Šenově v okrese Ostrava se již od roku 2007 zabývá veškerými klempířskými, tesařskými a pokrývačskými pracemi. Součástí naší činnosti jsou dále také hydroizolace střech, dodávky a montáže hromosvodů, nátěry střech, montáž oken Velus a další. Naše služby: - klempířské práce - pokrývačské práce - PVC ...

Provozovna: - plastové výrobky pro vodoinstalace a kanalizace, plastové potrubní systémy - HT, PVC a PP plastové odpadní systémy - PVC trubky a tvarovky - PE potrubí pro tlakové rozvody pitné vody Sídlo firmy: - Unhošťská 505, 27361 Velká Dobrá.

Hatom provádí rekonstrukce koupelen v Ostravě a okolí.

Prodej, dodávka, montáž: - prefabrikáty z umělého kamene, umělý kámen - pletivo (pozinkované, poplastované) na ploty - ploty všeho druhu na klíč (také dřevěné ploty) - zahradní krby - elektromechanické brány a vrata - kování - zámková dlažba - kamínkové podlahy - výškové práce

Společnost ŽELEZO Maňák s.r.o. dodává hutní a spojovací materiál, zabývá se jeho zpracováním, poskytuje zámečnické služby.