THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Lukáš Tomis provádí elektroinstalační práce, revize

Firma Plynoservis Martiňák se sídlem v Čeladné v okrese Frýdek-Místek se zabývá revizemi, kontrolou, montáží i opravami plynových zařízení. Dále poskytujeme služby meteorologie, opravy a kalibrace manometrů a také odstraňování úniku plynu.

Jsme firma zabývající se především instalatérskou, topenářskou a plynařskou činností. Nabízíme vám v tomhle směru opravdu kvalitní a precizní práci za rozumné ceny. Neváhejte nás oslovit, cenová kalkulace je zdarma a kvalita zpracování naší práce je příkladná.

Projekční činnost. Inženýrská činnost. Statické posudky staveb. Interiéry projekce. Stavební rozpočty. Územní studie.

Výroba zámečnických výrobků: - stavební zámečnictví - ploty - vrata - mříže - zábradlí - brány, branky. Stříhání plechů. Ohýbání plechů. Svařování plamenem. Montáž žaluzií.

Výstavba a rekonstrukce: - inženýrské sítě: - vodovody - kanalizace - ČOV (čističky odpadních vod) - chodníky - dětská hřiště Stavby: - malé vodní elektrárny. Zemní práce.

Montáže a údržba veřejného osvětlení. Nasvětlování přechodů. Diagnostika zkorozivění stožárů. Velkoobchod: - materiál pro veřejné osvětlení.

Společnost Hanibal - dřevo s.r.o. se zabývá řezáním a prodejem řeziva.

Obchod a služby s koberci a podlahovými krytinami

Společnost Stadakor, s.r.o. zajišťuje stavební činnost: - komplexní řešení stavby - modernizace, rekonstrukce, přestavba RD, bytu, chaty - modernizace a údržba komerčních budov - zateplení budov, fasády.

Český výrobce LED zrcadla na míru. Zákazníci mohou vybírat z 130 moderních designů zrcadel v mnoha rozměrových variantách, s několika typy osvětlení.

Stolařství Vizante s.r.o. realizuje návrh interiéru a výrobu nábytek do interiéru vašeho domu i firmy.

Tesařství. Řemeslnické práce: - tesařské - konstrukce krovů, pergoly, dřevostavby, palubkové podhledy. Střechy na klíč.

Podlahy F-M cz s.r.o. realizují pokládku všech typů podlah, montáže dveří, vyrovnávání podkladu, včetně výroby nábytku z masivu.

Dodávka, prodej: - střešní pláště - prosvětlovací systémy. Řemeslnické práce: - klempířské práce - opláštění, zateplování objektů.

Eshop s potřebami jako jsou elektrosoučástky, senzory, roboti, stavebnice.

MG SOLAR s.r.o. se zaměřuje na dodávku a montáž tepelných čerpadel a fotovoltaických elektráren.

GIKOSTART s.r.o. je společnost specializující se na výrobu a montáž oken a dveří z plastu, dřeva, dřevo-hliníku a hliníku.

Tibag s.r.o. je stavební firma, která se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti BOZP a stavebních prací. Nabízí inženýrské sítě, zemní práce, novostavby, rekonstrukce a projektový management.

Stanislav Šeliga realizuje elektroinstalační práce.

Stolařství, truhlářství. Výroba, dodávka, montáž: - nábytek včetně masivu, masiv - interiéry. Řemeslnické práce: -stolařské, truhlářské práce.

Práce: -střešní, klempířské, pokrývačské. Izolace, zateplování střechy: -proti radonu-asfaltové pásy, fólie -izolace proti vodě-asfaltové pásy, fólie, Xypex -sanace základů-podřezání, profilovaná fólie.

Výroba, montáž: - regulační stanice - plynové domovní rozvody. Prodej: - kotelny - na splátky. Revize: - plynová, elektrická zařízení. Výstavba plnicích stanic CNG, přestavba vozidel na CNG.