CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
FSP projekční kancelář s.r.o.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
FSP projekční kancelář s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

L-stav, s.r.o. - výstavba atypických projektů
Společnost L-stav, s.r.o. je menší rodinná firma, která působí na trhu od roku 1997. V rámci naší činnosti se věnujeme zejména výstavbě atypických projektů s důrazem na individuální požadavky klientů. Stavby dodáváme jak „na klíč“ vč. projektové dokumentace a vyřízení stavebního povolení, tak realizaci jiných projektů donesených klienty.
L-stav, s.r.o. - výstavba atypických projektů
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Naše společnost se řadí mezi nejzkušenější dodavatele řízených podvrtů v České republice. Zaměřujeme se zejména na horizontálně řízené vrtání, podvrty HDD s výplachem a možností recyklace, mikrotunelování a protlaky. Disponujeme moderními vrtnými stroji, které jsou vhodné pro vrtání do skály i na běžné podvrty. Neváhejte nás kontaktovat.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Společnost KROSMA stav s.r.o. provádí zemní, výkopové a bourací práce.

Společnost VALA - realizace staveb s.r.o. se zaměřují na stavby na klíč, liniové, průmyslové stavby, výkopové práce, chodníky, dlažby a mosty.

Společnost NOVPRO FM, s.r.o. poskytuje kompletní služby pro stavebníky a investory.

Tesařství. Řemeslnické práce: - tesařské - konstrukce krovů, pergoly, dřevostavby, palubkové podhledy. Střechy na klíč.

Pokládání - koberce - PVC - parkety - plovoucí podlahy, renovace - dřevěné podlahy

Sklenářství, sklenářské práce, sklárna: - řezání, broušení, opracování, pískování a vybrušování, leptání skla. Výroba: - skleněný a zrcadlový nábytek - americké vitráže - zrcadlové stěny. Ruční fasetování malých skel.

Služby: - výstavba, rekonstrukce a opravy rozvodných energetických zařízení (venkovní vedení, kabelová vedení, veřejné osvětlení, obnovitelné zdroje) - technologické montáže (distribuční rozvodny vysokého napětí a velmi vysokého napětí, distribuční trafostanice), - speciální autodoprava - kompletace kioskových trafostanic - opravy a ...

Stavební společnost Stavby HEGEDOM s.r.o. se specializuje na revitalizaci panelových a bytových domů.

Thovt zajišťuje projekční a inženýrskou činnost, stavební dozory a koordinace staveb.

Efektivní dům se zaměřuje na všechny typy vytápění, fotovoltaiky, rekuperace a dalších druhů technologií.

Den Braven je ryze česká společnost bez zahraničního kapitálu, která přes 20 let patří k výhradním a předním výrobcům lepidel, pod známou značkou Mamut Glue, ale také tmelů, hydroizolačních nátěrů, hloubkových penetrací, chemických kotev, cementových lepidel, fasádních stěrek, polyuretanových montážních pěn a zároveň jsme dodavatelem chytrých ...

Hledáte kvalitní a spolehlivé kamenictví v Opavě? Chcete si nechat zhotovit nový hrob, opravit starý, nebo si pořídit krásný krb, schody, nebo kuchyňskou desku z přírodního kamene? Pak byste měli navštívit firmu Roman Zedníček jenž provozuje kamenictví v Opavě. Zabýváme se veškerými kamenickými a kamenosochařskými pracemi. Nabízíme širokou ...

TZB Orlová s.r.o. je společnost, která se zabývá komplexními energetickými službami. Byla založena v roce 1998 a má sídlo v Orlové-Porubě. Mezi její hlavní činnosti patří: - Výroba a pronájem mobilních kotelen, které slouží k zajištění dočasného nebo nouzového vytápění, ohřevu vody nebo páry pro různé účely. Společnost nabízí teplovodní i ...

- protihlukové stěny - výstavba RD a srubů - rekuperace - tenisové povrchy - výroba příhradových vazníků dle dokumentace vč. zajištění montáže

Společnost Filip Boháč nabízí výkopové práce. Rychlá a přesná práce univerzálním strojem KX61-3 Kubota v maximálním rozsahu a využití. Výkopové práce: - výkopy základů - bourání drobných staveb - inženýrské sítě - terénní úpravy a další.

Okna Mesik Vám dodají a zajistí okna a dveře z plastových a hliníkových profilů.

Gepas - Geodetické práce a služby, s.r. o. - vytyčení hranic pozemku - zaměřování budov pro zápis do katastru - rozdělování pozemků - vyznačení věcného břemene - zaměření pro projekt - zaměření inženýrských sítí

Společnost Stavby NEJ s.r.o. zajišťuje výstavbu nových rodinných domů.

Společnost Ploty Grygar s.r.o. zajišťuje zámečnickou zakázkovou výrobu - brány, branky, kování, schodiště, konzole a držáky, speciální konstrukce, garážové vrata. Vyrobíme Vám dle Vašeho návrhu ploty, z kvalitních materiálu, které vydrží, ať už betonové, dřevěné kovové a další.

Společnost Artsome s.r.o. se zaměřuje na malby interiérů a exteriérů. Malujeme domy, byty, haly, školy, schodiště a mnoho dalších bytových i nebytových prostorů. Taktéž natíráme střechy, pergoly, garáže, stání na auta a přístřešky, ploty, zárubně, topení, stupačky a také původní dřevěná okna, včetně výměny skel a instalaci sklenářských tmelů.

Koupelnové a kuchyňské studio. Realizace interiérů „na klíč“ v oblasti stavebních a stolařských prací - byty, rodinné domy. Rekonstrukce: - koupelny, bytová jádra, kuchyně. Výroba a montáž: - kuchyňské linky - vestavěné skříně. Zateplování budov - domů, firem a jiných objektů.

Dřevostavby. Návrhy, realizace, rekonstrukce: - rodinné domy - novostavby. Výroba: - terasy - altány - pergoly - zahradní stavby.

Prodej dřevěných briket, peletek, podpalovačů, krbového, palivového i podpalovacího dřeva.Provádíme montáž, opravy, revize a zkoušky vyhrazených elektrických zařízení a hromosvodů.Poskytujeme technické služby k ochraně majetku a osob.Instalujeme a projektujeme elelektronické, kamerové, požární zabezpečovací systémy.

Společnost GREGO Interiéry s.r.o. - rekonstrukce koupelen, bytového jádra - malířské práce - montáž sádrokartonu - drobné zednické práce

Společnost 1000 dveří s.r.o. prodává interiérové dveře, obložkové zárubně známých značek Verte, Porta doors, Intenso, Invado, DRE, Erkado, Voster. V naší nabídce naleznete také kliky na dveře značky Metal-Bud.