CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
FSP projekční kancelář s.r.o.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
FSP projekční kancelář s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
L-stav, s.r.o. - výstavba atypických projektů
Společnost L-stav, s.r.o. je menší rodinná firma, která působí na trhu od roku 1997. V rámci naší činnosti se věnujeme zejména výstavbě atypických projektů s důrazem na individuální požadavky klientů. Stavby dodáváme jak „na klíč“ vč. projektové dokumentace a vyřízení stavebního povolení, tak realizaci jiných projektů donesených klienty.
L-stav, s.r.o. - výstavba atypických projektů
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Naše společnost se řadí mezi nejzkušenější dodavatele řízených podvrtů v České republice. Zaměřujeme se zejména na horizontálně řízené vrtání, podvrty HDD s výplachem a možností recyklace, mikrotunelování a protlaky. Disponujeme moderními vrtnými stroji, které jsou vhodné pro vrtání do skály i na běžné podvrty. Neváhejte nás kontaktovat.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Práce: - elektroinstalační, elektrikářské. Oprava, montáž, revize: - hromosvody - elektrické nástroje, nářadí. Oprava: - jeřáby. Prodej, servis: - el. ruční nářadí.

Společnost TA IZOLACE s.r.o. realizuje zateplení střech a podkroví.

Výroba, velkoobchod, maloobchod: - ukončovací lišty (na obklady, dlažby, mramor, parkety, plovoucí podlahy) - profily. Německo: - Euro Profil System GmbH Blumenweg 1 D-90522 Obersbach (Bayern) - telefon 0049/911/965 333 0 - fax 0049/911/965 333 29 - e-mail info@eps-profil.com.

Společnost Ekodoma s.r.o. se specializuje na pozáruční servis plastových oken a dveří.

Výstavba a prodej rodinných domů ve Frýdku-Místku a okolí.

Společnost INVA Building Materials s.r.o. působí jako výhradní distributor stavební chemie SOUDAL. Dodáváme výrobky zavedené belgické firmy, která představuje světovou špičku ve vývoji a produkci polyuretanových pěn.

MG-Team s.r.o. je elektromontážní firma s dlouholetou praxí, realizujeme jednoduché instalace bytů a budov, ale i průmyslové instalace elektro a MaR.

Výroba: - potrubní systémy z plastů pro rozvody teplé a studené vody, podlahového topení a tlakového vzduchu - výroba z plastů a forem na zakázku

Stavebně obchodní společnost se zaměřením na technická zařízení budov s realizačním centrem v Ostravě, výrobním areálem v Paskově a pobočkami v Brně a Praze. - navrhování, dodávky, montáž a servis vzduchotechnických a klimatizačních systémů - komplexní provádění zdravotnických provozů - realizace chlazení, vytápění a zdravotechnických ...

Služby - pronájem lešení - půjčovna, montáž a demontáž fasádního lešení.

Výroba, dodávka, montáž - hliníková okna, dveře - hliníkové prosklené fasády - střešní světlíky - lehké stavební a prosvětlovací konstrukce.

OCEKO Průmyslové stavby s.r.o. se specializuje především na výrobu a montáž ocelových konstrukcí, potrubních systémů a na realizace průmyslových staveb.

Společnost GANSA STAVBY s.r.o. se zaměřuje na výrobu panelů a stavbu rodinných domů, postará se také o financování a sledování stavby.

Stavební firma, výstavba: - bytové, občanské, průmyslové stavby - rekonstrukce, revitalizace - sanační práce. Programy Zelená úsporám a Nový panel.

Prodej: - spojovací materiál - kotevní technika - upevňovací materiál - ruční nářadí.

Společnost Coil Service s.r.o. se zaměřuje na výrobu trakčních, nízkonapěťových a vysokonapěťových cívek a také na repliky a rekonstrukce motorů.

Společnost WINDOOR SYSTEM s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej dveří, podlahových panelů, terasových desek a plotů.

Výroba a prodej závěsové techniky, potrubní systémy a spojovací a upevňovací materiály. Sídlo: KOŇAŘÍK® závěsová technika a.s. Karlovo náměstí 290/16 120 00 Praha 2

Výroba mříží, zabezpečení sklepních prostor, zámečnické práce, údržba domovního fondu, opravy po vloupání

Společnost VODOPOL s.r.o. se zabývá výrobou, zpracováním a prodejem pěnového polystyrenu.

Služby: - elektroinstalace, elektromontáže - silnoproud a slaboproud - montáž telefonních ústředen analogových, digitálních, VoIP a jejich servis. Kancelář: Křižíkova 1377, Frýdek Místek.

Jakub Vrána se zaměřuje na zakázkovou výrobu nábytku z lamina i masívu do interiéru i exteriéru, pergoly, terasy.

Fotogrametrické a DPZ pracoviště. Služby: - dálkový průzkum země - fotogrametrie - laserscanning - termografie - zpracování, analýza družicových snímků - programování GIS aplikací - integrace informačních systémů.

Hledáte spolehlivého partnera pro výstavbu vašeho vysněného domova? INZBUD STAV s.r.o. je tu pro vás! S naší adresou Dolní Marklovice 392 jsme synonymem pro kvalitu a spolehlivost ve světě stavebnictví. Stavby na klíč - Přenechte nám starosti a užívejte si pohodlí vašeho nového rodinného domu nebo nízkoenergetického domu bez zbytečného stresu. ...