CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
L-stav, s.r.o. - výstavba atypických projektů
Společnost L-stav, s.r.o. je menší rodinná firma, která působí na trhu od roku 1997. V rámci naší činnosti se věnujeme zejména výstavbě atypických projektů s důrazem na individuální požadavky klientů. Stavby dodáváme jak „na klíč“ vč. projektové dokumentace a vyřízení stavebního povolení, tak realizaci jiných projektů donesených klienty.
L-stav, s.r.o. - výstavba atypických projektů
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Naše společnost se řadí mezi nejzkušenější dodavatele řízených podvrtů v České republice. Zaměřujeme se zejména na horizontálně řízené vrtání, podvrty HDD s výplachem a možností recyklace, mikrotunelování a protlaky. Disponujeme moderními vrtnými stroji, které jsou vhodné pro vrtání do skály i na běžné podvrty. Neváhejte nás kontaktovat.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Firma zajišťuje autorizovaný dozor pozemního a dopravního stavitelství na Moravě a ve Slezsku, působíme i v rámci celé ČR. zajistíme stavební dozor, technický dozor investora, poradenství a dozor rekonstrukce, zajištění kolaudace rekonstrukce družstevních nemovitostí.

Prodej, pronájem, půjčovna, oprava, servis: - vysokotlaké vodní paprsky - velkoplošné ocelové pažení - ucpávky potrubí - systémové bednění - stavební mechanizace-stroje. Maloobchod, prodej: - sanační hmoty - stavební chemie - těsnění staveb.

Firma dodává dřevěné konstrukce a střešní krytiny. Výroba dřevěných příhradových vazníků a tesařských krovů. Montáž střešních krytin pro šikmé střechy včetně klempířských prvků. realizace hrubých staveb dřevostaveb.

Prodej, e-shop: - aku vrtačky, aku šroubováky - pneumatické kladiva - vrtačky - magnetické, kolejnicové, příklepové - brusky, drážkovačky, střihačky oceli - kompresory - pily, frézky, cirkulárky - úhlové brusky, leštičky - rázové utahováky, sponkovačky, hřebíkovačky - štípače, vysavače, generátory - elektrocentrály.

MG Stavby realizují stavební práce jako jsou rekonstrukce bytů, koupelen, tepelné izolace, zateplování budov, včetně poradenství při vyřizování dotací.

Společnost Brusoll, s.r.o. realizuje dodávky brusných a řezacích materiálů, prodej ručního, elektrického a pneumatického nářadí.

Výstavba a rekonstrukce domů a bytů. Instalace fotovoltaických elektráren. Prodej nemovitostí.

Elektromontáže. Montáž, opravy, revize a zkoušky: - elektrické zařízení - elektrické vytápění - přípojky NN - hromosvody. Elektroinstalace. Revize elektro. Práce: - elektromontážní - elektroinstalační.

Izolace střech: - hydroizolace střech: - ploché, rovné střechy - foukané izolace - zateplení střech - klempířské, pokrývačské práce - stavební práce - dokončovací práce.

Projekce elektra, elektroinstalační práce, revize, měření regulace

Prodej, servis: - profesionální nářadí - těsnící materiál. Půjčovna: - nářadí.

Půjčovna nářadí - benzínový drtič - Kango bourací kladivo - přesívač zeminy Půjčovna lešení včetně dovozu na místo, kde je potřeba: - pojízdná hliníková věž, lešení

Komplexní služby v oblasti: - deratizace - dezinfekce - dezinsekce - hubení plevele - sanace dřevěných konstrukcí, ochrana dřeva - sanace vlhkého zdiva - protipožární ochrana (nátěry) dřevěných a ocelových konstrukcí - tryskání, povrchová ochrana - likvidace škod po požáru - úklid po zemřelých.

Firma STAVOSTA OSTRAVA s.r.o. provádí výstavbu RD, zateplování a rekonstrukce objektů, ale také zemní práce, výkopy, kanalizace.

Společnost PASIVNÍ DOMY MORAVA s.r.o. Vám zajistí stavbu pasivního domu, která má minimální tepelné ztráty.

Firma Saton servis, s.r.o.realizuje práce v několik oborech - stavení práce, kovovýroba. Dále provozuje půjčovnu strojů - jeřábů, Tatry a dalších, a také poskytuje služby pneuservisu.

Elektromontáže, elektroinstalace. Práce: - elektromontážní, elektoinstalační. Montáž, projekce, revize: - elektrická zařízení - inteligentní domovní elektroinstalace Moeller. Výroba: - rozvaděče. Montáž: - vzduchotechnika - audiovizuální technika.

Společnost Stavby COMPLET s.r.o. poskytuje širokou nabídku v oblasti komínů jako je vložkování komínů, stavby komínů, zdění komínů, kominické práce, revize a čištění komínů, autorizované měření spalin, frézování komínu, montáž třísložkových a samostatných komínů všech velikostí a pro všechny typy paliv. Jsme výrobcem vlastního komínového ...

pbcable je dodavatel prémiových kabelů a příslušenství

Firma Alvistav s.r.o.se specializuje na stavbu domu na klíč, dále rekonstrukce, zemní, výkopové, bourací práce v celém Moravskoslezském kraji.

Jsme renomovaná firma s dlouholetými zkušenostmi v oblasti dokončovacích prací, specializujeme se na široké spektrum služeb. Naše nabídka zahrnuje: dokončovací práce štukové omítky malířské práce bouračské práce výkopové práce dlažební práce Díky našemu týmu zkušených profesionálů jsme schopni přistoupit k jakémukoli projektu s pečlivostí, ...

Stavební firma. Výstavba, stavba, oprava, rekonstrukce, modernizace, obnova, údržba, kontrola: -železniční tratě (tratí) a stavby -přejezdy, přechody -zpevněné plochy, odvodnění -jeřábové dráhy -úzkorozchodné stavby -prohlížecí, revizní kanály. Práce: -svařování kolejí a výhybek -regenerace materiálu.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - stavebniny - stavební materiál - zdící materiály - cementové směsi - štěrky, písky, podsyp, mulčovací kůra - betonové výrobky - tepelné izolace - sádrokartonové systémy - komínové systémy - hydroizolace - stavební chemie. Sídlo firmy: - Gen. Hrušky 1216/23, Ostrava - Mariánské Hory.

Stavební firma. Stavební práce soukromého i komerčního zaměření: - tepelné izolace budov - kompletní rekonstrukce objektů jak bytových, kancelářských tak skladových - výstavba a rekonstrukce komunikací s nízkou zátěží - výstavby a rekonstrukce komunikací se střední a vyšší zátěži Rekonstrukce památkově chráněných objektů ...