Stavební dozor je nutný nejenom z pohledu legislativy, ale také kvůli bezpečnosti a správnosti provedení všech stavebních úkonů. Dozor zajistí průběžnou kontrolu všech důležitých stavebních prací, a to z hlediska projektové dokumentace i platných norem.

Společnost Patašnya s.r.o. se věnuje zednickým a obkladačským pracím. Provádíme rekonstrukce bytů, domů, koupelen či drobné opravy. Nabízíme podlahářské, sádrokartonářské, malířské a štukatérské práce. Pokládka zámkové dlažby, stavební dozor, stavba rodinných domů na klíč. Činnost: - zednické práce - obkladačské práce - podlahářské práce - ...

K.U.V. Engineering s.r.o. se zaměřuje na inženýrskou, projekční a stavební činnost a na bezpečnost .

Působím v oboru Dopravní stavby, zaměřuji se na pozemní komunikace. Předmětem mé činnosti je zpracování projektové dokumentace, výkon činnosti technického dozoru investora a koordinátora BOZP. Zajišťuji inženýring dopravních nekolejových staveb.

Zabyvám se technickým dozorem investora a zpracováním projektových dokumentací včetně inženyringu.

Zastupujeme klienty po dobu realizace stavební interiérové zakázky - od výběrového řízení, projektové dokumentace, přes stavební dozor, až po kolaudaci.

Služby v oblasti pozemních a dopravních staveb včetně technické infrastruktury. Návrh průmyslových staveb, bytových a rodinných domů, zemědělských a potravinářských provozů a rekonstrukce. Inženýrská činnost, technický dozor investora a outsourcing.

Služby - projekční činnost občanská, průmyslová - inženýrská činnost - projekty silnoproud, slaboprod - stavební dozor - měření a regulace - řídící systémy budov.

Činnost: - Inženýrská, konzultační a poradenská činnost - Běžné Prohlídky - Hlavní Prohlídky - Mimořádné Prohlídky - Pasportizace a inventarizace na dálnicích a silnicích I. třídy - Pasportizace a inventarizace součástí a příslušenství místních komunikací - Dopravně Inženýrského Opatření …(DIO) - Technický Dozor Stavby …(TDS) - Technický ...

Provádíme stavby a rekonstrukce, dozorování staveb a inženýrskou činnost. Nabízíme poradenské i konzultační služby. Realizujeme pozemní stavby.

Autorizovaný technik pro pozemní stavby. Stavební dozor, projektová dokumentace, poradenství.

Projektování pozemních staveb - dozorování stavby - autorský a technický dozor.

Ing. Radek Wasserbauer se zaměřuje na projektovou činnost klasických i nízkoenergetických domů a zajišťuje dozor na stavbách.

Projektová činnost, konstrukce, montáž, dodávky na klíč, inženýring: -technologie zařízení pro kamenoprůmysl, novostavby i rekonstrukce -ocelové, technologické konstrukce -přepravníky, zásobníky -výpočty statiky a dynamiky stavebních konstrukcí -pásové dopravníky (mobilní, stacionární, modulární) -půdorysně zakřivené pásové ...

Služby: -projekce a realizace staveb -občanské, bytový, průmyslové a zemědělské -územní příprava, inženýrská činnost, zastupování stavebníků -výběrová řízení, uzavírání smluvních vztahů, technický dozor, příprava staveb, technická pomoc a poradenská činnost -plotrování A0, barevné kopírování A3, A4, vizualizace. www.energetikastaveb.com ...

Tvorba: - geografické systémy, digitální mapy. Projekce v hornictví a v investiční výstavbě. Posuzování vlivů na životní prostředí. Inženýrská činnost. Výkon dozoru investora.

Stavební práce - sádrokartonářské práce - zednické práce - izolace plochých střech - demoliční práce - obkladačské práce - stavební technický dozor.

Stavební činnost: -správa nemovitostí -stavby na klíč -běžné stavební práce -rekonstrukce a opravy -vodoinstalační práce. - autorizovaný technik pro pozemní stavby - odborný stavební dozor

Technicko inženýrská kancelář: - koordinátor BOZP na stavbě - technický dozor stavebníka - inženýrská činnost autorizovaného inženýra ve stavebnictví - soudní znalec. - oceňování majetku. Posudky, zkoušky, znalecké analýzy. Revize ZZ, tlakových nádob a ocelových konstrukcí.

Stavební práce: -rekonstrukce budov. -půdní vestavby. -stavební dozor.

Stavební servis Studený s.r.o. se zaměřuje na bezpečnost práce, stavební dozor a na inženýrskou činnost.

Projekty rodinných domů: - poradenská služba zdarma - doplňkové projekty garáž, žumpa, přístřešek, zahradní domek - situační osazení rodinného domu - stavební povolení a stavební dozor - možnost půjčky na výstavbu rodinných domů

Provádíme: - výstavbu rodinných domů -dřevostaveb -vypracování projektové dokumentace -stavební povolení -izolace "chytrou pěnou" Služby: -stavební dozor -poradenství.

Činnost: - inženýrské služby a poradenství v oblasti stavebnictví - technický dozor - zajištění stavebního povolení

Projekce a inženýrská činnost. Vypracovávání projektů, zařízení stavebního povolení a ostatní inženýrská činnost, stavební dozor. Stavební projekce je zaměřena na projekty staveb pro bydlení, rekreaci a ubytování. Nabídka činnosti: -vypracování a zajištění kompletní dokumentace pro objekty občanské a menší průmyslové haly v rozsahu ...