Neváhejte využít výrobu, prodej a servis plavidel, jako jsou klasické nafukovací čluny, kajaky, ale i větší plavidla typu motorový člun, plachetnice, remorkéry a další. Náhradní díly pro lodě nejrůznějších typů můžete koupit z první ruky přímo od výrobce.

Společnost AZ Boat, s.r.o. z Bořitova se zaměřuje na maloobchodní a internetový prodej motorových, kajutových, rybářských a rekreačních lodí a elektrolodí, člunů, pramic a veslic včetně motorů a příslušenství. Veškeré lodě dováží v rámci Evropské unie na zakázku.

VÁŽKA - PŮJČOVNA PLAVIDEL, kterou provozuje pan Jiří Macek, nabízí k zapůjčení celou řadu plavidel pro výlety po řekách, jezerech i mořích. Půjčujeme turistické a mořské kajaky, kánoe, rafty, paddleboardy. Dále se věnujeme turistickému sjíždění toků a zajišťujeme expedice do vytipovaných lokalit a teambuildingové akce. Půjčovna: - plavidla, ...

Naše firma se zaměřuje na výrobu z plastů a to především stavební výrobky a výrobky určené pro rybáře. Na našem webu najdete kompletní nabídku a informace o službách a výrobcích, které nabízíme. Výroba, prodej: - plastové (polypropylenové) nádrže pro stavebnictví, průmysl, rybářství, zemědělství - vyvážecí pracovní lodě -zařízení pro ...

Pronájem jachet i lodí po celém světě s kompletním servisem. Dovolenou na jachtě v Chorvatsku, Řecku a v dalších evropských i exotických destinacích. Jachtařská akademie.

Služby: -potápění -kapitánské kurzy -sportovní přeplavby -průkaz radiotelefonistky -kurzy angličtiny -teambuilding na lodi -dovolená na lodi -rekreační plavby. Pronájem: -plachetnice, katamaran, motorová loď, říční loď.

Půjčovna: - paddleboardy - set serf, pádlo, vesta a malý voděodolný vak.

Jachting, loď, Brno. -námořní jachting -kapitánské kurzy -přeplavby, rekreační, skupinové -kondiční plavby -pronájem lodí z celého světa.

Prodej: - domácí potřeby Tescoma - chovatelské potřeby - zahradní a komunální technika - postřiky, hnojiva - potřeby pro zahrádkáře. Oprava: - zahradní a zemědělská technika - grily Weber.

Činnost: - stavba a opravy lodí a sekcí - svářečské a zámečnické práce.

Výroba kompozitových dílů a celků. Sklolaminátové, uhlíkové (carbonové), kevlarové (aramidové) a jiné díly pro auta, motocykly, lodě, letadla. Výroba vznášedel, ledatel, lodí, kanoí, kajaků, lezeckých úchytů, eventového nábytku, reklamních předmětů, leteckých similátorů, tuningových dílů, dílů pro závodní automobily a mnho dalšího.

Autopůjčovna: - osobní, užitkové vozy Půjčovna, pronájem: - přívěsy, střešní nosiče - lodě, lodí

Plavba KM. Přístaviště Vodní eldorado Kroměříž - Postoupky: -plavba po Moravě na lodích nebo katamaranech(7 osob) Zapůjčení lodí, katamaranů. Dlouhý rybník. Půjčovna lodiček, šlapadel.

Půjčovna dopravních prostředků pro cestování v ČR a zahraničí: - osobní auta, 9-místné autobusy Peugeot, Citroen, VW, Ducato - střešní boxy, vozíky, čluny, lodě a lodní motory - pro zapůjčení je nutné doložit min. 2 doklady totožnosti - havarijní pojištění

Společnost České loděnice, a. s. působí na trhu nepřetržitě od 19. století. Jsme tradičním výrobcem nákladních lodí všeho druhu, technických plavidel a plovoucích zařízení. Naše výrobní závody jsou soustředěné kolem toku horního Labe jsou schopny pokrýt širokou škálu požadavků našich zákaznků. Lodě stavíme na základě projekční dokumentace dodané ...

Společnost MARINE s.r.o. působí jako jeden z největších výrobců a prodejců člunů a lodí v ČR. V oblasti vodních sportů se pohybujeme od roku 1991, zajišťujeme dovoz a prodej lodí, nafukovacích člunů, lodních motorů a široký sortiment lodního příslušenství. V rámci našich služeb poskytujeme také záruční i pozáruční servis, uskladnění lodí, ...

Výroba, půjčovna, pronájem: - hausboty Výroba: - mola, lávky. Prodej: - motorové čluny - motory - vleky. Zakázkové truhlářství.

Cestovní agentura Nika Yacht Zlín se specializuje na dovolenou na lodi. Pronájem, půjčování: -lodě po celém světě. Plachetnice, katamarány, motorové čluny a lodě, hausbóty. Kapitánské kurzy.

Prodej a servis: - lodě - součásti, materiál - prodej a servis - lodní motory.

Služby pro lodě: - servis - zimování - transport - kotvení - výroba mol - plavby - zabezpečení

Prodej, e-shop, eshop, bazar, půjčovna: - lodě - vodácké vybavení a doplňky.

Prodej: - plachetnice - katamarany - inboard - outboard - lodní příslušenství - lodní motory - čluny.

Prodej lodí, plachetnic a příslušenství. Škola jachtingu, firemní akce a teambuilding Servis lodí a bazar lodí na Lipně.

Zasilatelské služby, spediční služby. Doprava zboží: - letecká, - železniční, - silniční, - kombinovaná. Prodej a pronájem: - nové kontejnery - použité kontejnery (námořní, obytné, mrazicí aj.) - lodní prostory a tonáže - jachty s posádkou i bez posádky - výletní plavby - nákup a prodej lodí Námořní doprava, námořní ...

Jsme rodinná půjčovna s letitými zkušenostmi, a tudíž jsme i schopni splnit veškeré služby, týkající se splutí nejen řeky Vltavy, ale také jiných řek. Zajistíme zapůjčení veškerého potřebného materiálu, dopravy na místo vyplutí, převoz bagáže i lidí podél Vltavy. Naší nejoblíbenější aktivitou je noční rafting přes Český Krumlov, který ...