Vyberte si z bohaté nabídky hasící techniky a přístrojů a zabezpečte svůj objekt. Hasící přístroje vodní, pěnové a sněhové, hydrantové systémy, požární hadice, protipožární ucpávky a uzávěry či třeba bezpečnostní tabulky by neměly chybět v žádném stavení.

Bc. Martin Urban - HP Urban
Společnost HP URBAN pana Bc. Martina Urbana se specializuje na revize a prodej kvalitních hasicích přístrojů a hydrantů od předních výrobců. Provádí také jejich doplnění, opravy, výměny i likvidaci. Zároveň firma nabízí kontrolu podzemních a nadzemních hydrantů a tlakové zkoušky hadic. Sídlo společnosti se nachází v obci Bousov, okres Chrudim.
Bc. Martin Urban - HP Urban
TOPO CONZULT s.r.o.
Společnost TOPO CONZULT s.r.o. poskytuje kompletní služby v oblasti požární ochrany a bezpečnosti práce. Nabízíme zpracování dokumentace BOZP a PO, školení zaměstnanců a odbornou přípravu na úseku BOZP a PO, realizaci fotoluminiscenčního značení únikových cest, získání oprávnění k řízení motorových manipulačních vozíků, odbornou přípravu pro ...
TOPO CONZULT s.r.o.
Jiří Mečíř - požární ochrana a BOZP
Firma Jiří Mečíř - PPS Liberec vám zajistí komplexní služby v oblasti PO a BOZP v budově vaší firmy, kanceláři nebo ve výrobním provozu. Provádíme preventivní požární prohlídky, vypracování dokumentace v oblastech PO a BOZP, pravidelné preventivní kontroly i školení zaměstnanců. Provozujeme rovněž eshop s produkty související s PO a BOZP.
Jiří Mečíř - požární ochrana a BOZP
Poskytování služeb v oblasti požární ochrany, bezpečnosti a ochrany zdraví při práci.

BOZP: -výkon činnosti koordinátora BOZP dle zákona č.309/2006 Sb -vyhledávání rizik možného ohrožení zdraví zaměstnanců a zpracování předepsaných rizik dle ZP -zpracování vnitřních předpisů dle platných předpisů a nařízení -zpracování kategorizace prací na základě předložených protokolů měření -zpracování seznamu zakázaných prací těhotným ...

Nabízíme komplexní služby v oboru požární ochrany a bezpečnosti a ochrany zdraví při práci.

Výukové a servisní centrum. Služby: - poradenství v oblasti BOZP a PO - školení v oblasti bezpečnosti práce a požární ochrany - vypracování směrnic, traumatologických plánů a plánů první pomoci organizace, provozních a přepravních řádů firem a dalších dokumentací - zastupování při jednáních a ve správním řízení. Nákladní ...

Technicko-organizační činnost v oblasti požární ochrany -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Velkoobchod a maloobchod

Prodej, opravy a revize - hasící přístroje - hydranty Revize - hromosvody

-Návrhářská, designérská a aranžérská činnost Hostinská činnost

Poskytujeme služby a servis v oblasti požární ochrany

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Provozování tělovýchovných a sportovních zařízení a organizování sportovní činnosti -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení

Prodej a montáž - kamerové systémy - zabezpečovací ochrany - domovní telefony - požární ochrany - antény - anténní a satelitní technika Elektroinstalace a elektrorozvaděče pro domácnosti a podniky. Rozvody a zprovoznění - domácí sítě (ethernet).

Služby a školení - bezpečnost práce Služby - požární ochrana Školení - požární ochrana Školení - koordinátor bezpečnosti práce ve stavebnictví.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej, oprava, revize: -hasicích zařízení, techniky, přístrojů -požární hadice -nástěnné a podzemní hydrantové požární systémy -protipožárních dveře -hliníkové žebříky -ochranné pracovní pomůcky -ochranné bezpečnostní zařízení -vybavení protipožární pro hasiče.

Poskytování nebo zprostředkování spotřebitelského úvěru -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb

Projekce, dodávka, montáž, servis: -všechny druhy stabilních a polostabilních hasicích zařízení -elektronické bezpečnostní systémy -detekční a zabezpečovací systémy -systémy nouzového osvětlení -projektování zařízení v požární technice. Činnost v investiční výstavbě. Elektronická ochrana zboží a objektů, přístupové systémy.

Úprava - požární stříkačkypřestavby obsah motoru 1900 - 2000Kcm Dovolená na moři s potápěním + instruktor Ubytování v soukromí - kapacita 12 lůžek - apartmány, 2x bytová jednotka - pračka Česká potápěčská škola - šnorchlování ponor na zkoušku - volné potápění I, II, III - potápění ...

Požární služby, prevence. Požární ochrana. Servisní, opravárenská a technická činnost: -autorizovaný servis hasicích přístrojů -servis, oprava, prodej a instalace hasicích přístrojů -hasící přístroje -požárně bezpečnostní řešení -požární dokumentace -dokumentace zdolávání požáru -evakuační plány -bezpečnostní značení -bezpečnostní ...

Preventivně výchovná činnost v oblasti BOZP bezpečnosti a ochrany zdraví při práci a v oblasti PO požární ochrany: - výchova dětí v oblasti požární ochrany a ochrany obyvatelstva - vzdělávání pedagogických pracovníku v oblasti PO a OOb - výcvik instruktorů PVČ - příslušníci hasičského záchranného sboru a sboru dobrovolných hasičů.

Technicko-organizační činnosti v oblasti požární ochrany. Zpracování kompletní dokumentace. Servis a prodej hasicí techniky. Revize požárních hydrantů a hasicích přístrojů. Poradenská činnost v oblasti PO a vše okolo BOZP. Provádění školení v oblasti požární ochrany.

Připravili jsme pro Vás nabídku zajištění služeb: bezpečnost a ochrana zdraví při práci (BOZP), požární ochrana (PO), školení BOZP (prezenční, e-learningová), pracovnělékařské služby a podniková ekologie. Dále za Vás sledujeme všechny zákonné lhůty (lékařské prohlídky, školení, revize apod.).

Údržba, opravy a plnění - hasící přístoje

Návrh, montáž, servis - zabezpečovací, indentifikační a kamerové systémy detektory, sirény, docházky Návrh, montáž, servis - požární systémy hlásiče, nasávací jednotky Slaboproudé instalace Servis, montáž - komunikační systémy (ústředny, domovní telefony, ...)

Poskytování služeb v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci Technicko-organizační činnost v oblasti požární ochrany.

Služby v oblasti bezpečnosti práce Školení - požární ochrana

Prodej, maloobchod: -hasicí přístroje -požární zařízení.