Vyberte si z bohaté nabídky hasící techniky a přístrojů a zabezpečte svůj objekt. Hasící přístroje vodní, pěnové a sněhové, hydrantové systémy, požární hadice, protipožární ucpávky a uzávěry či třeba bezpečnostní tabulky by neměly chybět v žádném stavení.

Jiří Mečíř - požární ochrana a BOZP
Firma Jiří Mečíř - PPS Liberec vám zajistí komplexní služby v oblasti PO a BOZP v budově vaší firmy, kanceláři nebo ve výrobním provozu. Provádíme preventivní požární prohlídky, vypracování dokumentace v oblastech PO a BOZP, pravidelné preventivní kontroly i školení zaměstnanců. Provozujeme rovněž eshop s produkty související s PO a BOZP.
Jiří Mečíř - požární ochrana a BOZP
Bc. Martin Urban - HP Urban
Společnost HP URBAN pana Bc. Martina Urbana se specializuje na revize a prodej kvalitních hasicích přístrojů a hydrantů od předních výrobců. Provádí také jejich doplnění, opravy, výměny i likvidaci. Zároveň firma nabízí kontrolu podzemních a nadzemních hydrantů a tlakové zkoušky hadic. Sídlo společnosti se nachází v obci Bousov, okres Chrudim.
Bc. Martin Urban - HP Urban
TOPO CONZULT s.r.o.
Společnost TOPO CONZULT s.r.o. poskytuje kompletní služby v oblasti požární ochrany a bezpečnosti práce. Nabízíme zpracování dokumentace BOZP a PO, školení zaměstnanců a odbornou přípravu na úseku BOZP a PO, realizaci fotoluminiscenčního značení únikových cest, získání oprávnění k řízení motorových manipulačních vozíků, odbornou přípravu pro ...
TOPO CONZULT s.r.o.
Prodej, dodávka, montáž: -telekomunikační zařízení -požární a zabezpečovací zařízení -výstavba energetických sítí.

Projekty požárních sprinklerů (SHZ). Pro sklady, administrativní budovy, garáže, obchodní centra. Projekty hašení pěnou.

Služby: - bezpečnost práce (vstupní a periodické školení v BOZP, sepisování úrazů na pracovišti, vedení dokumentace) - požární ochrana (školení v oblasti požární ochrany, zpracování dokumentace požární ochrany, vypracování požárních směrnic pro danou společnost). - pracovní oděvy, obuv - hasící přístroje.

Základní sortiment: - Manuální výstražné systémy - Detekční systémy - Elektrická požární signalizace - Systémy k ochraně majetku Doplňkové služby: - Výroba elektronických zařízení - Osazování a pájení desek plošných spojů (výrobky splňují všechny podmínky směrnice RoHS 2002/95/EC). - Vývoj elektronických zařízení - vlastní i na ...

Prodej a servis: -elektro nářadí -NAREX, PROTOOL, METABO. Služby v oblasti BOZP: -hasicí přístroje -protipožární zařízení -požární ochrana.

Bezpečnostní agentura SOS Služby : - bezpečnostní agentura - ochrana objektů a osob - montáž bez. zařízení, objektů, automobilů - doprovody při finančních zásilkách Revize : - ruční hasící přístroje - hydrantů

Služby: - poskytování poradenství a služeb v oblasti bezpečnosti a požární ochrany

Ochrana proti požáru a výbuchu. EPS elektrická požární signalizace. Protipožární a protiexplosní zařízení.

Poradenství: - bezpečnost práce - požární ochrana.

Specialista: -požární technik -bezpečnostní technik BOZP. Služby: -požární ochrana -bezpečnost a ochrana zdraví při práci (BZOP) -vypracování a kontrola dokumentace PO, BOZP -školení bezpečnosti práce a požární ochrany.

Projekce, dodávka, montáž, servis: - všechny druhy stabilních a polostabilních hasicích zařízení - elektronické bezpečnostní systémy - detekční a zabezpečovací systémy - systémy nouzového osvětlení - projektování zařízení v požární technice.

Prodej, oprava, servis, kontrola, plnění: - protipožární technika a vybavení - požární vodovody včetně příslušenství ALBECO, BOCIOLLONE - plnění tlakových lahví CO2 - vzduchové, tlakové zkoušky - bezpečnostní tabulky PERMALIGHT, HIO-LIC-HT - poradenská činnost - hasicí přístroje, hasicí technika REAL. Školení, montáž, servis, ...

Zakázková kovovýroba, kovoobrábění: -nerez, mosaz, měď. Obrábění kovů. Broušení a leštění kovů. Uměleckopasířské práce-výroba, opravy: -slohové kování, zábradlí, svítidla, vývěsní štíty, nápisy, poutače. Projekce, analýzy, servis: -požární ochrana.

Maloobchod: -hasicí přístroje. -hydrantové systémy. -proudnice, hadice.

Prodej, revize a kompletní služby v oblasti: - hasicí přístroje - požární vodovody (hydranty).

Poradenská a kontrolní činnost v oboru BOZP a PO Opravy a ladění pianin .

Služby v oblasti požární ochrany a bezpečnosti práce.Cílem je uvedení BOZP a PO ve firmě do stavu požadovaného legislativou. Zpracujeme vše potřebné pro bezpečnost práce a požární ochranu ve vaší společnosti.

Nabízí: - technicko-organizační činnost v oblasti požární ochrany - projektování požární bezpečnosti staveb - poskytování služeb v oblasti bezpečnosti práce - posouzení požárního nebezpečí činností objektů - zpracování a vedení dokumetace - školení a odborná příprava - poradenská a kontrolní činnost.

Prometheus Nymburk sdružení zajišťuje oblast činností vyplývajících jako právní povinnosti právnickým a podnikajícím fyzickým osobám na úseku požární ochrany, bezpečnosti a ochrany zdraví při práci a ochraně veřejného zdraví. Zajišťujeme provádění projektových řešení k projektům staveb z hlediska požární bezpečnosti a znaleckou činnost v oblasti ...

Prodej, montáž: - bezpečnostní dveře - bezpečnostní štíty, kování - řetízky - přídavné zámky - výměna zámkových vložek - protipožární zabezpečení - požární hlásiče a detektory Kidde - hasicí přístroje, spreje, protipožární plachty - elektronické zabezpečení.

Služby: - bezpečnost práce - požární ochrana.

Servisní, provozně bezpečnostní a požární služba.

Technik bezpečnosti práce Služby: - technik požární ochrany - služby požární ochrany - školení bezpečnosti práce