Vyberte si z bohaté nabídky hasící techniky a přístrojů a zabezpečte svůj objekt. Hasící přístroje vodní, pěnové a sněhové, hydrantové systémy, požární hadice, protipožární ucpávky a uzávěry či třeba bezpečnostní tabulky by neměly chybět v žádném stavení.

Bc. Martin Urban - HP Urban
Společnost HP URBAN pana Bc. Martina Urbana se specializuje na revize a prodej kvalitních hasicích přístrojů a hydrantů od předních výrobců. Provádí také jejich doplnění, opravy, výměny i likvidaci. Zároveň firma nabízí kontrolu podzemních a nadzemních hydrantů a tlakové zkoušky hadic. Sídlo společnosti se nachází v obci Bousov, okres Chrudim.
Bc. Martin Urban - HP Urban
Jiří Mečíř - požární ochrana a BOZP
Firma Jiří Mečíř - PPS Liberec vám zajistí komplexní služby v oblasti PO a BOZP v budově vaší firmy, kanceláři nebo ve výrobním provozu. Provádíme preventivní požární prohlídky, vypracování dokumentace v oblastech PO a BOZP, pravidelné preventivní kontroly i školení zaměstnanců. Provozujeme rovněž eshop s produkty související s PO a BOZP.
Jiří Mečíř - požární ochrana a BOZP
TOPO CONZULT s.r.o.
Společnost TOPO CONZULT s.r.o. poskytuje kompletní služby v oblasti požární ochrany a bezpečnosti práce. Nabízíme zpracování dokumentace BOZP a PO, školení zaměstnanců a odbornou přípravu na úseku BOZP a PO, realizaci fotoluminiscenčního značení únikových cest, získání oprávnění k řízení motorových manipulačních vozíků, odbornou přípravu pro ...
TOPO CONZULT s.r.o.
Projektování a realizace Technického zařízení budov. Provozování, údržba a servis Technického zařízení budov. Projektování a realizace Sprinklerových hasících zařízení. Integrované služby Facility Managementu.

Služby: - kompletní správa, údržba a obsluha kotelen a výměníků - výstavba, rekonstrukce a plynofikace kotelen a výměníků na klíč - topenářské práce, plynové etážové topení - instalatérské práce - plynové kotle WOLF, BUDERUS a ostatní - poradenská, technická a obchodní činnost v oblasti vytápění Správa a údržba ...

Prodej, revize, montáž, opravy: - hydrantové skříně a systémy - hasicí a požární technika - požární klapky. Tlakové zkoušky: - požární hadice.

Kontrola, oprava, plnění, prodej: -hasicí přístroje -požární hydranty, vodovody. Školení požární ochrany a bezpečnosti práce.

Revize: - hasící přístroje. Čištění města, sanační a podobné činnosti.

Poradenství: -požární ochrana. -bezpečnost a ochrana zdraví při práci -školení VZV

Kontrola, oprava, servis, revize: - hasicíc přístroje

Sprinklers s.r.o. se zabývá: - aktivní a pasivní protipožární ochranou - poskytuje vyčerpávající řešení v oblasti protipožárních systémů a automatického odhalování požáru - pasivní ochranu na elektrické a telekomunikační kabely - ochranu na ocelové konstrukce.

Činnost firmy je zaměřena na velkoobchodní i maloobchodní prodej a dodávky: - hasicí přístroje - hydrantové systémy - požární dveře - požární hadice - automatické hasicí systémy - lokální stabilní hasicí zařízení - požární armatury - výstroj a výzbroj pro hasiče - požární hlásiče - požární tabulky a skříňky na hasicí ...

Požární ochrana a bezpečnost práce. Revize, opravy, servis, prodej: - hasici pristroje - hasicí přístroje - hasící přístroje a hydranty, výrobky řady Bioversal - automobilová doprava nákladní vnitrostátní a mezinárodní - plnění CO2. Tryskání a povrchová úprava práškovými barvami. Úklidová služba (kompletní úklid).

Výbuch hořlavých prachů - od posouzení rizika - dokumentace o ochraně před výbuchem dle NV 406/2004 Sb.(ATEX 137) -návrh opatření pro odlehčení, potlačení a zabránění přenosu výbuchu až po technicky vyspělou certifikovanou realizaci ochrany proti výbuchu (dle ATEX 100). Automatické požární systémy pro kolejová a bojová vozidla.

Nabídka komplexních služeb v oblasti požární ochrany.

Prodej, e-shop: -hasičská výzbroj a výstroj. -pomůcky pro požární sport. -hasičské vybavení. -ochranné pracovní pomůcky. Služby: -požární ochrana. -bezpečnost a ochrana zdraví při práci. -školení, poradenství PO, BOZP. Redakce Hasičské noviny.

Prodej: - hasičská technika a příslušenství.

Poradenské služby v oblastech bezpečnosti práce a požární ochrany.

Ochrana ocelových konstrukcí proti ohni. Impregnace dřeva proti požáru, hmyzu, dřevokazným houbám a plísním. Protipožární obklady stavebních konstrukcí. Požární utěsnění kabelových a stavebních prostupů. Protipožární ochrana kabelů.

Jméno HILL již 30 let působí v oblasti kompletního servisu hasicích přístrojů a tlakových zkoušek požárních hydrantů. Další činnost: -školení PO -odborná příprava -začlenění PO -bezpečnostní předpisy.

Školení bezpečnosti práce, školení požární ochrany, školení řidičů referentů. Všechna zákonná školení provádíme online přímo na internetu. Již více jak 8 let, nabízíme tyt online služby pro tisíce malý i velkých klientů.

Prodej, servis, revize: -hasící přístroje.

Činnost: - obchodní aktivity v oblasti vojenských i komerčních komodit. Výroba a opravy zbraní a munice.

Projekce, dodávka, montáž, servis: - všechny druhy stabilních a polostabilních hasicích zařízení - elektronické bezpečnostní systémy - detekční a zabezpečovací systémy - systémy nouzového osvětlení - projektování zařízení v požární technice.

Projekce, dodávka, montáž, servis: - všechny druhy stabilních a polostabilních hasicích zařízení - elektronické bezpečnostní systémy - detekční a zabezpečovací systémy - systémy nouzového osvětlení - projektování zařízení v požární technice.

Požární technika. Revize servis a prodej hasicích přístrojů, požárních hydrantů, požárních klapek, požárních dveří. Služby odborně způsobilé osoby v oboru požární ochrany: zpracování dokumentace, školení, preventivní požární prohlídky.

Komplexní služby v oblasti požární ochrany. Technickoorganzační činnosti v požární ochraně. Požárně bezpečnostní řešení staveb. Obchodní zprostředkovatelská činnost. Hasicí přístroje Požární hadice, armatury Hasicí spreje a speciální hasiva Prostředky a systémy protipožární ochrany staveb a technologií Požárně bezpečnostní a orientační ...