Vyberte si z bohaté nabídky hasící techniky a přístrojů a zabezpečte svůj objekt. Hasící přístroje vodní, pěnové a sněhové, hydrantové systémy, požární hadice, protipožární ucpávky a uzávěry či třeba bezpečnostní tabulky by neměly chybět v žádném stavení.

Bc. Martin Urban - HP Urban
Společnost HP URBAN pana Bc. Martina Urbana se specializuje na revize a prodej kvalitních hasicích přístrojů a hydrantů od předních výrobců. Provádí také jejich doplnění, opravy, výměny i likvidaci. Zároveň firma nabízí kontrolu podzemních a nadzemních hydrantů a tlakové zkoušky hadic. Sídlo společnosti se nachází v obci Bousov, okres Chrudim.
Bc. Martin Urban - HP Urban
TOPO CONZULT s.r.o.
Společnost TOPO CONZULT s.r.o. poskytuje kompletní služby v oblasti požární ochrany a bezpečnosti práce. Nabízíme zpracování dokumentace BOZP a PO, školení zaměstnanců a odbornou přípravu na úseku BOZP a PO, realizaci fotoluminiscenčního značení únikových cest, získání oprávnění k řízení motorových manipulačních vozíků, odbornou přípravu pro ...
TOPO CONZULT s.r.o.
Jiří Mečíř - požární ochrana a BOZP
Firma Jiří Mečíř - PPS Liberec vám zajistí komplexní služby v oblasti PO a BOZP v budově vaší firmy, kanceláři nebo ve výrobním provozu. Provádíme preventivní požární prohlídky, vypracování dokumentace v oblastech PO a BOZP, pravidelné preventivní kontroly i školení zaměstnanců. Provozujeme rovněž eshop s produkty související s PO a BOZP.
Jiří Mečíř - požární ochrana a BOZP
Dovozce hasičského vybavení a techniky. Dodáváme hadice, armatury, proudnice, ochranné oděvy, záchranné prostředky, hasicí přístroje a náplně do nich.

Poskytování servisu a poradenství v oblasti požární ochrany, bezpečnosti a ochrany zdraví při práci.

Společnost BEPRA profi s.r.o. zajišťuje bezpečnost práce, požární ochranu, kontroly BOZP a BO.

Služby: - bezpečnost a ochrana zdraví při práci a hygiena práce - školení BOZP, PO - požární ochrana - ekologie

Služby: - ekonomika, účetnictví a mzdy - BOZP a PO - koordinátor BOZP. Provozovna pro Moravu: Havlíčkova 409 768 24 Hulín

Firma Jiří Matyska se zabývá prodejem, servisem i revizemi hasicí techniky a hasicích přístrojů. Mezi naše služby patří také revize a tlakové zkoušky požárního potrubí či montáž požárních ucpávek. Najdete nás v Hranicích. Prodej, servis, práce: - hasicí technika - hasicí přístroje - montáž požárních ucpávek. Revize: - hasicí ...

Revize hasících přístrojů - revize požární vody, hydrantů - revize a montáž požárních ucpávek - revize, opravy, montáž požárních dveří a uzávěrů - poskytování kompletních služeb BOZP a PO - poradenská a konzultační činnost v BOZP a PO - revize a kontroly požárních klapek aj.

Komplexní služby v požární ochraně: - kontroly a opravy hasících přístrojů požárních hydrantů - školení požární ochrany - rozvoz a plnění CO2 a potravinářských plynů Revize: - hasicí přístroje - požární vodovody - protipožární ucpávky a klapky Prodej: - hydrantové skříně - požární armatury - hlásiče - čidla, ucpávky - ...

Vlastimil Dvořák se zaměřuje na kontrolu, plnění, montáž a prodej hasicích přístrojů.

Technicko-organizační činnost v oblasti požární ochrany -Poskytování technických služeb -Velkoobchod a maloobchod Montáž, opravy, revize a zkoušky tlakových zařízení a nádob na plyny

Protipožární ochrana staveb: -protipožární nátěry, nástřiky a obklady ocelových -protipožární okna a dveře -kabelové ucpávky, kanály, podhledy. Provádí: -hydroizolace a sanace betonových konstrukcí -vysoušení, izolace. Stavby: -drobné stavební úpravy.

Firma ELINS PLUS s.r.o. se zabývá službami v oboru elektromontáže, elektroinstalační práce, rozváděčů. Provozujeme také přepravu s hydraulickou rukou, kontejnerem. Provádíme také zámečnické práce v regionu Zlín a Zlínský kraj. Zajistíme dodávku, montáže, opravu, servis, revize elektroinstalací v domech i průmyslových objektech včetně ...

Revize - požární klapky Servis - vzduchotechnická zařízení

Radana Walachová poskytuje služby v oboru bezpečnost a ochrana zdraví při práci (BOZP) a požární ochrana (PO)

ISO 9001 Požární ochrana stavebních konstrukcí: - zvýšení požární odolnosti ocelových, železobetonových a dřevěných nosných konstrukcí až do R 180 - obvodových stěn a střech z trapézových plechů až do REI 90 - vzuchotechnického potrubí až do EI 120 - plastových suchovodů až do EI 90 - protipožární kabelové ucpávky a těsnění, prostupy ...

Společnost PREVENT MORAVA s.r.o. se zabývá požární ochranou PO, bezpečností práce BOZP, poskytuje školení a zpracování dokumentace v oblasti PO a BOZP. Revize: - hasicí přístroje - hydranty - protipožární nátěry - zdvihací zařízení - stavební stroje.

Požární ochrana a bezpečnost práce. Zabýváme se komplexní poradenskou činností v požární ochraně (PO), bezpečnosti práce (BOZP), krizovým a havarijním plánováním. Naše působnost:celá ČR

Servis, prodej a revize hasicích přístrojů.

Společnost POŽÁRNÍ A ZNALECKÁ s.r.o. provádí komplexní služby v oblasti požární ochrany a bezpečnosti a ochrany zdraví při práci, servis hasicích přístrojů a hydrantů.

Vodoinstalatérství. Instalace vody, topení, rekonstrukce koupelen, podlahové vytápění, montáže stabilního hasícího zařízení.

Zabýváme se výrobou hasičských automobilů. Výroba: - hasící technika - požární příslušenství.

Společnost Green spot, s.r.o. se zaměřuje na poradenství v oblasti BOZP a ekologie, na revize tlakových nádob a zdvihacích zařízení, na kovovýrobu, montáže ochranných zábran a mnoho dalšího.

Technicko-organizační služby v oblasti požární ochrany a v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci: - zpracování dokumentace, jednorázové služby - projektová řešení a posuzování - dokumentace BOZP - kontrola objektů z hlediska BOZP - revize, kontroly apod.

Poskytujeme služby bezpečnosti práce (BOZP), požární ochrany a revize technických zařízení pro více než 2 200 klientů na více jak 15 000 pracovištích v ČR a SR.