Potřebujete pomoci se svou úrodou? Zemědělské firmy se mohou postarat o úpravy půdy, zemní práce, pomoc při pěstování obilnin, cukrovky, vojtěšky, řepky olejné a kukuřice, o posklizňovou úpravu a zajištění nákladní autodopravy na přepravu poseté úrody.

Činnost: - výroba a prodej zemědělských produktů.

Zemědělská výroba: - rostlinná - živočišná.

Zemědělská výroba: - živočišná - rostlinná - hnojiva.

Velkoobchod, maloobchod: - zemědělské pneumatiky všech světových značek Prodej, servis: - zemědělské stroje - zemědělské technologie Zemědělské služby: - ořez větví - lisování slámy - moření osiv - rozmetání hnoje - přísev luk a pastvin.

KVĚT Nabízíme: -postřiky proti rostlinným plevelům -návrhy, realizace a údržba zahrad -vše od projektů po kompletní realizaci -příprava pozemku k výsadbě -zajištění a výsadba rostlin -zakládání, rekonstrukce a údržba trávníků.

Poradenská a zprostředkovatelská činnost v oblasti zemědělství.

Služby: -zemědělství -zahradnictví -údržba a realizace zahrad, zeleně -poradenské služby.

Práce: - lesnické - zemědělské.

Rostlinná výroba, farma. Prodej komodit: - obilí - pšenice, ječmen. Služby v rostlinné výrobě: - doprava zemědělskými stroji, traktory - posklizňové zpracování komodit.

Služby zemědělskými stroji: - pokos píce - obracení a shrnování povadlé píce a sena - senážování sběracími vozy - lisování do kulatých a hranatých balíku - balení do strečfolie včetně svozu a uložení - rozmetání - vyváženi, vyhrnování chlévské mrvy - dodání a doprava krmení, seno, sláma.

Zemědělské družstvo. Rostlinná výroba kombinovaná se živočišnou výrobou (smíšené hospodářství).

Zemědělství. Zemědělská výroba: - rostlinná - živočišná.

Zemědělské obchodní družstvo Úmonín. Rostlinná výroba. Živočišná výroba.

Zemědělské obchodní družstvo. Výroba: - rostlinná.

Poskytování služeb pro zemědělství a zahradnictví.

Prodej produktů rostlinné, živočišné a zemědělské produkce. Nabídka služeb v oblasti zemědělství.

Výroba: -motorových a přípojných vozidel a karoserií. Služby: -zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost.

Rostlinná a živočišná výroba. Poradenství: -na ochranu rostlin Provádění chemických rozborů.

Služby: -aplikace hnojiv a vápenných hmot -skladování zboží -vnitrostátní doprava.

Kovovýroba: -ocelové konstrukce -zámečnické prvky pro stavby -mříže, vrata. Oprava: -zemědělská technika -traktory ZETOR-generální opravy -nákladní automobily LIAZ, AVIA -přívěsy, návěsy -automobily DAF*. Příprava nákladních automobilů, traktorů, přívěsů a návěsů na STK*. Prodej náhradních dílů: -traktory ZETOR -AVIA, ...