Soudní znalec vám pomůže s oceňováním a odhady nemovitostí, se znaleckými posudky, se stanovením běžné, obecné či tržní ceny, poskytne vám pomoc při řešení pozůstalostí, věcného břemena, při prozkoumání vad, závad a škod nebo při řešení dědického řízení.

Ing. Milan Indra - Odhadce nemovitostí
Potřebujete ocenit váš majetek? Potom se neváhejte obrátit na specialistu na odhady a ocenění majetku pana Ing. Milana Indru. Vypracuje vám znalecký posudek při převodu nemovitosti, majetkovém vyrovnání, vkladu do účetnictví i dědickém řízení. Stanoví hodnoty nemovitostí při dědickém a rozvodovém řízení či pro účely pojištění nemovitostí.
Ing. Milan Indra - Odhadce nemovitostí
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Inženýrská činnost ve stavebnictví: -příprava a dozorování staveb. Znalecké posudky: -oceňování nemovitostí. Tržní odhady nemovitostí. Realitní činnost i developerská. Dodávky staveb na klíč. Projekce staveb a dalších zařízení.

Nabídka služeb realitní kanceláře a správy nemovitostí. Analýzy odpadů - akreditovaná laboratoř - hnojiva - krmiva - komplexní odpady - paliva - rozbory chemické všech složek životního prostředí v průmyslové, urbanistické i krajinné sféře - ekologicky orientované řízení podniků - minimalizace vzniku ...

Ekonomické poradenství Soudní znalec v oboru ekonomiku

Tržní odhady - znalecké posudky Realitní kancelář - byty - domy i rodinné - vily - pozemky - nebytové a komerční prostory - poradenství.

Revize: - elektrické zařízení NN, VN a dolech a lomech. Projekce: - rozvody elektro NN a VN průmyslové domovní a energetické soustavy. Soudní znalec: - obor energetika - obor ekonomika (odhady věcí movitých).

Znalecká kancelář, odhadce. Služby: -oceňování nemovitého majetku -ocenění pro převody majetku -tržní oceňování.

Soudní znalec: -oceňování nemovitostí. Architektonické, inženýrské služby, včetně projektování.

Soudní znalec - specializace na ústřední vytápění - ohřev užitkové vody Projektové práce

Soudní znalec, odhadce, znalecké posudky, odhady, ceny a hodnoty nemovitostí

Oceňování, znalecké posudky: -vklady do obchodních společností -majetek pro státní orgány a instituce, banky, pojišťovny -oceňování strojů, strojních zařízení -znalecké posudky.

Projekce a výstavba: - občanské stavby - developerské projekty - konzultační činnost - projekce staveb - expertní a znalecká činnost Konzultace developerských projektů Inženýrská činnost.

Znalec: -oceňování nemovitostí úřední cenou daně, účetnictví -tržní ceny nemovitostí převody, dědictví, insolvence. Realitní činnost a služby poradenství.

Znalecký ústav vypracovává znalecké posudky v oblasti dopravy, ekonomiky a strojírenství.

Znalecký ústav: - ceny a odhady nemovitostí - tržní oceňování pro bankovní účely - oceňování podniků - oceňování motorových vozidel a věcí movitých.

Praktický lékař pro dospělé. Soudní znalec z oboru zdravotnictví.

Ekonomické poradenství Lektorská činnost - účetní software Účetnictví - vedeníoutsourcing - mzdová a personální agenda Investiční poradenství Znalecké posudky - obor ekonomika (ceny a odhady movitých věcí) - obor kybernetika (výpočetní technika) Poradenství - software Lektorská činnost ...

Znalecké posudky nemovitosti Geodetické práce ve výstavbě, geometrické plány

Prodej - plastové sítě a mříže NETLON - balící a průmyslové sítě - ochranné sítě s polyethylenu Prodej - plastové sítě a mříže NETLON - balící a průmyslové sítě Znalecká činnost - oceňování movitého majetku Prodej - ochranné sítě z polyethylenu - plastové sítě a mříže ...

Oceňování majetku - movité a nemovité věci - nehmotný majetek - finanční majetek - podniky - znalecká činnost - znalecký ústav

Servis výpočetní techniky a elektroniky, Soudní znalec v oboru.

Restaurátorství a opravy moderních, starších a historických optických přístrojů a jiných předmětů jako : -starší fotoaparáty a filmové kamery -dalekohledy a zaměřovače -projektory a promítačky -mikroskopy -elektrooptické a optomechanické přístroje. Soudní znalec v oboru optických přístrojů.