Integrační centrum Zahrada v Praze 3

Využijte poradenství v oblasti řízení lidských zdrojů, investic, vzdělávání, kariéry, personalistiky nebo při změně zaměstnání. Nechat si poradit můžete i při zájmu o financování ekologického vytápění nebo při získávání dotací nejenom na ekologické stavby.

Účetnictví Praha s.r.o. - "Účetnictví Praha s.r.o. - Kde každý účet vede k úspěchu."
Vedení účetnictví, mzdy, daňové poradenství i zpracování daňového přiznání rychle a kvalitně poskytuje Účetnictví Praha s.r.o. Komplexnost služeb, široký záběr oborů, dlouhodobá spolupráce s klienty, praxe více než 20 let - to vše jsou důvody pro spolupráci s touto firmou. V případě zájmu se obraťte na odborníky z této společnosti!
Účetnictví Praha s.r.o. - "Účetnictví Praha s.r.o. - Kde každý účet vede k úspěchu."
Služby: -vypracování systému kritických bodů na míru -opatření sloužící k zajištění zdravotní nezávadnosti potravin a pokrmů během všech činností souvisejících s výrobou, zpracováním, skladováním, manipulací, přepravou a prodejem konečnému spotřebiteli.

Poskytování organizačního a ekonomického poradenství v oblasti strojírenství, životního prostředí a stavebnictví.

Personálně poradenská společnost Opella Kariérní poradenství

Nabízíme obcím, podnikatelům, zemědělcům, neziskovým organizacím, fyzickým osobám a jiným subjektům pomoc při realizaci jejich projektového záměru.

Internetový portál pro poradce a ty, co hledají pomoc. Poradenství všech oborů – marketing, management, komunikace, Public Relations, média, Human Resources, kvalita - systémy kvality, bezpečnost a požární ochrana, six sigma, lean manufacturing, ekologie, normy ISO, certifikace, internet, psychologie, psychoterapie, finance apod. Je určen pro ...

Firma je stálým členem poradenské sekce Svazu obchodu a cestovního ruchu ČR. Zaměření: -grantové a projektové poradenství v oblasti cestovního ruchu, regionálního rozvoje, klastrů, vzdělávání, renovace a rekonstrukce městských center, zpracování analýz a projektových záměrů.

Psychologické poradenství a diagnostika.

Vybírání správných pracovníků na různé pozice, zacílení rozvoje vašich pracovníků, rozvíjení pracovníků a zvýšení jejich efektivitu v praxi, zhodnocení efektivity leaderů, diagnostikování atmosféry v týmech, zvýšení efektivity personálních procesů ve vaší organizaci.

Analýza a definování firemní kultury, tvorba projektů řízení a rozvoje lidských zdrojů a příprava strategií.

Řízené kvašení a chlazení vína. Instalatérství. Inženýrská činnost. Solární panely. Zámečnictví, zámečnické práce, Obchod s hutním materiálem. -obráběčství a strojírenská výroba -prodej hutního materiálu -zhotovení výpalků z plechu.

Poskytuji osobní koučink zaměřený na problémy ve vztazích partnerských a manželských, mezi rodiči a dětmi, a v neposlední řadě problémy s hledáním životního partnera.

Poskytování poradenství v oblasti podnikání a řízení

Prodej: - kovoobráběcí a tvářecí stroje - výkup a prodej strojů včetně pomoci při zajišťování financování Leasing: - podnikatelské úvěry - financování bydlení. Zajištění: - dotace EU. Opravy, servis, modernizace: - CNC stroje - nástroje na obrábění. Zpracování: - technologické cykly obrábění včetně programování. Prodej: - ...

Komplexní poradenství, zprostředkovatelská činnost v oblasti: -strukturální fondy EU -ekologické energie -informační technologie -kapitálový management.

Poskytujeme sociální služby pro děti a mládež: -Domov pro osoby se zdravotním postižením -týdenní stacionář -denní stacionář -sociálně terapeutické dílny -chráněné bydlení -odlehčovací služba. Bližší informace na našich www. stránkách.

Dotační a grantové poradenství. Veřejné zakázky.

Služby: -komplexní ekonomický, finanční a poradenský servis -zprostředkování převodu obchodních podílů a následný prodej -restrukturalizace-revitalizace společností -likvidace společností -ekonomické, účetní, daňové a právní poradenství -informační servis související s rozvojem společností -hledání ...

Komplexní dotační poradenství se specializací na rozvoj podnikání a inovací ve výrobním a zpracovatelském sektoru.

Portál o úsporách: -texty specialistů na energetické zdroje -bankovnictví -pojišťovnictví -stavby, hypotéky -leasingy a nespočet dalších aktivit.

Pedagogicko-psychologická poradna pro volbu povolání, pro výukové a výchovné obtíže, pro pěstounskou a adopční péči. Pracoviště Kohoutova 4, Brno: -tel.: 545 223 379-380 e-mail: kohoutova@pppbrno.cz

Dotace, granty, financování projektů, školení a vzdělávání, technologická řešení.

Poradenské služby v sociální oblasti.

Zpracování strategií a podnikatelských záměrů. Zpracování úvěru dotací z EU (evropská unie). Poskytujeme služby dotačního a finančního manamegentu. Zajištění komplexních úvěrových služeb při financování realizační fáze projektu. Pro fyzické osoby: -zajištění úvěrů, půjček a dotací v oblasti bydlení. Finanční a ekonomický ...