Integrační centrum Zahrada v Praze 3

Využijte poradenství v oblasti řízení lidských zdrojů, investic, vzdělávání, kariéry, personalistiky nebo při změně zaměstnání. Nechat si poradit můžete i při zájmu o financování ekologického vytápění nebo při získávání dotací nejenom na ekologické stavby.

Účetnictví Praha s.r.o. - "Účetnictví Praha s.r.o. - Kde každý účet vede k úspěchu."
Vedení účetnictví, mzdy, daňové poradenství i zpracování daňového přiznání rychle a kvalitně poskytuje Účetnictví Praha s.r.o. Komplexnost služeb, široký záběr oborů, dlouhodobá spolupráce s klienty, praxe více než 20 let - to vše jsou důvody pro spolupráci s touto firmou. V případě zájmu se obraťte na odborníky z této společnosti!
Účetnictví Praha s.r.o. - "Účetnictví Praha s.r.o. - Kde každý účet vede k úspěchu."
Reklamní agentura: -výstavnictví -propagace -videoprodukce. Videostudio. Stavba, sestavování: -výstavní expozice.

Poradenství pro firmy, služby v oblasti zakládání nových společností.

Personální agentura: -zprostředkování zaměstnání a zaměstnanců.

Poradenství: -ekonomické -organizační -marketingové. Konzultace. Obchodně-zprostředkovatelská činnost.

Personální agentura: -zprostředkování zaměstnání -vyhledávání vedoucích pracovníků na střední a vyšší pozice -psychodiagnostika (posuzování pracovních a osobních předpokladů) -kurzy komunikačních dovedností -poradenství.

Kontrolní firma při neschopnosti zaměstanců.

Největší světový dodavatel systémů v oblasti řešení počítačové podpory inženýrských návrhů: -software na zakázku -technické poradenství v průmyslu -marketingový průzkum.

Trénink, školení, kurzy, koučink: -Assessment centrum a Development centrum AC/DC -Psychodiagnostika, i on-line zaměstnanců a uchazečů -Recruitment and Development Pack nábor a rozvoj zaměstnanců -výběr lidí pro vedoucí pozice -firemní vzdělávání: -mediální trénink -prodejní dovednosti -manažerské školení -trénink komunikace.

Personální služby, školení, metody a technologie v oblasti: -přijímání a hodnocení pracovníků -efektivní nástroje pro hodnocení a výběr zaměstnanců -poskytujeme rychlé, účinné, jisté a přesné rady při přijímání nových pracovníků -testy uchazečů pro přijímaní do zaměstnání -testování pro interní potřeby.

Služby: -dotační poradenství od A do Ž -energetické audity, poradenství v energetice a v oblasti obnovitelných zdrojů -výběrová řízení a centrální nákupy -projektové řízení a projektový management -EU affairs – problematika vztahů s EU -daně, finance a účetnictví.

Služby: -odborné poradenství -v potravinářství -ve stravování -vypracujeme HACCP -proškolíme.

Poradenství: -odborný poradce v chemickém inženýrství -podnikatelské.

Poradensko – konzultační firma. Personální poradenství a lidské zdroje: -vyhledávání a výběr personálu -organizace assessment/ development center - posuzování pracovní způsobilosti a potenciálu jednotlivců -personální, manažerské i komunikační audity -analýza firemního klimatu a spokojenosti zaměstnanců -konzultace v ...

Projektová organizace. Činnost podnikatelských, finančních, organizačních a ekonomických poradců v oblasti, která souvisí s energetikou, ekonomií, organizací a vypracování financování projektů. Projektová dokumentace: - všechny požadované stupně -studie, technické návrhy, posudky, dílčí řešení - energetika a stavebnictví, topení, voda, ...

Informační a poradenská agentura. Služby: - konzultace a přípravy projektů do předvstupních a strukturálních fondů se zaměřením na města a obce - přípravy projektů do strukturálních fondů EU - podpory investic do regionu - administrace Fondu Malých Projektů v regionu jižní Morava/Dolní Rakousko.

Specializovaná konzultační firma v silničním hospodářství poskytující: -poradenské služby pro správce pozemních komunikací na všech úrovních, projektanty a dodavatele.

Poradenství: -oblast podnikání a řízení.

Výroba: -studená kuchyně -lahůdky, polotovary. Poradenství: -organizační, ekonomické v oboru potravinářství.

Agentura práce: -zprostředkovávající brigády pro studenty. Nejvyšší výplatní tarify. Denně aktualizované nabídky brigád. Výplaty do 5 dnů po práci.

Činnost: - obchodní činnost na jihokorejském a asijské trhu Služby: - konzultace - průzkum trhu - exportní poradenství spojené s korejským trhem.

Činnost: - dotační poradenství - zlepšování vnitrofiremních procesů - optimalizace výrobních procesů - snižování nákladů - analýzy SWOT - školení hard, soft skils.

Činnost: - psychodiagnostika - online psychologická diagnostika - konzultace a poradenství v oblasti personalistiky

Komplexní služby: -dotační poradenství, projektování a dotační management -související s problematikou dotací EU a jejich získáváním.