Integrační centrum Zahrada v Praze 3

Využijte poradenství v oblasti řízení lidských zdrojů, investic, vzdělávání, kariéry, personalistiky nebo při změně zaměstnání. Nechat si poradit můžete i při zájmu o financování ekologického vytápění nebo při získávání dotací nejenom na ekologické stavby.

Účetnictví Praha s.r.o. - "Účetnictví Praha s.r.o. - Kde každý účet vede k úspěchu."
Vedení účetnictví, mzdy, daňové poradenství i zpracování daňového přiznání rychle a kvalitně poskytuje Účetnictví Praha s.r.o. Komplexnost služeb, široký záběr oborů, dlouhodobá spolupráce s klienty, praxe více než 20 let - to vše jsou důvody pro spolupráci s touto firmou. V případě zájmu se obraťte na odborníky z této společnosti!
Účetnictví Praha s.r.o. - "Účetnictví Praha s.r.o. - Kde každý účet vede k úspěchu."
Nabízíme kompletně založené firmy, které jsou připravené pro převzetí a okamžitému startu podnikání.

Výzkum, vývoj, tvorba a distribuce: - psychodiagnostické a didaktické testy domácí provenience, odborné psychodiagnostické literatury a psychodiagnostických časopisů. Překlad, vývoj, adaptace, standardizace, výroba a distribuce: - psychodiagnostické metody zahraniční provenience.

Koučování, tvořivé učení a poradenství

Personální audity, výběry lidí. Organizační struktury. Marketing, obchodní dovednosti. Konzultace šité na míru vaší společnosti na témata: - motivace - jak si stanovit a dosáhnout cíle - obchodní dovednosti - emoce - komunikace.

Bachova květinová terapie - poradenství Regrese organismu z psychologického hlediska.

Poradenství při získávání dotací z fondů ČR a EU - mapování reálných možností financování.

Psychologické poradenství. Rodinná terapie. Diagnostika.

Poradenství v oblasti rozvoje a personalistiky pracovníků malých, středních i velkých firem Vzdělávání dospělých - poradenství v oblasti rozvoje a personalistiky pracovníků malých, středních i velkých firem

Psychologické poradenství potíže v mezilidské komunikaci, intenzivní úzkosti, emoční problémy, závislosti, poruchy příjmu potravy

Kurzy - koučování rozvoj osobnosti, řešení problémů, hledání osobní spokojenosti Psychologické poradenství

Grafologický rozbor písma Shamballa reiki a reiki - regresní terapie - SRT Spiritual Response Therapy - ochranné energie a čistící energie - kineziologie Terapie - psychoterapie - harmonizace.

Vzdělávací a poradenská společnost: - zavádění týmové práce ve firmách a na trénink manažerů i zaměstnanců.

Vzdělávání: -trénink managementu -analýza tréninkových potřeb -plán, návrh, provádění tréninkových programů. Konzultační programy: -řízení prodeje, lidských zdrojů, porad (diskuze) -budování, rozvoj, řízení, vedení, motivace týmů včetně softwarového produktu v licenci BELBIN -péče o zákazníka. Týmová spolupráce: -vedení lidí, ...

Poradenství: - marketingové strategie a plány - řízení firem, systémy rozvoje, řízení jakosti - inovační podnikání - žádosti o dotace z EU.

Služby: - zprostředkování zaměstnání - poradenská a konzultační činnost - vedení motivačních rozhovorů.

Poradenství a konzultace v oblasti: - ochrana utajovaných informací (dříve utajovaných skutečností) - dle zákona č. 412/2005 Sb. atd. - ochrana osob, majetku a informací - systém managementu (řízení) jakosti dle norem ISO - řízení lidských zdrojů. Organizační poradenství. Vzdělávací aktivity včetně lektorské činnosti ve výše uvedených ...

Nejen personální agentura: -komorní a trvalá personalistika -vyhledávání, získávání a nábor zaměstnanců -testování osobnosti, grafologické rozbory, psychodiagnostika -řízení adaptačního procesu a lidských zdrojů -audit personálních činností -hodnocení procesu vnitřního formování pracovní síly a rozvoje kariéry.

Dotace a projekty EU Kurzy anglického jazyka Vzdělávání pedagogů v oblasti práce osob s PAS - vzdělávání pracovníků v sociálních službách kurzy - komunikace v krizové situaci.

Personální agentura: - personálně psychologické poradenství - profesionální nábor a vyběr pracovníků - školení a výcvikové programy pro řídící pracovníky od mistrů po Top management - personální audit - analýza motivačního klimatu, opinion survey - motivační projekt firmy. Vzdělávací agentura: - školení a výcvikové programy pro ...

Poradenství ve finančním řízení Finanční analýza Strategický management Poradenství fúze a akvizice Business Inteligence podpora reportingu a plánování.

Podnikatelské a inovační centrum: -zákládání inovačních firem -zpracování podnikatelských záměrů -spolupráce na podnikatelských plánech a na jejich realizaci -zprostředkování kontaktů mezi firmami a s firmami v zahraničí -zprostředkování finančních zdrojů pro rozvoj firem v inovačním podnikání -propagace firem v tuzemsku a ...

V.A.O. Techmashexport-agentská smlouva na společnou práci na trhu v ČR, SR, Maďarsku, Německu, Francii (centrála v Moskvě). Zástupce Kostromské oblasti, rozšiřování kontaktů mezi administrativou oblasti a strukturami ČR.

Můj personalista. Příprava na pohovor - příprava na prezentaci - koučink zaměřený na rozvoj potenciálu -školení (personalistika, change management, rozvoj organizace)