Integrační centrum Zahrada v Praze 3

Využijte poradenství v oblasti řízení lidských zdrojů, investic, vzdělávání, kariéry, personalistiky nebo při změně zaměstnání. Nechat si poradit můžete i při zájmu o financování ekologického vytápění nebo při získávání dotací nejenom na ekologické stavby.

Účetnictví Praha s.r.o. - "Účetnictví Praha s.r.o. - Kde každý účet vede k úspěchu."
Vedení účetnictví, mzdy, daňové poradenství i zpracování daňového přiznání rychle a kvalitně poskytuje Účetnictví Praha s.r.o. Komplexnost služeb, široký záběr oborů, dlouhodobá spolupráce s klienty, praxe více než 20 let - to vše jsou důvody pro spolupráci s touto firmou. V případě zájmu se obraťte na odborníky z této společnosti!
Účetnictví Praha s.r.o. - "Účetnictví Praha s.r.o. - Kde každý účet vede k úspěchu."
Činnost: - ekonomické poradenství - business development - poskytování software.

Okresní(obchodní) hospodářská komora Brno-venkov(OHK) pracuje jako samostaný právní subjekt a poskytuje komplexní podnikatelský servis v oblastech: -INFORMATIKA -SEIF (systém ekonomických informací o firmách) -nabídky a poptávky ze zahraničí -teritoriální informace o zemích -prezentace obchodních záměrů v zahraničí -PROPAGACE ...

Činnost: - správa nemovitostí - finanční a konzultační služby - informační technologie.

Personálně-poradenská společnost: -vyhledávání kandidátů formou přímého oslovení Direct Search -language services -testování osobnosti -assessment centra -jazykové testování.

Zprostředkováváme pobyty v Evropě jako au pair, au pair plus, mothers help a nanny.

Služby: -project management. -komplexní služby potřebné pro přípravu a realizaci projektů, vedoucích k rozvoji venkova. Pobočka: Letonice, Nová 449, tel.: 517382047

Zprostředkovatelská činnost. Služby: -účetnictví -mzdy -ekonomické poradenství -organizační poradenství -poradenství IT.

Služby: -psychologické poradenství, EFT terapie, online poradna, autopatie, meridiánová terapie, poklepová metoda -řešíme Vaše úzkosti, strach psychické poruchy a potíže, deprese, nízké sebevědomí, závislosti, obezitu (obezita), sociální fobie, bolesti, chronické nemoci, nespavost, stres, poruchy chování, dyslexie, dysgrafie, nervozita, tréma, ...

Vlastní cesta je poradenský portál. Navede Vás na cestu poznání. Poradci z praxe jsou připraveni řešit Vaše problémy, rozvoj a dosažení úspěchů. Používají metody, ISO normy. Naleznete zde - marketing, management, komunikace, média, systém kvality, six sigma, ekologii, certifikace, psychologie apod.

Služby: -vzdělávání -personální poradenství, zprostředkování zaměstnání -oblast podnikatelských služeb -anketní centrum -manažerský výcvik a semináře -assessment/development centre -workshop -personální a marketingové audity.

Služby, poradenský portál, poradce, poradenství, komunikace, síť poradců, řešení problémů: -prezentace poradců a poradenských společností na internetu.

Odborný lékař - PsychIatrie - Po, St - dlouhý den dle objednání.

Klub Pohoda. Centrum prevence drogových závislostí. Protidrogové centrum (P-centrum). Poradna pro drogově závislé narkomany.

Personální agentura. Zprostředkování: -zaměstnanců -zaměstnání .

Psychologie: -psychologická vyšetření a poradenství. Psychoterapie: -léčení nervových a duševních poruch u dětí i dospělých -psychoterapie, kognitivně behaviorální terapie, hypnoterapie, imaginativní psychoterapie, muzikoterapie, AVT (audiovizuální technologie-neurotechnologie) a mystika Grafologie: -grafologický rozbor.

Pracovní agentura: -zajištění brigádníků, brigáda -krádtkodobé, dlouhodobé brigády -brigády pro studenty (stavební práce, výpomoc v supermarketech, výrobě, pokladní, ostraha objektu, stěhování, roznos letáků, hostesky, práce s PC, počítač) -dočasná výpomoc. Provozní doba pro brigádníky: Po-Pá 12:00-17:00hod. Kontakt pro ...

Poradenství: -podnikatelské -poradenská činnost v požární ochraně. Projektová činnost, projekce.

Mobilní výstavní systémy - návrhy, realizace

Video, videostudio: -natáčení a střih videa -podpora pro internet -výroba, promo-DVD a reklamních spotů -digitalizace 8mm filmů, VHS, S-VHS, Hi8, 8... -převody videoformátů. Realizace: -výstavní a veletržní expozice: -3D vizualizace -zajištění hostesky -doprovodné akce. Návrhy, realizace interiérů.

Poradenství: -ekonomické -organizační.

Alternativní medicína-poradna: -kyneziologie -odbourávání bloků v podvědomí.

Poradenství, konzultace, přednášky v oblasti image osobnosti, služby: -vytvoření individuálního motta klienta -studio barevné typologie -profil: -politika, manažera, podnikatele, asistenta, sekretářky, dealera, pojišťovacího agenta -modeláž oděvů a návrh oblečení -prohlídka a korekce šatníku -nákup obleků a šití ...