Integrační centrum Zahrada v Praze 3

Využijte poradenství v oblasti řízení lidských zdrojů, investic, vzdělávání, kariéry, personalistiky nebo při změně zaměstnání. Nechat si poradit můžete i při zájmu o financování ekologického vytápění nebo při získávání dotací nejenom na ekologické stavby.

Účetnictví Praha s.r.o. - "Účetnictví Praha s.r.o. - Kde každý účet vede k úspěchu."
Vedení účetnictví, mzdy, daňové poradenství i zpracování daňového přiznání rychle a kvalitně poskytuje Účetnictví Praha s.r.o. Komplexnost služeb, široký záběr oborů, dlouhodobá spolupráce s klienty, praxe více než 20 let - to vše jsou důvody pro spolupráci s touto firmou. V případě zájmu se obraťte na odborníky z této společnosti!
Účetnictví Praha s.r.o. - "Účetnictví Praha s.r.o. - Kde každý účet vede k úspěchu."
Dotační poradenství - poradenství v oblasti získávání a čerpání dotací z fondů Evropské unie a České republiky. - vzdělávací projekty zaměřené na rozvoj osobnostních, manažerských dovedností - propagační činnost - pořádání a organizování konferencí, seminářů a workshopů.

Manažerské poradenství - marketing - outsourcing.

Inovační poradenství - rozvoj, řízení a profesionální podpora podniků a záměrů - výběr partnerů a tréning - marktetingové aktivity - lobování a reprezentace - podporu a poradenství v oblastech propagace výzkumu a technologického vývoje - diseminace, osvěta a motivace.

Poradenství - dotace pro podnikatele - analýza podnikatelského záměru - sepisování a vyřizování žádostí.

Poradenské služby v oblasti energetiky. Revize parních turbín. Provádění svářeckých, potrubářských a zámečnických prácí.

Jsem konzultant techniky Three in one concept - One brain a certifikovaný kouč technik NLP (neurolingvisického programování). Cílem konzultací je odblokování stresu, poruch učení, strachů, zlepšení komunikace a celkový rozvoj osobnosti. Dále využívám informací Bachovy květové terapie a reflexních technik. Pořádám kurzy a semináře: Komunikace bez ...

Zavádíme nové managerské systémy do firem. Nabízíme Vám: - mngt. kvality - řízení rizik BOZP a bezpečnosti informací - akreditaci SAK - systém DIRECTIS - řízení IT služeb.

Poradenství Fondy EU Strategické řízení Organizační řízení Řízení lidských zdrojů Finanční řízení Řízení kvality. Vzdělávání pro veřejnou správu. Aktivní politika zaměstnanosti. Projektová kancelář.

Poradenská a konzultační činnost.

Angličtina. Kurzy anglického jazyka pro začátečníky i pokročilé.

LA Centrum nabízí montované fasádní obklady tuzemské konstrukce a výroby. Lehké sendvičové pláště. Stavebnicový systém vzájemně kompatibilních a zaměnitelných prvků. Mechanické spoje v mnoha variantách. Provětrávané fasády a montované obklady.

Prodej ready made společností se sídlem v Brně. Navštivte naše internetové stránky a zjistěte více o tom, jak začít hned podnikat.

Nabízíme komplexní servis v oblasti jazykového vzdělávání, školení soft skills, překladů a tlumočení. Zaměřujeme se především na firemní klientelu.  Jazykové vzdělávání: angličtina – arabština – čeština – čínština – dánština – chorvatština – finština – francouzština – italština – japonština – němčina – nizozemština – norština – portugalština – ...

Služby: - tlumočení a překlady - němčina a italština - zkušenosti z oborů: strojírenství, elektrotechnika, zemědělská technika, potravinářství, dřevo, stavebnictví - zprostředkování zahraničního obchodu - vyhledávání zahraničních dodavatelů nebo odběratelů - specializace na německy a italsky hovořící země Dovoz / Import: - speciální ...

Ekonomické a provozní poradenství se zaměřením na: činnosti podpory investiční činnosti, zpracování dokumentace k odnětí ze ZPF, zpracování dokumentace k odnětí PUPFL ( lesní půdy), administrace povolování zařízení ke sběru odpadů se zaměřením na autovrakoviště.

Ze ztrátových, neprosperujících a krachujících firem děláme firmy produktivní, ziskové a rozrůstající se a tím zajišťujeme jejich dlouhodobé přežití. Majitelům firem zvyšujeme autoritu, důležitost a dáváme jim dostatek času pro jejich rodinu, koníčky, osobní zájmy a také klidné spaní.

Kineziologie Brno. Kineziologické odblokování.

Komplexní služby a poradenství - bezpečnost práce Komplexní služby - požární ochrana Poradenství - požární ochrana Personální poradenství Komplexní služby - zpracování mezd Odborné kurzy- školení, semináře Komplexní služby - hygiena.

Prodej a servis výpočetní techniky. Připojení k internetu, správa a údržba počítačových sítí. Projektování a výstavba sítí. Správa, údržba a servis sítí. Registrace internetových domén. Provoz www prezentací a emailů. Poskytování hlasových služeb VoIP. Projektování a výstavba zabezpečovacích a kamerových systému. Prodej spotřebního ...

Prodej zdravé výživy a doplňků pro širokou veřejnost i sportovce

Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků. Nabízíme vyhotovení havarijních plánů, bezpečnostní poradce ADR, zpracování materiálů ADR v zemědělské výrobě. Vyhotovení Provozních řádů, včetně žádosti o znovuschválení provozu s vyjmenovaným zdrojem podle zákona č. 201/2012 Sb. na ochranu ovzduší Zpracování ročního ...

Specializovaná poradna při poruchu příjmu potravy.

Poradenství: -osobnostní rozvoj. -výchovné poradenství. -vztahové poradenství. -rodinná mediace. Pořádání: -semináře, kurzy: -školství, sociální služby, vzdělávání pěstounů.