Integrační centrum Zahrada v Praze 3

Využijte poradenství v oblasti řízení lidských zdrojů, investic, vzdělávání, kariéry, personalistiky nebo při změně zaměstnání. Nechat si poradit můžete i při zájmu o financování ekologického vytápění nebo při získávání dotací nejenom na ekologické stavby.

Účetnictví Praha s.r.o. - "Účetnictví Praha s.r.o. - Kde každý účet vede k úspěchu."
Vedení účetnictví, mzdy, daňové poradenství i zpracování daňového přiznání rychle a kvalitně poskytuje Účetnictví Praha s.r.o. Komplexnost služeb, široký záběr oborů, dlouhodobá spolupráce s klienty, praxe více než 20 let - to vše jsou důvody pro spolupráci s touto firmou. V případě zájmu se obraťte na odborníky z této společnosti!
Účetnictví Praha s.r.o. - "Účetnictví Praha s.r.o. - Kde každý účet vede k úspěchu."
Společnost COMPANY HOME. Prodej s.r.o., společností s ručením omezeným metodou ready-made společnosti (nově založené společnosti za účelem prodeje), či společnosti s několikaletou podnikatelskou historií v současnosti k prodeji. Objednání založení společnosti na klíč, společnost je založena dle konkrétních požadavků klienta. Poskytování ...

poskytování poradenství v systémech řízení kvality podle norem řady ISO 9001:2008, 14000, 18000, VDA 6 a TS 16949.

Nabídka služeb organizačního a ekonomického poradce v oblasti strojírenství.

NENECHTE SI PODNIKÁNÍ PŘERŮST PŘES HLAVU Nastavování systému v rostoucích firmách zabývajících se zakázkovou výrobou či službami. Tvorba základů pro další firemní růst. Zefektivnění procesů a komunikace, zavedení chybějících procesů. Nastavení organizační struktury (zodpovědnosti zaměstnanců). Tvorba praktických nástrojů pro zaměstnance. ...

Advokátní kancelář. Právní služby: -firemní, obchodní právo -stavební práce -občanské právo -náhrada škod -správní právo -rodinné právo. Finanční zdroje: -investiční poradenství pro území Španělska -podnikatelské a průmyslové pojištění -tuzemské a zahraniční úvěry -podpora podnikání v ČR a EU. EPP: -vypracování ...

Krátkodobé hlídání dětí od 1, 5 roku. Dětský koutek. Dotační analýzy pro projektové náměty, zpracování žádostí o dotace do Operačních programů z Evropské Unie, zajišťování administrace podpořených projektů, realizace výběrových řízení.

Zvýšíme výkon vašeho mozku. Prokazatelně. Za pomoci 25 vědecky ověřených online her postupně procvičíme vaši paměť, pozornost, prostorovou orientaci, představivost nebo rychlost. Výsledky na sebe nenechají čekat – už za několik dní zlepšíte své kognitivní funkce řádově o desítky procent.

Komplexní služby a školení - bezpečnost práce Komplexní služby - požární ochrana. Školení - požární ochrana Poradenství - personalistika - pracovně-právní vztahy.

Služby: -získávání dotací z evropských i národních fondů -komplexní monitoring grantových a dotačních programů -příprava projektu "na klíč" -poradenství, analýzy projektů -provádění výběrových řízení -řízení projektu - koordinace aktivit, dodržení harmonogramu, závěrečná zpráva -vzdělávání s tuzemskou a mezinárodní účastí. ...

Evropské Centrum Odškodného: -získávání náležitého odškodného pro účastníky dopravních nehod, kteří utrpěli újmu na zdraví. EvCO spolupracuje se specializovanými advokátními kancelářemi na národní i mezinárodní úrovni a také s posudkovými lékaři po celé České republice. Naším cílem je nabízet nejvyšší kvalitu služeb a řídit se výhradně zájmy ...

Služby: - manažerské a IT poradenství - pomoc při informačních strategiích, řízení informatiky, projektovém řízení, řešení problémů při implementaci IS. Zabýváme se analýzou, modelováním a optimalizací podnikových procesů.

Organizační a ekonomické poradenství v oblasti farmaceutického průmyslu a obchodu.

Dotační poradenství. Provedení dotačního auditu Průběžný monitoring dotačních možností – avizování vhodných dotačních příležitostí jednotlivým klientům individuálně. Příprava a administrace projektů.

Organizace, poradenství při realizaci výběrových řízení.

Poskytování poradenství v oblasti vzdělání.

Zabýváme se vyřizováním dotací z programu Zelená úsporám a nabízíme prodej, instalaci a servis tepelných čerpadel značky Master Therm.

Investiční poradenství Oceňování majetku.

Služby v business developmentu, marketingu aj.

Služby: - zakládání firem - likvidace společností - registrace zahraničních společností - daňové poradenství - v oblasti obchodního rejstříku.

Služby: - servis při administraci veřejných zakázek pro veřejné a soukromé zadavatele - ekonomické, organizační, technické, dotační poradenství v oblasti dotačních titulů projektů podporovaných z fondů EU.

Poradenství - dotace z EU Kurzy - prodejní dovednosti a vyjednávání - prezentační dovednosti - rozvoj lidských zdrojů a rekvalifikace - koučování.