Integrační centrum Zahrada v Praze 3

Využijte poradenství v oblasti řízení lidských zdrojů, investic, vzdělávání, kariéry, personalistiky nebo při změně zaměstnání. Nechat si poradit můžete i při zájmu o financování ekologického vytápění nebo při získávání dotací nejenom na ekologické stavby.

Účetnictví Praha s.r.o. - "Účetnictví Praha s.r.o. - Kde každý účet vede k úspěchu."
Vedení účetnictví, mzdy, daňové poradenství i zpracování daňového přiznání rychle a kvalitně poskytuje Účetnictví Praha s.r.o. Komplexnost služeb, široký záběr oborů, dlouhodobá spolupráce s klienty, praxe více než 20 let - to vše jsou důvody pro spolupráci s touto firmou. V případě zájmu se obraťte na odborníky z této společnosti!
Účetnictví Praha s.r.o. - "Účetnictví Praha s.r.o. - Kde každý účet vede k úspěchu."
Služby: - podnikatelské poradenství a vzdělávací akce pro podporu vzniku a rozvoje firem, zaměřených na sociální podnikání: - vzdělávací a poradenské aktivity při zaměstnávání zdravotně a jinak znevýhodněných osob na trhu práce - pomoc při realizaci projektů v počátku podnikání - vytváření marketingového a informačního ...

Organizační a účetní poradenství: - pomoc při likvidaci firmy - v případě hrozby předlužení - v případě probíhající insolvence či konkurzu. Realitní činnost.

Služby: - semináře a přednášky na téma, jak žít dlouhodobě šťastný život s využitím ho'oponopono a znalosti principu života ve vlnách. Prodej, e-shop: - Moudré knihy - otevírají lidem nejen oči, ale i srdce.

Poskytování služeb psychologa a psychoterapeuta. Nabídka individuální psychoterapie, párové a rodinné terapie.

Provoz poradenské agentury pro zahraniční obchod s Ukrajinou a zeměmi SNS. Služby: - poradenství v oblasti zahraničního obchodu.

Santia nabízí: -všeobecné vzdělávací programy a moduly -personální poradenství (Assesment Centre, Development Centre) -koučování, Mystery Calls a Mystery Shopping, audity a supervize na telefonních linkách -tréninkové programy na zakázku -specifické metody a formy vzdělávání -poradenství a konzultační služby -zkušenosti se ...

Objevujeme a rozvíjíme inovativní internetové nápady.

Ekonomické poradenství Organizační poradenství.

Terapeutické poradenství pro rodinu a domácnost.

Služba: - ZivotopisOnline.cz vznikla za účelem úspory času, minimalizování chybovosti a maximalizování uživatelského komfortu při tvorbě profesionálního životopisu. Životopis je významný dokument každého pracujícího člověka a náš nástroj byl vytvořen s ohledem na tuto skutečnost.

Psychologické poradenství, diagnostika, soudně - znalecké posudky.

Služby: - finanční poradenství - projekční a inženýrská činnost ve stavebnictví - veřejné zakázky, dotace a granty.

Region Jižní Morava a Východní Čechy NÁHRADNÍ PLNĚNÍ PRO FIRMY - ZPS PERSONÁLNÍ AGENTURA - AGENTURY Zaměstnáváme více než 50% zaměstnanců se změněnou pracovní schopností, to znamená, že veškerou činnost provedenou organizací s využitím těchto zaměstnanců pro zákazníka se započte pro účely výpočtu povinného odvodu do státního rozpočtu ...

Soudní znalkyně - v oboru psychologie - psychologická poradna pro děti, mládež a rodinu.

Je váš život těžký? Fobie, nespavost, bolesti, alergie? Chcete přestat kouřit? Chcete zhubnout? Nemůžete najít partnera? Finanční problémy? Dlouhodobě se věnuji technikám alternativního uzdravování lidského těla a lidské psychiky. Pro uzdravení těla i duševního zdraví používám metodu REIKI, Kineziologie (svalový test) a metodu EFT. Všechny tři ...

Služby podnikového finančního a investičního bankovnictví. Fúze a akvizice Transakční financování Podnikové poradenství. Poradenství při nákupu a prodeji firem na trzích v České republice a na Slovensku.

Rodinné konstelace - semináře a individuální sezení koučink - poradenství pro těhotné - poradenství pro manažery.

Služby: -poradenská, vzdělávací společnost -vyhledávání a následné přidělení uchazečů o zaměstnání dle potřeb uživatele -personální, účetní, právní a daňové poradenství.

STRATEGICKÉ PORADENSTVÍ PRO FIRMY A PODNIKATELE: - marketing, značky, komunikace, procesů, organizace a lidských zdrojů -strategické poradenství a konzultace -příprava a implementace firemní strategie -efektivní řízení rozvoje firmy, produktů a služeb -tvorba strategie značky -marketingové průzkumy a analýzy -redesign loga, změna, migrace ...

Kurzy - sebepoznávání - tvořivá práce se sny - paličkování - kreslení MANDAL - tvoření pro maminky s dětmi - tai - či - ženy sobě Arteterapie Psychoterapie a poradenství.