Chlazení Machalouš, s.r.o.
ifm electronic, spol. s r.o.
Jiří Mečíř
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Dovolte nám představit naši společnost EWM HIGHTEC WELDING s.r.o., která se specializuje na výrobu a prodej svařovací techniky. V našem sortimentu naleznete svářečky MIG/MAG, svařovací přístroje WIG, plazmové svařovací přístroje, svářečky na ruční svařování, hořáky i přídavné materiály. Našim cílem je kvalita a užitek pro zákazníka.
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Vakuové zařízení, zvedák stěnových panelů, otočné zařízení na střešní panely, teleskopické rameno k vysokozdvižnému vozíku.

Generální, střední a běžné opravy: - kovoobráběcích strojů - dřevoobráběcích strojů včetně jednoúčelových strojů - prototypů tuzemské i zahraniční výroby.

Velkoobchod, maloobchod: - čerpadla, čerpací technika - domácí vodárny - kalová čerpadla - čerpadla s řezačkou - čerpadla drenážní, ruční, plastová.

Výroba, prodej, servis, distribuce: - přídavná zařízení stavebních strojů - zubové systémy - podkopové lžíce - nakladačové lopaty - dozerové rippery - hydraulické válce - opravy stavebních strojů - opravy komunální techniky.

Výroba: - kloubové hřídele pro zemědělské stroje - speciální kloubové hřídele pro různé oblasti strojírenství - komponenty kloubových hřídelů pro automobilový průmysl.

Dodávka, instalace: - úpravny vody - vyvíječe páry - dávkovací čerpadla.

Metalurgie a kovárenství - výroba: - zápustkové výkovky tvářené za tepla pod tlakem - tepelné zpracování (normalizace, zušlechtění, žíhání naměkko, rozpouštěcí žíhání) - výroba speciálního nářadí pro tváření za tepla. Výkovky pro: - automobilový, zemědělský, zdravotní a zbrojní průmysl.

Společnost Vysloužil služby s.r.o. se zaměřuje na technické služby prováděné kropicími vozy. Zajistíme vysokotlaké mytí veškerých komunikací, zalévání zeleně, dovoz užitkové i pitné vody do bazénů či na stavbu. Sídlíme v Náměšti na Hané. Naše činnost: - práce kropícími vozy - dovoz užitkové vody - dovoz pitné vody - napouštění bazénů, ...

Výroba, prodej, kontroly, opravy: - hasicí přístoje a hydranty - kontroly a revize hasicích přístrojůa požárních vodovodů. Prodej: - technické plyny - plnění CO2 do tlakových lahví - prodej lahví na technické plyny. Předpovrchová úprava tryskáním. Povrchová úprava klasickými barvami a komaxitováním.

vybavení pro pneuservis: - autobaterie - čištění klimatizací, interiéru - pneuservis - mycí pasty - ventily - vyvažování pneu.

Prodej: - ložiska a příslušenství - gufera, O kroužky - klínové řemeny - nářadí, nástroje - spojovací a hutní materiál - Loctite - hadice - brusivo - výroba hydraulických hadic - svařovací materiál - pojezdová kola.

Prodej nárazníků pro nákladní a osobní vagóny, lokomotivy, vozidla MHD.

SPEI Autoservis JANOŠÍK: Výfukoví doktoři - prohlídka výfukového systému zdarma - výměna, montáž a opravy výfuků na počkání - výměna katalyzátorů, kompenzátorů - prodej výfuků - pneuservis, prodej pneu, - opravy a výměny brzdových systémů - výměny tlumičů pérování. - drobné karosářské prace - plnění a čištění klimatizací + kabinové ...

Návrhy, dodávky a servis v oblasti : - inteligentní elektroinstalace - řízení a regulace vytápění - měření a optimalizace spotřeby energií - ovládání rolet a žaluzií - řízení bazénů a koupališť - prodej software ZWCAD - regionální zastoupení pro ZWCAD - poradenství a konzultace v oblasti CAD software - prodej a servis výpočetní ...

Projekce, návrh, studie, realizace, poradenství: - komplexní inženýrská činnost v oblasti dodávek technologických celků pro úpravu a výrobu sypkých materiálů pro stavební průmysl a jiná průmyslová odvětví. Výroba, strojírenská výroba, kovovýroba: - čeřící zařízení - dopravníky, podavače - odlučovače - pneumatické dopravní ...

Výroba, prodej, opravy, servis: - zahradní technika Dakr - bubnové rotační sekačky - náhradní díly Dakr - obraceče píce, sena - malotraktory - stroje Panter - rozmetače, rozmetadla hnojiv, soli.

Naše firma provádí elektroinstalace domovních, obchodních a průmyslových objektů, prodej a montáž klimatizací, tepelných čerpadel a rekuperace. Realizace inteligentních elektroinstalací a rozvodů, výroba rozvaděčů, elektrické vytápění, projekce a revize elektroinstalací a klimatizací.

Distribuce: - profesionální produkty od společnosti van Baerle Swis Hygiene - hygiena koupelen, kuchyní, prádla, podlah. Distribuce značek: Ambu, Laerdal, FBosch, Schnitzler, Schmidt, PAX, Meber, BBraun, Bode, Meditrade, Octurno, Rüsch, Weinmann, Zoll, HUM - specializovaný zdravotnický materiál, vakuové matrace, dlahy, Imobilizační ...

Prodej a opravy elektromotorů a čerpadel.

Projekce, dodávka, montáž, opravy: - tepelně technická zařízení - různé průmyslové pece.

Prodej, servis: - parní generátory - parní kotle - teplovodní a horkovodní průmyslové kotle - úpravny vody - dávkovací čerpadla Dodávka: - chemikálie pro odvápnění a úpravu vody pro provoz tepelných výměníků a kotlů.

BEORWEB s.r.o. je provozovatelem inzertního portálu nevyhodím.cz k nákupu, prodeji a inzerci dětského zboží, elektroniky, automobilů, potřeb na zahradu, ke sportu a mnoho dalšího.

Společnost LINAK C&S s.r.o. sídlící v Majetíně u Olomouce se zabývá prodejem elektrických lineárních pohonů zajišťujících tichý a plynulý lineární pohyb pro nejrůznější zákaznická zařízení. Součástí sortimentu jsou zvedací sloupky a k nim náležící systémové prvky, jako jsou řídící jednotky a ovladače umožňující sestavení přizpůsobitelného ...

ReklamniTechnologie.cz s.r.o. se zaměřuje na prodej různých tiskáren, lisů, řezaček na vizitky, materiálu na potisk a mnoho dalšího.