AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Gabiony nás baví a realizaci gabionů a gabionových opěrných stěn provádíme již 9 let.Jsme odborníci na gabionové opěrné zdi, gabionové oplocení a také gabionové stěny. Gabiony mají velkou budoucnost díky variabilitě a možnostem konstrukce. Při dodržení technologického postupu při montáži Vám gabiony budou dobře sloužit po mnoho let.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Výroba a prodej, eshop : - magnetická folie - magnetické pásky - magnetických separátorů - neodymových magnetů, čoček a folií.

Výroba: -vakuově tvarované díly -plastové hluboké výtažky -vakuované obaly - blistry -nástavec na WC pro tělesně postižené.

Velkoobchod, prodej materiálů: - pro zakládání staveb, výstavbu liniových staveb - pro pozemní komunikace - pro inženýrské sítě - stavební chemie. Dovoz motorových vozidel ze zahraničí. Pronájem nemovitostí. Připojení k internetu - provozujeme optickou datovou síť pro Kroměříž, Holešov.

Dřevovýroba Prodej palivového dřeva Výroba: - přepravních palet. - lešenářských podlážek.

Výroba, prodej, dodávka, velkoobchod, poradenství: -lepidla obuvnická, galanterní čalounická -ředidla, -čistících prostředků obuvi -tužinky -čalounické usně kůže.

Stavební činnost: - stavby na klíč - plynovody. Maloobchod, prodej: - stavební materiál, stavebniny. Odborná montáž: - střešní okna, dekorativní a zastiňovací doplňky VELUX. Služby: - míchání barev.

Společnost JELÍNEK - TRADING spol. s r.o. Zlín se specializuje na zpracování plastových odpadů, věnuje se recyklaci plastů a výrobě plastových regranulátů a dalších výrobků. Dodává také spolehlivé technologie do výrobních linek - magnetické separátory, potrubní systémy Jacob, odlučovače a detektory kovů, pásové a šnekové dopravníky, odprašovací ...

Společnost POLYDESIGN Zlín se zabývá výrobou stojánků z plexiskla a potiskem dřeva, plastů, skla. Zakázková výroba: -plexisklové stojánky pro reklamní účely. UV tisk ve vysokém rozlišení. Potisk pevných, deskových materiálů: - dřevo, plasty, sklo - reklamní předměty všeho druhu. Laserové řezání, ohýbání, lepení plastů - různé ...

3D tisk metodou FDM: - výroba prototypů, funkčních vzorků výrobku z různých typů plastových materiálů - kusová výroba i v malých a středních sériích.

Společnost VAE THERM, spol. s r.o. poskytuje odborné služby především v oblasti komunální energetiky formou expertní, technické a inženýrské činnosti, zpracování projektových dokumentací a vlastní provádění staveb na klíč se zajištěním pružné reakce na požadavky zákazníka. Nedílnou součástí naší činnosti je poskytování rad a doporučení pro širokou ...

Výroba rozvaděčů a tlumivek. Provádění kompenzace jalové energie, filtrace energetického rušení, výchozí a periodické revize. Opravy transformátorů.

Práce: -obrábění kovů -lisování plastů -vstřikování plastů. Výroba: -technické plasty -formy: -formy na zakázku.

Výroba plastových výrobků: - sanační klíny - mrazuvzdorné terče pod dlažbu - injektážní pakry - podložky pro dřevostavby - technické výlisky.

Výroba, prodej: - štípané palivové dřevo do krbu, krbových kamen, kotle - polena, řezivo, pilařské odkory. Nákladní autodoprava, přeprava dřeva k zákazníkovi domů. Kontejnerová doprava s hydraulickou rukou - doprava sypkých materiálů, suti a stavebních odpadů. Manipulační práce s hydraulickou rukou. Sídlo: - Hluk, Pod Sádkama 1552.

Dodávka legur pro slévárny a ocelárny v rámci států Evropské Unie: - PbSn slitiny pro vylití ložiskových pánví - cínové pájky, cín - Antimon - Bismuth - investiční zlato, slitky - Zinek - Feroslitiny - Tantal - Rtuť. Provozujeme letiště v Boršicích u Buchlovic. Hangárování letadel.

Prodej: - dřevěné brikety Ekobriko - univerzální použití pro všechny druhy topidel, vhodné pro kotle na dřevo i uhlí, pro otevřené krby a krbové vložky i pro kachlová kamna. - dřevěné pelety do speciálních kotlů a krbů s automatickou regulací, přizpůsobených pro topení peletami - palivové dříví. Sklad - Zlámanec.

Výroba, prodej: - ohýbačky plastových desek a fólií - vakuové tvářecí stroje - odlévání prototypových a malosériových plastových dílů.

Dodávka, prodej, e-shop: - hutní materiál - brusné, řezné kotouče - diamantové vtráky, kotouče - svařovací dráty - pletivo.

Slévárna. Výroba, dodávka: - odlitků: -z uhlíkatých a svařitelných legovaných ocelí -z šedé litiny (tvárná šedá litina) -slitiny hliníku, mědi, bronzu. -odlévání kovů.

Prodej železářského zboží, nářadí, nástrojů a spojovacího materiálu. Nabídka elektrického zařízení a potřeb pro zahrádkáře i domácí kutily.

Kovolijecký ateliér. Umělecké odlévání, lití kovů - bronz, mosaz, stříbro a cín: - metoda lití: - do pískových forem s pískovým jádrem - lití na ztracený vosk Sochy, reliefy, busty, plastiky, monumenty, sakrální tvorba, medaile.

Kalírna: -vakuové kalení -vakuové kalení do oleje -vakuové popouštění a žíhání -cementace v řízené ochranné atmosféře -vysokofrekvenční povrchové kalení -rovnání, zamrazování, tryskání -nitridace.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -spojovací materiál -ložiska, brusné kotouče, řetězy, kotevní technika.