AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Gabiony nás baví a realizaci gabionů a gabionových opěrných stěn provádíme již 9 let.Jsme odborníci na gabionové opěrné zdi, gabionové oplocení a také gabionové stěny. Gabiony mají velkou budoucnost díky variabilitě a možnostem konstrukce. Při dodržení technologického postupu při montáži Vám gabiony budou dobře sloužit po mnoho let.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Prodej, rozvoz: -písek, kámen, štěrk, kůra -stavební materiál -recyklát -stavební suť. Autodoprava, doprava, přeprava: -kontejnery Práce: -stroj UNC. Působnost firmy: -Zlínský kraj.

Prodej hutního materiálu. Výroba: - ocelových konstrukcí - bočnic LIAZ. Zakázková kovovýroba.

Práce: - obráběčství, zámečnictví, slévárenství, kovářství. Výroba - odlitky z železných materiálů - svařence z uhlíkových a nerezových ocelí, dále pak z hliníkových a titanových slitin - výkovky z ocelí nízko, středně i vysokolegovaných včetně nerezu, i hliníkových slitin - obrobky - třískové obrábění, frézování, soustružení pomocí ...

Prodejní sklad: -PVC -korek -dřevěné parkety -plovoucí podlahy -koberce -lepidla, laky -nátěrové hmoty -malířské nářadí, potřeby. Tónovací centrum. Podlahářství. Práce: -podlahářské, pokládka. Prodejní sklad - tel.: 571110656 Vzorkovna - tel.: 577226345

Velkoobchod, maloobchod: -barvy -hydroizolační nátěry střech -lazurovací laky. Služba: -míchání barev. Dodavatelé značek: - Vidaron, Magnat, Dulux, Primalex, HET, Śnieżka, Weber, Remal a dalších...

Výroba: -technické vytlačované profily z PVC: -stavební profily -speciální profily: -plotové profily, vinařské sloupky -interiérové profily (nábytkářské) -podlahové, kobercové lišty -ploty. Pobočka: Praha Horní Počernice, Bystrá 1720 tel.: 281925530 email: praha@polyprofil.cz.

Lisování plastových výrobků, montáže dílů. Výroba: - vstřikovacích forem ve vlastní nástrojárně. - prototypových dílů. Výroba montážních přípravků. Konstrukce forem. Moldflow analýza. Spolupráci při vývoji plastových dílů.

Výroba, montáže: - objektové dilatační prvky do průmyslových podlah - ocelové konstrukce - nerezové zábradlí - schodiště na zakázku. Příprava a kompletace ocelových konstrukcí. Zámečnické práce, zámečnictví. Obráběčské práce, kovoobrábění nerez oceli. Strojní vybavení: - obráběcí stroje - CNC soustruhy a CNC frézy.

Dřevovýroba: -smrková spárovka. Výroba, prodej: -pivní sedací soupravy -lavice, stoly. Provoz: -Lípa 247, ČD tel.:577901966, 777764102. Prodej: -palivo: -dříví, uhlí, koks, brikety.

Velkoobchod, prodej: - palubky - obkladové, podlahové, fasádní a terasové - dveře - interiérové, venkovní, palubkové, dveřní prahy a příslušenství - zárubně - OSB desky - hranoly KVH, hoblované hranolky, plotovky - lišty dřevěné profilové - ploché, koutové, úhlové, podlahové, garnýžové - spárovky - smrk, buk, dub - barvy a laky - ...

Stavebniny: -pojiva, maltové a omítkové směsi -fasádní systémy -zdící materiály -střešní krytiny -komínový systém SCHIEDEL -izolace -okna, dveře -betonové dlažby -obrubníky, skruže -sypké hmoty.

Chemie, plasty. Výroba: - plastových desek, fólií, hadic, trubek a profilů - bezpečnostní fólie do skel pro automobilový průmysl - PVB fólie. Zpracování, recyklace: -odřezky polyvinylguberalových fólií -desky, folie, hadice a profily z plastů -nekovový starý a zbytkový materiál.

Prodej: - vyhřívané systémy plastů a střižných nástrojů - komponenty, desky a rámy forem.

Výroba - kusové dřevěné komponenty. Soustružení dřeva, povrchová úprava dřeva. -soustružené komponenty pro nábytek, nohy ke stolů, nohy pro křesla, dřevěné komponenty k židlím, dekorační dřevěné doplňky, úchytky na nábytek a podobně. -dřevěné komponenty hraček, kolečka, figurky, soustružené části hraček, kuličky.

Výroba: -vláknina, papír, lepenka. Výroba, prodej: -slepovaná a strojní lepenka -kartonáže: -přepravní krabice, obaly. Prodej: -chemikálie -motorové, průmyslové oleje.

Společnost SEPAS a.s. je tradičním výrobcem pěnového polystyrénu na Valašsku. Pěnový polystyrén nejenže vyrábí, ale také sbírá, recykluje a následně zpracovává. Z tohoto polystyrénového odpadu vyrábí nový izolační materiál. Zaměřuje se také na výrobu polystyrenových obalů, kuliček do vaků a dekorativních výlisků. Polystyren je lehký, dá se ...

Prodej, doprava: - kamenivo všeho druhu: - drcený kámen, lomový kámen, kámen do gabionů, štěrk, písek, oblázky, kačírek, dekorační kamenivo. Přeprava: - beton, hlína, stavební materiál. Provozovna: - Slušovice, areál bývalých skleníků.

Velkoobchod, distribuce, dovoz, import, prodej: -interiérové a obkladové profily, interiérových a obkladových profilů, lišty pro plovoucí podlahy, interiéry, koupelny, obklady a dlažby

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Pronájem a půjčování věcí movitých -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení Distribuce pohonných hmot

Velkoobchod, prodej: - uhlí - koks - dřevěné brikety - palivové dřevo.

Práce, zateplování, zateplení: -budovy, fasády. Poradenství: -v oblasti zateplení budov. Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -materiály pro pokládku obkladů a dlažeb značky KOMPAKT -materiály pro zateplování budov -sanační systémy zdiva a betonu -stavební chemie, stavební hmoty. Prodej, provádění, pokládka, montáž: -keramické ...

Specializujeme se na vnitrostátní a mezinárodní silniční přepravu sypkých materiálů. Naše firma byla založena v roce 1991, v současné době vlastníme 35 sklápěcích nákladních vozidel, díky kterým provádíme přepravu do všech států Evropské unie i mimo ní (Chorvatsko, Černá Hora, Albánie, Bosna a Hercegovina atd.). Naši hlavní specializací je ...

Velkoobchod, maloobchod drogerie, prodej peletek, export-import.