AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Gabiony nás baví a realizaci gabionů a gabionových opěrných stěn provádíme již 9 let.Jsme odborníci na gabionové opěrné zdi, gabionové oplocení a také gabionové stěny. Gabiony mají velkou budoucnost díky variabilitě a možnostem konstrukce. Při dodržení technologického postupu při montáži Vám gabiony budou dobře sloužit po mnoho let.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Kamenictví. Prodej: - pískovec - přírodní kámen na dlažby, obklady, zdivo, na skalky, do zahrady: - nepravidelný lámaný kámen - pravidelné velkoformátové dlažby.

-Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Zprostředkování obchodu a služeb -Ubytovací služby -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Výzkum a ...

Služby - recyklace tříděných plastových odpadů. Prodej technologických plastových drtí.

Prodej uhlí - adresa: Školní statek, Velehradská 1467, 686 03 Staré Město. Autodoprava - kontejnerová autodoprava - dovoz staveb.materiálů. - adresa: Školní statek, Velehradská 1467, 686 03 Staré Město.

Výroba: -odlitky metodou vystavitelného modelu do předehřátých keramických skořepin -odlévané materiály slévárny jsou uhlíkaté a legované oceli, korozivzdorné slitiny Cu.

Pila. Zpracování, pořez, dřevovýroba: -dřevo -kulatina.

Společnost VANTO Natural Stones se specializuje na prodej kamenů, kamenných dlažeb, obrubníků a solitérů z kamene. Prodej: - kamenná drť, kačírek, valouny - kusové kameny - solitéry a artefakty vytvořené z kamenů - kamenné dlažby, obklady - obkladové desky - šlapáky - zdicí kameny, dlažební kostky - neviditelné obrubníky.

Výroba: - přesné hliníkové odlitky - obráběné díly - desky plošných spojů - kabelové svazky.

Plastová výroba. Výroba, prodej: - zpracování termoplastů na vstřikovacích lisech - výlisky spotřebního zboží - komponenty pro sportovní nářadí - výrobky pro elektrotechnický průmysl - spínačem, zásuvky.

Prodej: - náhradní díly, příslušenství na vozidla ZETOR, AVIA. Prodej, míchání: - autolaky - fasádní barvy.

Prodej palivového dříví. Dřevorubecké práce.

Výroba pružin: - tlačné, tažné, zkrutné - pojistné kroužky, závlačky - speciální výrobky z pružinového drátu - pružinový drát - výhodné ceny nejen pro kusovou výrobu, ale také pro větší série

INGOLS je moderní obchodní organizace, zabývající se nákupem, skladováním, úpravou a prodejem hutních výrobků na bázi velkoobchodu. Velkoobchod, velkosklad, prodej: -hutního materiálu: -plech hladký za tepla válcovaný, plechu hladkého za tepla válcovaného -pozinkovaného plechu za studena válcovaného -tabulové ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej, zakázková výroba, kovovýroba: -pružiny: -bez povrchové úpravy i povrchově upravené -staticky a dynamicky namáhané -pro vyšší pracovní teploty -tlačné -tažné -tvarové -zkrutné -talířové -z pásky -evolutní -systémové, systémové pružinové jednotky -gumové -z ...

Velkoobchod, maloobchod, eshop, prodej: -tmely, lepidla, pásky, epoxidy, těsnění, spreje, maziva, horkovzdušné pistole a příslušenství.

Stavebniny. Velkoobchod,maloobchod,prodej: -stavební materiály: -střešní krytiny -izolační materiály -obklady,dlažby -zdící materiály,cihly -cement -vápno -maltové směsi -omítkové směsi.

Lesnická výroba - težba dřeva. Pilařská výroba - zpracování dřeva. Autodoprava, doprava, přeprava dřeva, kulatiny: - nákladní tuzemská, vnitrostátní - nákladní zahraniční, mezinárodní. Služby: - likvidace kalamit - pěstební činnost - lesní školka - težební činnost - dřevo. Prodej: - řezivo.

Poskytování energetického poradenství. Firma je jednou z největších zprostředkovatelských a poradenských společností na českém trhu.

Poskytování energetického poradenství. Firma je jednou z největších zprostředkovatelských a poradenských společností na českém trhu.

Výroba a prodej: - typy sazí pro gumárenský a plastikářský průmysl (pro výrobu pneumatik a technické pryže).

Výroba, dodávka, prodej, instalace, montáže na klíč, stavba, stavby, výstavba: -obvodové pláště budovy, obvodových plášťů budov -skleněné pláště fasády budov, objektů, staveb, plášťů ze sklěněných tabulí -prosklené hliníkové AL konstrukce, fasády, střechy, světlíky, okna, dveře, výkladce, zimní zahrady -posuvné dveře, ...

Nákup, prodej, zpracování: - barevné kovy

Činnost: - svařování plastů, folií - oprava veškerých svařitelných plastů (auto-moto plasty, nádrže, bazény...) - zakázková výroba z plastu.

Výroba, distribuce, prodej: - dřevěné pelety na topení - ekologické palivo.