AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Gabiony nás baví a realizaci gabionů a gabionových opěrných stěn provádíme již 9 let.Jsme odborníci na gabionové opěrné zdi, gabionové oplocení a také gabionové stěny. Gabiony mají velkou budoucnost díky variabilitě a možnostem konstrukce. Při dodržení technologického postupu při montáži Vám gabiony budou dobře sloužit po mnoho let.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Prodej: - štípané palivové dřevo, dříví

Výroba, dovoz, import, distribuce, prodej, velkoobchod: -chemické látky a přípravky pro zemědělství - živočišnou výrobu a potravinářský průmysl - mlékárenskou prvovýrobu: -hygienické a desinfekční prostředky: -pro ošetření kravských vemen -pro údržbu a čištění dojicí technologie (dojící linky): -automatické dojící zařízení ...

Porr, a.s. Společné obalovny, s.r.o. provoz Hulín. Obalovna.

Realizace: - terasy z exotického dřeva - masivní interiérové podlahy - gabiony - ze statickou funkcí, okrasné - cedrové fasády - kompozitní ploty, terasy - cedrové řezivo. Renovace, nátěry teras.

Pořez kulatiny mobilní pásovou pilou. Dřevovýrobavýroba - pergoly - nástřešky. Prodej: - palivové dřevo. Drobné stavební práce. Broušení. Frézování. Lesnické práce ořezávání, kácení stromů.

Maloobchod a velkoobchod: - přírodní kámen - obkladový kámen - dlažební kámen - zdící kámen. Žula, rula, pískovec, břidlice, porfír, čedič. Vhodný pro dlažby a obklady do interiéru i exteriéru, opěrné zítky a jiné.

Lisování pryžových výrobků. Provozovna: Količín 131, 76901 Holešov.

Výroba a zpracování polystyrenu - desky, obaly, bednění z pěnového polystyrenu - fasádní a stavební prvky z polystyrenu.

Lesnictví. Těžba, prodej: - palivové dřevo.

Prodej, e-shop: - nerezové komponenty - příslušenství pro zábradlí.

Pořez a prodej dřeva - hranoly, desky, fošny - stavební a stolařské řezivo.

Vzduchotechnika z plastů: -atypické tvarovky -digestoře a odsávací zákryty -ventilátory -oblouky, kolena -hadice -žaluzie.

Výroba, distribuce: -profesionální kotevní a upevňovací technika. Výroba: - kotevních patek - válce a rotační díly - přípravky a zařízení - svařovací přípravky pro automobilový průmysl. CNC frézování (3000x1370x800). Konstrukce a kompletace celků.

Kompletní stavební práce. Dodávka a prodej: - stavební materiálu - štěrk - písek a kamenivo. Odvoz sutí a odpadů. Kontejnerová přeprava. Přepravy materiálů: - hydraulická ruka - sklápěcí korby. Zemní práce. Ubytování.

Výroba, servis, oprava, prodej, maloobchod: - dřevozpracující stroje - frézy na pařezy, odkorňovače - čistící kartáče silnic - přídavné zařízení na traktory pro údržbu silnic - rozmetadlo posypových hmot - sypač pro zimní údržbu silnic - zemědělské stroje - luční brány, půdní vrták - hydraulické nůžky na stříhání větví - ...

Prodej, dodávka: - kamenné dlažby, obklady, mozaiky, šlapáky - okrasné kameny, drtě, valouny, valounky - solitéry, pouštní růže, žulové valouny, fosilní obelisky - zídky - dekorace, fontány, japonské lampy, kamenné mostky - interiérové obklady a dlažby z přírodního kamene.

Projekce-geodetické práce: - stavitelství. Prodej: - plastové desky - dutinkové polykarbonáty - PVC vlnité a trapézové desky - plexiskla - hliníkové profily.

Analýzy vstřikování plastových dílů. Technologický design plastových dílů. Školení: - plastikářská technologie.

Zabýváme se prodejem a pokládkou všech druhů podlah, prodejem a montáží interiérových a venkovních dveří, kování, střešní okna Fakro, designové tapety AS Creation, fototapety, doplňky, hmoty, lepidla, míchací centrum fi Caparol, prodej výrobků Baumit. Prodej laků, lazur, penetrace + potřeby pro malování a štětce Spokar.

-Výroba dřevěných výrobků (kromě truhlářských a tesařských, nábytku a hraček) -Výroba pilařská a impregnace dřeva

Výroba ozubených segmentů - ozubená kola - ozubené řemenice - řetězová kola - ozubená kuželová kola a soukolí - ozubené hřebeny Trapézové šrouby a matice Tepelná úprava - kalení - cementování - nitridování - indukční kalení zubů Povrchová úprava - broušení a leštění kovů - zinkování - černění - niklování - ...

Výroba: -díly a výrobky pro automobilový a stavební průmysl -jiné výrobky běžné spotřební povahy. Výroba, zpracování polyuretanu vypěňováním do forem - PUR* systémy: -pěny integrální -polotuhé -tuhé -měkké -studené -kombinace: -vlastní polyuretan -polyuretan - kov - folie -uplatnění: -automobilový průmysl ...

Ostatní odborné, vědecké a technické činnosti j. n. - Výroba elektřiny - Znalec v oboru Ekonomika/Elektrotechnika, odvětví : Ceny a odhady Specializace: Průmyslová a spotřební slaboproudá elektrotechnika

Výroba nebezpečných chemických látek a nebezpečných chemických směsí a prodej chemických látek a chemických směsí klasifikovaných jako vysoce toxické a toxické -Výroba hnojiv -Zprostředkování obchodu a služeb -Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím -Velkoobchod a maloobchod -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a ...

Zpracování: -technických tkanin, aplikace kování -grafické studio. Reklamní činnost: -bannery. -reklamní poutače Thermosublimační tisk -potisk polyesterového textilu Výroba, e-shop, prodej, pronájem: -reklamní stany -nůžkové stany s vysokou odolností -prodejní stánky -zahradní altány -technických textilií -dílenské ...