AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Gabiony nás baví a realizaci gabionů a gabionových opěrných stěn provádíme již 9 let.Jsme odborníci na gabionové opěrné zdi, gabionové oplocení a také gabionové stěny. Gabiony mají velkou budoucnost díky variabilitě a možnostem konstrukce. Při dodržení technologického postupu při montáži Vám gabiony budou dobře sloužit po mnoho let.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Výroba strojírenská: -lisovací nástroje -jednoduché, postupové, sloučené -lisovací formy Kovoobrábění, obrábění kovů, kovu: -kovových materiálů Kovovýroba, výroba: -stroje, části strojů

Maloobchod, prodej: -kvalitní tříděné hnědé uhlí z SD, a.s. Důl Bílina -uhelné brikety z SRN -černé uhlí -koks. Sklad Mistřice 414, areál AGRI-M tel.: 572545171

Chemická výroba. Výroba, distribuce: - speciální chemikálie (čisté, ultra čisté) pro vakuové, optoelektronické systémy a mikroelektroniku - kyselina dusičná, sírová, fluorovodíková, peroxid vodíku, čpavek vodný, UV a HPLC chemikálie. Provádění: - ověřovací zkoušky, analýzy. Instrumentální analytická činnost. Povrchové technologie a ...

Výroba, nákup, prodej, likvidace: -cihly, cihel -pálené zdící materiály -pálené zdící AKU materiály pro vnější i vnitřní zdivo. Likvidace: -interní stavební sutě a výkopový materiál. Prodej: -písek slévárenský

Slévárna: - kokilové lití hliníkových odlitků a odlévání hliníkových slitin do pískových forem.

Prodej: - plachty - vagónové plachty - autoplachty - stínící sítě na ploty - reflexní vesty.

Práce: -zemní - prováděné stroji. -demoliční, demolice -asanace staveb -činnosti prováděné hornickým způsobem. Autodoprava, doprava, přeprava: -nákladní. Nákup a prodej: -kamenivo.

Výroba, prodej: - kovové hadicové spojky, přípojky (přípojka, spojka hadicová vyrobená v kombinaci mosaz, dural) Obrábění.

Společnost EUROFORM a.s. Chropyně spolupracuje s firmami HASCO, Pfingstner s.r.o. Naše hlavní činnosti - dodávka normálií pro formy HASCO, nástrojových ocelí, slitin mědi, konstrukce vstřikovacích forem. Zprostředkujeme výrobu forem a výlisků z plastů pro tuzemské a zahraniční zákazníky. Skladování, dodávka: - normálie pro formy HASCO: ...

Topenářství Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny -Výroba a montáž větracího a klimatizačního zařízení

Maloobchod, prodej: - spojovací materiál - stavební chemie - barvy, laky - nářadí.

Slévárna Vsetín. Výroba: - odlitky z šedé a tvárné litiny pro elektrotechnický průmysl, automobilový průmysl a všeobecné použití - formovna - cidírna - modelové zařízení - opracování.

Výkup - použité černé a asfaltjutované trubky - nadnormativní zásoby trubního materiálu Prodej - ocelové trubky podélně a spirálově svařované, bezešvé, - silnostěnné bezešvé roury - izolování trubek dle normy DIN 30672 - pažnice UNION - repasované ocelové trubky.

Profesionální servisní a čistící chemie. Gecochem technology s.r.o. poskytuje zákazníkům kvalitní technické poradenství v oblasti servisní a čistící chemie.

Maloobchod, prodej: - materiály stolařské, truhlářské, nábytkářské - nábytková dvířka určená pro finální výrobu kuchyní, koupelen, komerčních interiérů, lékařských ordinací, studentských a dětských pokojů.

Vyrábíme a dodáváme magnety - magnety neodymové, feritové - magnetické folie a pásky - magnetické čočky - magnetické válečky - magnety břemenové.

Distribuce tepelné energie, dodávky tepelné energie pro vytáění a ohřev teplé vody.

Výroba, prodej: -teplovodní kotle na pevná paliva -pásové dopravníky: -stavebnictví -štěrkovny -recyklace. Slévárna: -lití barevných kovů do kokil.

GABION-JM - realizace prací z kamene - gabiony, zídky, ploty, sokly, podezdívky - dlažby, schody, krby, jezírka.

Prodej: - barvy - omítky. Natěračské práce. Malířské práce. Malby fasád a interiérů.

Barvy laky drogerie U Harcovny. Maloobchod, prodej: - barvy, laky - drogerie - hnojiva, substráty.

Rozvod, dodávka: -elektřina -plyn -voda -tepelná energie, pára. Provozování, údržba, opravy: -elektroenergetických, tepelných, plynových, vodovodních, kanalizačních sítí a technologických zařízení: -kotelny, domovní a průmyslové rozvody, elektrické rozvodny, regulační stanice plynu, ČOV, kanalizace, úpravny vody.

Zabýváme se tuzemským a zahraničním obchodem se surovým glycerinem, rafinovaným glycerinem, methanolem, G-fáze, BIOmixem, vedlejšími produkty s výroby bionafty.

Těžba a zpracování: -nerostné suroviny. ŠTĚRKOVNA: -Ostrožská Nová Ves, Nádražní 946 -tel.:572432314, 602568333 -e-mail: straka @ dobet.cz . BETONÁRNA: -Ostrožská Nová Ves, Nádražní 946: -tel.:572432324, 572432333 -fax: 572432325 -e-mail: beton.onv @ dobet.cz . Autodoprava, doprava, přeprava: -nákladní. Výroba, doprava, ...

Pronájem bývalého areálu masokombinátu v Hodoníně (ul. Velkomoravská) - tel.: 518390219, fax.: 518390222 Správa, údržba, pronájem nemovitostí: -nebytové prostory -sklady, skladové prostory -administrativní prostory, kanceláře -výrobní prostory -uzavřený objekt-služba na vrátnici -služby VZV (vysokozdvižné vozíky).