AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Gabiony nás baví a realizaci gabionů a gabionových opěrných stěn provádíme již 9 let.Jsme odborníci na gabionové opěrné zdi, gabionové oplocení a také gabionové stěny. Gabiony mají velkou budoucnost díky variabilitě a možnostem konstrukce. Při dodržení technologického postupu při montáži Vám gabiony budou dobře sloužit po mnoho let.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Výroba, prodej: -řezané štípané palivové dříví. Práce, služby: -rizikové kácení stromů -údržba zeleně - parky, zahrady. Autodoprava, doprava, přeprava: -rozvoz dřeva.

Pila, výroba, prodej: - stavební řezivo - trámy, hranoly, fošny - desky, latě Pořez kulatiny.

Výroba: - přesné díly ze všech obrobitelných a přizpůsobitelných kovů a plastů

Drobná dřevovýroba: - párátka - napichovátka

Výroba, prodej: - hořlavé pasty - dřevité a gelové podpalovače - lampové oleje - tekuté podpalovače - čistící prostředky pro čistění grilů, krbů a jejich příslušenství (skla, rošty atd.) - gelové svíčky.

Strojírenská společnost WOLKO-PLAST, S.R.O. se zaměřuje na vývoj a výrobu kluzných součástí z plastických hmot, které vyrábíme technologií třískového obrábění a lisováním. Mezi našimi výrobky najdete kluzná ložiska, vedení i ozubená kola vysoké kvality. Sídlíme ve městě Valašské Meziříčí. Naše činnost, výroba, výrobce, vývoj, návrh: - ...

Společnost CEMA MORAVIA, spol. s r.o. ve Zlíně se specializuje na prodej a montáž garážových, průmyslových, sekčních vrat, vjezdových, křídlových, posuvných bran, závor, rolovacích mříží, dveřních systémů, markýz, teras i plotů z WPC. Současně se zabývá poradenstvím v této oblasti. Sekční garážová vrata - montujeme vrata od výrobců ...

Společnost CEMA MORAVIA, spol. s r.o. ve Zlíně se zabývá dodávkou a montáží WPC teras a plotů výrobce WoodPlastic. Odolné terasy z materiálu WPC nabízíme v šesti moderních designech a osmi barevných variantách s imitací dřeva. Na bezúdržbové ploty poskytujeme garanci až 25 let. Terasy Premium, Max - vysoká kvalita, atraktivní design, záruka ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -technické plyny -spotřebiče a hořáky na propan-butan -propan-butanové láhve -autoplyn LPG - balonové plyny (foukání balónků) Půjčovna, půjčování: - plynové hořáky - teplovzdušné agregáty. Čerpací stanice LPG.

Prodej práškových barev ST Powder Coatings Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí.

Kovovýroba, export: -ocelové kontejnery.

Zámečnictví. Zakázová i sériová výroba: - kovové prvky pro nábytkářské firmy i atypické - nábytek v interiéru bank, restaurací a hotelů - výroba bankovní techniky.

Nabízíme broušení: - nástrojů na obrábění dřeva a plastu - nástrojů pro restaurační a velokapacitní kuchyně - nástrojů pro les a zahradu - kuchyňských, loveckých, řeznických a keramických nožů - kancelářských, lékařských, krejčovských a kadeřnických nůžek - oboustranných nožů Centrolock, Tersa, Termius a další (do všech typů ...

Výroba, velkoobchod, prodej: - stavební nátěrové hmoty: - fasádní barvy SEFAB SUPER, SEFAB SILIKON, SEFAB SILIKÁT - malířské disperzní barvy SEFAB INTERIER - hydroizolační hmoty.

Realizace: - gabiony - gabionové oplocení - treláže - opěrné zídky. Poradenství .

Podlahářství. Práce, montáže, prodej, pokládka podlah: - půjčování brusek - nové dřevěné podlahy, parkety, palubky - nové korkové podlahy - renovace, opravy: - staré dřevěné podlahy - lepení: - linolea, PVC. Prodej všech typů podlah - vinylových a dřevěných podlah, bytových, kusových a zátěžových koberců, soklových, ...

Výroba, velkoobchod, maloobchod, sklady, prodej: -hutního materiálu -ocelových trubek -kovové profily -tažená ocel Firma CZ FERRO-STEEL spol. s r.o. vlastní výrobní firmu VELOS Nový Hrádek: viz odkaz na webové stránky.

Závod Chropyně ČLEN KONCERNU AGROFERT. Výroba, rozvod, distribuce: -pára, páry. -teplá voda. -stlačený vzduch. Distribuce: -elektrická energie.

Výroba konstrukčního řeziva, krovů různých délek a altánů.

Společnost PLASTSERVIS, a.s. Zlín je výrobcem průmyslových lepidel a cementů a také provádí ekologická měření v různých technologických procesech. Mezi hlavní produkty patří lepidla pro obuvnictví, galanterii, gumárenské cementy, vulkanizační cementy pro výrobu a protektorování pneu. Na základě požadavku odběratele průběžně firma rozšiřuje ...

Zemědělská výroba: - živočišná výroba. Chov, prodej: - drůbeže, kuřata. Rostlinná výroba: - pěstování obilovin jen pro vlastní potřebu. Prodej pohonných hmot, paliva. Farma - Kněžpole 83: -tel.:572587331.

Prodej: -stavební řezivo -dřevěné palubkové obklady -tvarované plotovky -dřevotřískové desky.

Výroba, lisovna, lisování: - plastové díly pro automobilový, potravinářský, elektrotechnický a stavební průmysl Nástrojárna: - výroba forem

Prodej hutního materiálu: - stříhání a ohýbání betonářské oceli - KARI sítě.