AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Gabiony nás baví a realizaci gabionů a gabionových opěrných stěn provádíme již 9 let.Jsme odborníci na gabionové opěrné zdi, gabionové oplocení a také gabionové stěny. Gabiony mají velkou budoucnost díky variabilitě a možnostem konstrukce. Při dodržení technologického postupu při montáži Vám gabiony budou dobře sloužit po mnoho let.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Maloobchodní prodej přírodního kamene: - obkladový kámen - zahradní dekorace - kamenné dlažby.

Výroba plastových součástek a dílů: - trubky pro pneumatické rozvody pro nejrůznější oblasti použití v automobilovém, strojírenském, potravinářském a chemickém průmyslu. - trubky pro pneumatické rozvody - trubičky pro chemický průmysl - výstelky bowdenových kabelů a ostatní hadice - struny pro 3D tisk - Fillamentum. Produkce ...

Komplexní stavební práce. Prodej, montáže: -obklady a dlažby -kompletní vybavení pro koupelny a bytová jádra -sanitární keramika -sádrokartony, sádrokartonové příčky a podhledy -zateplovací systémy, zateplení fasády -lepidla, temely. Maloobchod, prodej: -nářadí -ochranné pracovní pomůcky -stavební ...

Služby: - úpravy a zušlechťování textilů - zátěry bariérové ztužující - impregnace textilu - laminace textilů - samolepící nánosy.

Prodej, montáž: -plechové podbití střech Bratex.

Výroba, prodej: - skelné lamináty, sklolaminát - pro automobilový a letecký průmysl: - přepravní boxy - sklolaminátové boxy pro koně - prodejní stánky - pro zemědělství a potravinářský průmysl: - nádrže - zahradní kolečka

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -plastické hmoty -sklo -hadice -obalové materiály. Prodej, řezání, zpracování: -plastické hmoty na přesný rozměr: -desky, tyče, trubky aj. tvary.

Betonárna s největší kapacitou ve Zlíně. Vyrábíme betonové směsi pro občanské, průmyslové, liniové stavby. Beton přivezeme, přečerpáme, vystavíme prohlášení o shodě. Našimi zákazníky jsou velké stavební firmy i drobní stavebníci, kutilové. Nabízíme poradenský servis. Obhlídku staveniště. Zkoušky betonů. Služby vlastní laboratoře. ...

Výroba, export, vývoz: -technické plastové díly pro automobilový, elektrotechnický průmysl: -technologie vstřikování plastů. Montáže: -kompletace podsestav -montážní linky. Pokovení.

Velkoobchod, maloobchod, prodej a montáž podlahoviny: -plovoucí laminátové podlahy -podlahy s dřevěnou dýhou -třívrstvé dřevěné podlahy -parkety -renovace dřevěných podlah -parapetní desky -palubky.

Firma Aleš Děckuláček se zaměřuje na pilařskou výrobu a prodej dřevní hmoty. Zabýváme se výrobou ze dřeva, vyrábíme např. dveře nebo nábytek, dále provádíme drobnou tesařskou výrobu a realizujeme dřevostavby. Najdete nás na adrese Kateřinice 353, okres Vsetín. Pila, pilařská výroba, prodej: - stavební a stolařské řezivo - palivové dřevo, ...

Velkoobchod, velkosklad, prodej: - technické plasty - plastové obalové fólie - polyamidy - termoplasty - polyethylen - polypropylen - bublinkové fólie - novodur - teflon - měkčené PVC - PE pytle - LDPE folie - průtažné, bublinkové fólie.

Dodavatel, prodej: - plechy v tabulích - střešní krytiny - trapézové plechy - stěnové kazety - ocelové haly - fasádní obkladové panely - klempířské výrobky - okapový systém.

Výrobky z kamene na míru: - dlažby a obklady - kuchyňské pracovní desky - koupelny - onyxové stěny - schody a parapety - obklady krbů - police a stoly - pomníky či grilovací kameny.

Dřevařská výroba, pilařská výroba, výroba řeziva, desek, krovů, vazeb. Těžební činnost v oboru lesnictví. Prodej: -řezivo, kulatina -biomasa -štěpka -piliny -kůra -palivové dříví -dřevařské pilařské zbytky. Nákladní doprava. Parking camp na Masters Off Rock. Půjčovna, pronájem věcí movitých. Půjčovana a pronájem sportovních ...

Dřevosklad. Dřevařská výroba, pilařská výroba. Prodej: -řezivo -desky krovů, vazeb -palivo - odkory, štípané dřevo, kulatina -biomasa -štěpka -piliny -kůra -palivové dříví -dřevařské pilařské zbytky. Přeprava řeziva a kulatiny. Parking camp pro Masters Off Rock.

Prodej - truhlářské řezivo Dřevovýrobavýroba - truhlářské řezivo Výroba a prodej - střešní konstrukce Výroba a prodej - dřevěné prvky do interierů - dveře, ... Výroba a prodej - dřevěné prvky do interierů - schody, ...

Práce: -truhlářské, truhlářství Pila, pilařská výroba: -nákup - kulatina listnatá dub -pořez kulatiny o průměru 30-120cm -řezivo stavební a truhlářské - fošny, hranoly, latě, aj. -štípané palivo -palivové dřevo Prodej: -palivové dříví od 30 cm do 120 cm -dubové odřezky -dubové odkory -sypané dříví (buk, dub, habr, ...

Pila. výroba a prodej biopaliva, dřevní štěpky, vykup a zpracováná veškerého dřevního odpadu. -prodej stavebního a sušeného řeziva -broušení listových a kotoučových pil, nožů -lesní autodoprava -doprava velkoobjemovými kontejnery.

Tvarové pálení plamenem na zakázku - různé tvar. Pálení plamenem tlustých plechů a výroba výpalků. Nákup a prodej hutního materiálu. Výroba: -forem pro automobilový průmysl. Sídlo: - Kunovice, Pekařská 757.

Výroba forem. Strojírenská výroba. Prodej hutního materiálu.

Výroba, prodej: - lepené dřevěné masivní desky - nábytkářské spárovky z buku, dubu pro výrobu schodnic, nábytku a truhlářských výrobků. Sušení řeziva.

Jsme dodavatelé konstrukčního hutního materiálu pro firmy i fyzické osoby především ve Zlínském kraji. Skladové zásoby a sortiment máme ve skladu ve Zlíně a Fryštáku. Jako rozšíření našeho servisu provádíme dělení a ohýbání plechů. Prodej hutního materiálu v jakosti Třída 11 - oceli konstrukční nelegované: Hutní materiál skladem: Tyče: - ...

Výroba nebezpečných chemických látek a nebezpečných chemických směsí Izolatérství -Výroba a zpracování polymerů. -Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej. -Velkoobchod a maloobchod

Velkoobchod, maloobchod, prodej, rozvoz: - instalačního materiálu pro technická zařízení budov v oboru voda, topení, plyn a pro zámečnické práce: - trubky, příruby, kolena - ocelové PORO rošty - drobný závěsný a upevňovací materiál. Dělení materiálu.