Soudní znalec vám pomůže s oceňováním a odhady nemovitostí, se znaleckými posudky, se stanovením běžné, obecné či tržní ceny, poskytne vám pomoc při řešení pozůstalostí, věcného břemena, při prozkoumání vad, závad a škod nebo při řešení dědického řízení.

Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Služby: -projekční, projektování, stavební projekce -inženýrská činnost v investiční výstavbě -znalecké posudky, odhady nemovitostí.

Realitní a znalecká kancelář. Prodej nemovitosti: - rodinné domy, domky - objekty k podnikání - pozemky, parcely - nebytové prostory (garáže).

Provádění veřejných dobrovolných i nedobrovolných dražeb. Znalecká a odhadcovská činnost.

Pojišťovací makléř a agent - včetně likvidace pojistných událostí Znalecké posudky

Jmenuji se Ing. Monika Marková a jsem znalkyně jmenovaná Krajským soudem v Brně v oboru - odhady ceny a oceňování majetku - FIM, NHIM, HIM, nemovitostí, bytů. Pracuji v oboru správa a údržba nemovitostí, zabývám se odborně bytovou problematikou. Působím i v oboru reality - realitní činnost a služby při převodech bytů do vlastnictví. Naše ...

Interiérový design, tvorba 3D návrhů, poradenství, odhady nemovitostí.

Autobazar, bazar, autopůjčovna, půjčovna, ND, soudní znalec, hlídané parkoviště non-stop, autoservis, půjčovna přívěsů, DI, STK.

Stavební firma, výstavba: - RD na klíč - stavby občanské, bytové, průmyslové - rekonstrukce Inženýrská činnost Služby: - odhady nemovitostí

Služby: -projektová činnost -architektonické studie -projektová dokumentace -výměra stavby, propočty, rozpočty stavby -projekty pro provádění stavby. Znalecká kancelář, oceňování nemovitostí. Odhady nemovitostí. Správy nemovitostí, administrativní správa.

Znalecká kancelář Mariánské Lázně. Nabízíme odhady nemovitostí v Plzeňském a Karlovarském kraji. Provádíme oceňování všech druhů nemovitostí pro potřeby převodu, prodeje, dědického řízení, daňových účelů a úvěrového řízení bank a hypotečních ústavů.

Odhadce nemovitostí - odhady tržní hodnoty nemovitostí.

Odhady kapitálového majetku likvidace škod

Realitní kancelář, prodej a pronájem nemovitostí - kompletní realitní činnost - znalecké posudky a odhady.

Energetické průkazy a posudky Počítačové kurzy

Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků

Služby: -soudní znalec z oboru motorových vozidel a silniční dopravy

Služby: -poradenství v oblasti chovu prasat. -veterinární, léčebná činnost v chovech prasat. -znalecké posudky zdravotní stav, výživa, chov prasat. -školení pro odbornou veřejnost (chov prasat).

Poskytování služeb v oblasti oceňování a soudního znalectví z oblasti strategických rozborů. Dále: - finanční management - řízení projektů - nákupní logistika - oceňování rizik podnikatelských projektů - zlepšování procesů.

Soudní znalec pro základní obor ekonomika, odvětví ceny a odhady se specializací na oceňování nemovitostí. Vypracování znaleckých posudků a tržních odhadů budov.