Soudní znalec vám pomůže s oceňováním a odhady nemovitostí, se znaleckými posudky, se stanovením běžné, obecné či tržní ceny, poskytne vám pomoc při řešení pozůstalostí, věcného břemena, při prozkoumání vad, závad a škod nebo při řešení dědického řízení.

Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Služby: - masáže - kurzy, školení - výuka jazyků

Znalecký ústav: -oceňování nehmotného majetku. -oceňování podniků. -finanční analýzy podniku.

Znalec Krajského soudu v Brně, v oboru ekonomika - ceny a odhady motorových vozidel, v oboru strojírenství všeobecné se specializací pro technický stav motorových vozidel a opravárenství. Obchodní činnost

Poskytování služeb v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci. Koordinátor BOZP na staveništi. Soudní znalec - obor bezpečnost práce. Zavádění systému OHSAS a ISO.

Služby - odhady starožitností Prodej, výkup - starožitnosti - nábytek, obrazy, sklo a porcelán - šperky, stříbro

Soudní znalec - oceňování nemovitostí - znalecké posudky v oboru ekonomiky

Služby - statika a dynamika stavebních konstrukcí - projekční činnost - měření vibrací - seismické výpočty

Finanční poradenství. Oceňování hmotného a nehmotného majetku. Správa a vymáhání pohledávek. Právní poradenství.

Interirérový designer: Návrhy interiérů - bytové, komerční, kancelářské. Prodej: - nábytek. Soudní znalec: jmenovaný rozhodnutím předsedkyně krajského soudu v Ostravě ze dne 2. 10. 2013 č.j. Spr 2207/2013 v oborech: - Dřevo a zpracování, specializace projektování, konstrukce a výroba nábytku a interiérů - Textilie, specializace ...

Dopravně psychologická vyšetření. Akreditovaný dopravní psycholog MDČR. Psychotesty pro vybodované řidiče. Psychotesty pro navrácení řidičského průkazu po zákazu činnosti ZŘMV Psychotesty pro řidiče všech kategorií. Psychologické vyšetření pro zbrojní průkazy ostrahu, stráž, městskou policii. Psychodiagnostika při výběru ...

Služby - poradenské služby v oblasti nemovitostí - oceňování nemovitostí

Služby - oceňování podniku, finančního majetku, cenných papírů - znalecké posudky - posuzování staveb, vady, nedodělky

Celoroční péče o soukromé zahrady. Nabízíme: - ekologické pěstování ovoce a jeho prodej - prodej dřevin, substrátů, zeminy a kamene - ochrana fauny při stavebních činnostech - poradenství v zahradnictví.

Činnosto soudního znalce v oborech Ekonomika - cena a odhady, Strojírenství všeobecné a odhadce - Oceňování majetku pro věci movité.

Služby - soudní znalec pro obor ekonomika - odhady a oceňování nemovitostí

Soudní znalec: -oblast vodní dopravy.

Činnost: - restaurátor věžních hodin - soudní znalec v oboru věžních hodin

Činnost: - realitní kancelář - odhady nemovistostí - znalecké posudky

Oceňování, odhadce: -věcí movitých. -osobní, nákladní vozidla. -autobusy. -motocykly.

Služby: - oceňování, odhadování staveb a pozemků - odhady nemovitostí

Odhady a oceňování nemovitostí, znalecké posudky movitého a bankovního majetku.

Znalec v oboru: -zdravotnictví - toxikologie. -chemie - instrumentální analýza.

Znalecké posudky z oblasti stavebnictví Vady a poruchy staveb Diagnostika, návrhy sanací - sanace Stavební dozory - kontroly betonáží - odborné konzultace Provoz - zkušební laboratoř stavebních hmot Vzdělávací kurzy - z oblasti stavebnictví - pro pracovníky stavebních firem dle zadání klienta - konference Podlahy

Oceňování a odhady nemovitostí. Stanovím vyhláškové a tržní ceny, zajistím znalecký posudek profesionála. Zařídím ocenění pro dědické řízení, výpočet daně z převodu nemovitosti a daru i pro soukromé účely.