Soudní znalec vám pomůže s oceňováním a odhady nemovitostí, se znaleckými posudky, se stanovením běžné, obecné či tržní ceny, poskytne vám pomoc při řešení pozůstalostí, věcného břemena, při prozkoumání vad, závad a škod nebo při řešení dědického řízení.

Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Ing. Milan Indra - Odhadce nemovitostí
Potřebujete ocenit váš majetek? Potom se neváhejte obrátit na specialistu na odhady a ocenění majetku pana Ing. Milana Indru. Vypracuje vám znalecký posudek při převodu nemovitosti, majetkovém vyrovnání, vkladu do účetnictví i dědickém řízení. Stanoví hodnoty nemovitostí při dědickém a rozvodovém řízení či pro účely pojištění nemovitostí.
Ing. Milan Indra - Odhadce nemovitostí
Oceňování - podniky - movitý a nemovitý majetek - nehmotný majetek a majetková práva - pohledávky a závazky - hodnoty obchodních podílů a cenných papírů

Znalecký ústav zpracovává znalecké posudky a odborná vyjádření v oboru ekonomika. Provádíme ocěňování nemovitostí a podniků, oceníme Váš majetek. Oceníme také pohledávky, cenné papíry, taktéž oceníme majetková práva.

Soudní znalec: - oceňování vozidel, strojů, movitých věcí a analýza dopravních nehod.

Znalecké posudky - odhady - obory ekonomika a strojírenství

Statické posudky v oblasti malé statiky, jako je porucha konstrukce, dílčí stavební úpravy, rekonstrukce bytového jádra apod.

Odhady pozemků, komerčních a obytných budov. Koupě, projektování, opravy nemovitostí. Správa nemovitostí. Pronájem kancelářských a obytných ploch.

Služby: - oceňování nemovitostí - na straně akvizice nemovitostí zastupujeme kupující ve všech fázích procesu - poradenství

Služby: - odhady nemovitostí - ocenění stavebních prací - inženýrská činnost - zajištění projektové dokumentace

Služby: -zpracování znaleckých posudků -úřední ocenění majetku -ocenění nemovitostí -ocenění věcných břemen.

Znalecká kancelář PATIN Slušovice - ochranné známky, posudky, oceňování patentů. Patentový zástupce Ing. Zdeněk Kučera poskytuje služby a poradenství v oblasti registrace ochranných známek a původu výrobků: - ochranné známky a značky v ČR - mezinárodní ochranná známka Společenství EU - výběr a ochrana obchodního jména - právní ...

Soudní znalec: - zpracování znaleckých posudků a ocenění i odhady tržních hodnot nemovitostí.

Služby: -odhady, oceňování majetku: -cenné papíry -nemovitosti, trvalé porosty -movité věci -stroje, zařízení -podniky a jejich části -nehmotný majetek -vklady do obchodních společností -obchodní společnosti pro účely fúzí a akvizicí.

Služby: - projekce, projektování dopravních staveb - autorský dozor - odborný dozor investora - poradenství - znalec v oboru projektování, specializace dopravní stavby.

Soudní znalec poskytuje znalecké posudky, poradenství a odhad ceny v oboru: ocenění podniku, ocenění obchodního podílu, informační systémy, hardware - počítače, elektronika, software a autorská práva, databáze, stroje a zařízení, automobily a jiná vozidla, nábytek a truhlářské výrobky.

Paní Alena Šanovcová působí jako soudní znalec v oboru ekonomie a oceňování nemovitostí. Zaměřuji se na vypracování znaleckých posudků a tržních odhadů cen nemovitostí. Dále poskytuji odbornou a poradenskou činnost v oblasti realit. Nabízím stanovení hodnoty nemovitostí např. při dědickém řízení, vypořádání vlastnictví, převodu vlastnických práv ...

Ing. Radmila Kiszová - PINIA je autorizovaný architekt pro obor krajinářská architektura. Mezi mé služby patří zpracování projektů a vizualizací, ekologické audity, zpracování dokumentace a posudků SEA, EIA, návrhy ozelenění či znalecké posudky. Služby: - autorizovaný architekt pro obor krajinářská architektura - zpracování projektů a ...

Služby: - oceňování lesů a pozemků - poradce akreditovaný Ministerstvem zemědělství pro oblast lesnictví

Služby: - zpracování lesních hospodářských plánů, osnov - oceňování lesního majetku - zalesňovací projekty - digitální pozemkové mapy - poradenská činnost pro vlastníky lesů.

Soudní znalec v oboru ekonomika: odvětví ceny a odhady zvl. spec. nemovitosti Živnostenské oprávnění: Oceňování majetku pro věci nemovité

Naše firma Anna Lepšová z Trhových Svin se zabývá převážně soudně znaleckými posudky, poradenstvím a výzkumem v oboru mykologie. Na stránkách naší firmy naleznete též fotogalerii hub obsahující přes 2700 taxonů. Naše činnost: - znalecké posudky v oboru mykologie (dřevokazné houby, mikroskopické houby) - postupy asanace biotického napadení v ...

Oceňování majetku - věci movité v rozsahu: - silniční vozidla včetně vozidel historických - stroje a technologická zařízení, výpočetní technika - po dohodě i ostatní movitý majetek.