Svoz komunálního odpadu, jeho následné třídění, recyklaci a případnou likvidaci směsného i tříděného odpadu mají na starosti specializované firmy, které se snaží s ohledem na životní prostředí odstranit vytvořené odpady co nejekologičtější cestou.

REMIVA, s.r.o. - profesionálové v oboru recyklace plastových materiálů
Zpracováním plastových technologických odpadů z výroby se zabývá společnost REMIVA, s.r.o.. Provádí recyklace plastů, technické plastové drtě na moderní recyklační lince. Ve vlastní laboratoři provádí i měření a atestaci plastu, plastové drtě nebo granulátu pro zpracovatele i recyklační firmy. REMIVA, s.r.o. se postará o váš plastový odpad.
REMIVA, s.r.o. - profesionálové v oboru recyklace plastových materiálů
Nákup, výkup, zpracování, prodej, likvidace kovového odpadu, nakládání s odpady: - železný šrot - barevné kovy - ocelový, litinový a legovaný odpad dle ČSN 420030 bez škodlivin a silného znečištění - neželezné kovy dle ČSN 421331 (Cu, Al, Pb, Zn a jejich slitiny) bez škodlivin a znečištění (neželezných kovů) - Pb akumulátory - výkup ...

Likvidace nebezpečných odpadů včetně geologických prací a sanací.

Činnost: - zpracování elektroodpadu

Činnost: - ekologická likvidace elektronického odpadu (výpočetní, kancelářská technika)

Ostatní specializované stavební činnosti j. n., Shromažďování, sběr a odstraňování odpadů, úprava odpadů k dalšímu využití, Výroba nealkoholických nápojů; stáčení minerálních a ostatních vod do lahví, ale zabývá se i dalšími 6 obory. Je aktivní bez omezení činnosti.

Služby - odvoz a odstranění odpadů - nakládání s chemickými látkami a směsmi - odpadové hospodářství - ekologické poradenství.

Služby: - skartace dokumentů - vyhledávání, zakádání dokumentů - digitalizace dokumentů - dlouhodobé uložení, archivace dokumentů.

Prodej: - hnojiva - zahradnické potřeby Služby: - nákladní autodoprava - pytlování zboží - pronájem skladů - odtahová služba - likvidace autovraků Provoz čerpací stanice Čížkovice.

Služby: - archivace a skartace dokumentů - úschovna dokumentů - vedení evidence o uložených písemnostech

Činnost: - chemické, mechanické čištění strojních součástí. Recyklace, rafinace: - drahé kovy.

Poskytování technických služeb k ochraně majetku a osob

Společnosti SK-EKO Systems s.r.o. a SK-EKO Pardubice s.r.o. vznikly v roce 1995 a 1998. Společnost certifikována ISO 9001 a 14000 Ekologické likvidace: - speciální a nebezpečné odpady. Demoliční a stavební činnost. - likvidace technologických celků Provozování skládek inertních odpadů. Sběr, recyklace: - akumulátory, autobaterie, ...

Nákup, prodej: - kovové odpady, odpady legovaných ocelí - ekologická likvidace autovraků.

Výroba: -výkup železa, barevných kovů.

Středisko Metalšrot a.s. Jihlava zajišťuje ekologické likvidace autovraků, technologických celků a výkup a recyklace kovového odpadu, železa i barevných kovů . V lokalitě Vysočina máme další střediska: - Třebíč 674 01, Hrotovická 175 tel. 568843037 email: trebic@metalsrot.cz - Žďár nad Sázavou 591 01, Jihlavská 975/12 tel. ...

Středisko Metalšrot a.s. Svitavy zajišťuje výkup a recyklace kovového odpadu, železa a barevných kovů . V lokalitě Pardubický kraj má firma další středisko: - Svitavy, Průmyslová 2066/9 Předměstí - 724217517. Sídlo firmy je v Tlumačově. Výkup, zpracování: -kovový odpad, železo, barevné kovy.

Středisko Metalšrot a.s. Brno zajišťuje výkup a recyklace kovového odpadu, železa a barevných kovů. Hlavním oborem je ekologická likvidace autovraků - nepojízdných vozidel. V lokalitě Jihomoravský kraj má firma několik dalších středisek: - Kuřim, U stadionu 1300 - 606664474 - Letovice, Pražská 708/78 - 606664463 - Kobylí, Areál Pátria ...

Středisko Metalšrot a.s. Olomouc zajišťuje výkup a recyklace kovového odpadu, železa i barevných kovů . Hlavním oborem je ekologická likvidace autovraků, technologických celků. V lokalitě Olomoucký kraj máme další střediska: - Hranice, Tovární - 731428517 - Prostějov, u Stadiónu - 604297170 - Šumperk, Hybešova 3206/2 - ...

Středisko Metalšrot a.s. - Žďár nad Sázavou. Výkup, zpracování: - kovový odpad - barevné kovy.

Středisko Znojmo. Výkup, zpracování: -kovový odpad, železo, barevné kovy. Ekologická likvidace autovraků.

Středisko Metalšrot - Třebíč. Výkup, zpracování: -kovový odpad, železo, barevné kovy.

Středisko Hranice. Výkup, zpracování: -kovový odpad, železo, barevné kovy. Ekologická likvidace autovraků.

Středisko Metalšrot a.s. - Uherský Brod. Výkup, zpracování: - kovový odpad - barevné kovy. Ekologická likvidace: - autovraků - elektrospotřebičů, bílé techniky - měděných, hliníkových kabelů.

Výkup, zpracování: - kovový odpad - barevné kovy. Ekologická likvidace autovraků, elektrospotřebičů, bílé techniky, kabelů z hliníku a mědi.

Středisko Šumperk. Výkup, zpracování: -kovový odpad, železo, barevné kovy. Ekologická likvidace autovraků.