Svoz komunálního odpadu, jeho následné třídění, recyklaci a případnou likvidaci směsného i tříděného odpadu mají na starosti specializované firmy, které se snaží s ohledem na životní prostředí odstranit vytvořené odpady co nejekologičtější cestou.

REMIVA, s.r.o. - profesionálové v oboru recyklace plastových materiálů
Zpracováním plastových technologických odpadů z výroby se zabývá společnost REMIVA, s.r.o.. Provádí recyklace plastů, technické plastové drtě na moderní recyklační lince. Ve vlastní laboratoři provádí i měření a atestaci plastu, plastové drtě nebo granulátu pro zpracovatele i recyklační firmy. REMIVA, s.r.o. se postará o váš plastový odpad.
REMIVA, s.r.o. - profesionálové v oboru recyklace plastových materiálů
Služby: -výkup železných a litinových odpadů (řídí se dle ČSN 42 00 30 "Ocelový a litinový odpad") -výkup odpadů barevných kovů (vykupujeme v celém sortimentu a neomezeném množství) -výkup autobaterií -výkup kabelů -odvoz šrotu malo a velkoobjemovými kontejnery s možností nakládky hydraulickou rukou, přistavení kontejnerů ekologická ...

Naše firma Daviva výkup autovraků se zaměřuje především na ekologickou likvidaci havarovaných či nevyužívaných vozidel všech typů, značek a stáří. Likvidujeme nejen automobily osobní, ale i užitkové. Za vozidlo nabízíme peněžní bonus 1000 až 3000 Kč, který je závislý na stáří, typu a značce automobilu. Součástí služeb je i vystavení dokladu o ...

Autovrakoviště ŠMELC. Mezi naše stěžejní činnosti patří vykupování starých a bouraných vozů. Dále pak prodej náhradních dílů na značky všech automobilů. Prodáváme hutní materiál, vykupujeme kovový odpad a barevné kovy, a zajistíme také likvidaci kovových konstrukcí. V případě dopravní nehody poskytneme odtah Vašeho vozidla. Vydáváme potvrzení ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej a montáž, výměna, lepení: -autoskla, autosklo, autoskel -sklo, skla, skel pro automobily -autolaky -do všech typů automobilů -lepicí systémy -Chiptuning. Ekologická likvidace vozidel.

Sběr, výkup, zpracování: - papír - plasty - železo - barevné kovy

Prodej: - destilační přístroje pro recyklaci rozpouštědel a ředidel - měřicí systémy, stroje a materiály pro flexotisk a knihtisk. Recyklace: - znečištěná rozpouštědla.

Naše firma je provozovatelem skládky komunálního odpadu Nětčice, kompostárnu a recyklační plochu stavebních odpadů. Skládka, kompostárna. Skládkování: -odpadu, odpadky -odpady S-003 -ostatní odpad ne nebezpečný -stavebních sutí, sutě, suť -odpady geologického průzkumu, těžby, úpravy a dalšího zpracování nerostů a kamene -odpady ...

Služby: - vrakoviště, autovrakoviště - ekologické likvidace vozidel - prodej náhradních dílů

Zpracování odpadů, služby v oblasti odpadového hospodářství: - drcení, třídění skleněných odpadů - zpracování skleněných odpadů - drcení, třídění dřevěných odpadů - drcení plastových odpadů. Chráněná dílna.

Člen ZPA GROUP. Vyhledávaní, příprava a vlastní realizace vhodných průmyslových akvizic, které souvisí se strategickým rozvojem skupiny ZPA. Vyhledávání a zavádění nových výrobních technologií. Revitalizace areálů, budov - brownfield. Obchod s druhotnými surovinami. Dělení, demontáž nepotřebných technologií a zařízení. Likvidace ...

Opravy: - startéry a alternátory na všechny vozy výměnným způsobem BOSCH, CAV, DELCO, DUCELLIER, FEMSA, FIAY/MARELLI, FORD, ITACHI, ISKRA, LADA, LUCAS, MITSUBISHI, PAL, PARIS RHONE, VALEO. Opravy motorových vozidel. Podnikání v oblasti nakládání s nebezpečnými odpady: - likvidace akumulátory (olověné, Ni-Cd). Prodej: - akumulátory ...

Geodetické práce, geodézie, mapování, katastr nemovitostí, inženýrské sítě, stavebniny, výstavba vodovodů, kanalizací, čistíren odpadních vod, čerpacích stanic, demolice, stavební práce, zemní práce, autodoprava, recyklace surovin.

Práce: - zemní - terénní úpravy - bourací, demolice - zimní údržba komunikací - recyklace stavebních odpadů. Nákladní autodoprava: - doprava zeminy, stavebního materiálu - pronájem kontejnerů.

Zajišťujeme služby v oblasti odpadového hospodářství firem. Řešíme ekologické zátěže a likvidaci technologických celků. Regenerujeme aktivní uhlí. Nyní poskytujeme po celé republice: - sanaci ekologických podlaží - zpracování ekologických auditů a rizikových analýz - odstranění a přepravu nebezpečných odpadů - regeneraci aktivního ...

Činnost: - demolice (malé i rozsáhlé) - zemní práce - recyklace stavebních odpadů.

Naše společnost poskytuje služby v oblasti zpracování, výkupu a prodeje kovového odpadu.

Zabýváme se výkupem a zpracováním elektrošrotu, vyřazené elektroniky, rozvaděčů, stykačů, jističů, transformátorů, výpočetní techniky, kabelů, plošných spojů, polovodičových součástek a dalších elektro součástek, barevných i drahých kovů, zajistíme svoz odpadů i jeho ekologickou likvidaci. V případě zájmu přistavíme kontejnery na vývoz, svoz, ...

Kovošrot, výkup a zpracování kovového odpadu: - železné i neželezné kovy - výkup od občanů i firem - likvidace technologických celků - odvoz vlastními vozidly. - ekologická likvidace aut. Prodej paliv: - hnědé uhlí (Most, Bílina) - palivové dříví.

Firma G-servis Praha spol. s r. o. je držitelem certifikátu dle normy ČSN EN ISO 9000 a ČSN EN ISO 14000 členem České asociace konzultačních inženýrů (CACE), České asociace sanačních biotechnologů (ČASAB) a odpovědní pracovníci jsou členy České asociace hydrogeologů (ČAH).

Provádíme: - likvidace a odvoz odpadů a sutí - likvidace černých skládek - zemní práce - zahradnické práce - provádění demolic.

Bývalé Technické služby města Hranic. Autodoprava: - nákladní - práce speciálními mechanizmy. Oprava, údržba: - komunikace, silnice - elektrozařízení - elektrické instalace. Likvidace: - odpady (tuhé i komunální) Provozování skládky odpadů. Zahradnické služby: - údržba zeleně - ruční a strojní čištění ploch. Hřbitovní ...

Recyklace plastu - plastový regranulát a drť. Likvidace odpadů a odpadních kapalin, sanace ekologických zátěží. Nabídka ekologického poradenství.

Služby, výkup, zpracování, likvidace: výkup sběrové papíru, folií, plastů -odpady, nebezpečné odpady. Možnost dopravy odpadu. Autodoprava, doprava, přeprava: -nákladní vnitrostátní (tuzemská) a mezinárodní (zahraniční).

Svoz, odvoz, třídění, likvidace: - komunální odpady i nebezpečné. Sběr, výkup: - recyklovatelné suroviny. Prodej software SW: - katalog odbytu odpadů.

Činnost: - recyklace, ekologická likvidace nebezpečných odpadů - nakládání s nebezpečnými odpady - poradenství, monitoring v oblasti životního prostředí.