Evropské dotace mohou podpořit vaše plány. Specializované firmy vám pomohou se zhodnocením plánu, sepsáním žádosti o dotaci, administrativou a správou i analýzou dotačních příležitostí. Nechejte si pomoci a získejte evropskou, státní nebo krajskou dotaci.

Komplexní služby: -dotační poradenství, projektování a dotační management -související s problematikou dotací EU a jejich získáváním.

Naviga 4 je společnost poskytující poradenské služby v oblasti financování a řízení projektů a získávání technické podpory ze zdrojů Evropské unie. Jedná se především o čerpání finančních prostředků jak ze strukturálních fondů, tak i dalších rozvojových programů a iniciativ, např. INTERREG III, EQUAL, Finanční mechanismus EHP). Součástí našich ...

Regionální poradenské centrum pro podnikatele Dotační a úvěrové poradenství - Dotační audit - Zpracování žádostí pro dotační titul - Dotační management Centrum pro hospodářskou spolupráci s Čínou - Nalezení a výběr spolehlivého partnera - Prověřování čínských firem - Zajištění vzorků, certifikátů, atestů - Vyjednávání ...

Poradenská činnost v oblasti norem ISO. Poradenská činnost v oblasti dotačních programů EU. Poradenská činnost v oblasto organizace a řízení firem.

Společnost IPIefekt je tvořena kompaktním týmem specialistů na jednotlivé etapy procesu řízení projektů financovaných nejen evropskými fondy.

Poradenská společnost VALUE ADDED nabízí kom- plexní služby ekonomů a právníků, kteří mají ve svém souhrnu v České republice jedinečnou zkušenost - z řízení podniků, bank, státních institucí a neziskových organizací, - s prodejem majetku, akcií a společností, .

Služby: -project management. -komplexní služby potřebné pro přípravu a realizaci projektů, vedoucích k rozvoji venkova. Pobočka: Letonice, Nová 449, tel.: 517382047

Vyřizování státních dotací na podporu projektů s využitím obnovitelných zdrojů energie.

příprava investičních a neinvestičních projektů pro financování záměrů firem, měst a obcí a neziskových organizací z fondů EU, studie ekonomického hodnocení projektu apod. – ROP, OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost, Program rozvoje venkova ČR aj. průzkumy trhu a veřejného mínění integrovaný plán rozvoje města, dotační audity projektových ...

Společnost EuroProfis vznikla v roce 1997. Jako jedna z prvních v ČR předložila a řídila projekty v předvstupních programech a iniciativách EU. Nyní je součástí sítě poradenských společností Draxl & Zehetner Consulting Network Wien. Vzděláváním a poradenstvím v oblasti rozvoje lidských zdrojů.

Nabízíme pomoc s identifikací, designem a přípravou Vašich projektů a projektových záměrů tak, aby splnily všechny požadované náležitosti a co nejlépe uspěly v následném hodnocení v rámci vyhlášených programů, dotačních titulů a grantových schémat EU i ČR.

Služby: -vzdělávací kurzy -rekvalifikační kurzy. -vypracování žádosti o dotace z EU. Poradenství: -podnikatelské poradenství. -Zelená úsporám. -dotace z EU.

Zavádění, certifikace a údržba systému managementu jakosti dle ISO 9001:2009, životního prostředí 14000:2008 a bezpečnosti práce. Poradenství, konzultace a zpracování žádosti o poskytnutí dotací z prostředků strukturálních fondů Evropské unie. Řízení dotačních projektů.

SLUŽBY: - organizace výběrových řízení - evropské dotace - podpory podnikání - projektové řízení - lidské zdroje - účetnictví

Zastoupení Evropské poradenské agentury pro region Ostravska. Poradenství: - financování projektů z dotačních prostředků strukturálních fondů EU, národních programů a nadačních fondů.

Zabýváme se konzultační činností při získávání dotačních prostředků z operačních programů EU a státního rozpočtu, zpracování plánů financování pro tyto projekty, organizační zajištění výběrových řízení a řízení projektů v realizační fázi. Specializujeme se na projekty v oblasti podpory školství a vědy a výzkumu, rozvoje lidských zdrojů, ...

Úřad Regionální rady. Řídící orgán Regionálního operačního programu Moravskoslezsko. Správa peněz z evropských strukturálních fondů, poskytování dotací.

- získání dotace EU i soukromé poradenství pro zemědělce, starosty, podnikatele, vlastníky lesa, rybáře, vinaře a potravináře - soukromé školení na Program rozvoje venkova dotace ze SZIF - osobní poradenství a školení starostů malých obcí - předprojektová příprava - optimalizace projektu - zpracování vlastní žádosti a dotačního ...

Oceňování majetku a znalecká činnost, Podnikové finance, Firemní poradenství, Fúze a akvizice, Poradenství v oblasti dotací EU. Naše služby vám umožňují si udělat přesný obraz o fungování a vedení společnosti v jednotlivých oblastech. Našimi cílovými zákazníky jsou soukromé společnosti, státní organizace a příspěvkové organizace. Jednotlivé ...

Dotační servis obsahuje: -dotační kalendář -analýzu žadatele -projektová dokumentace -žádost o dotaci -výběrové řízení -monitorovací zprávy -čerpání dotace.

SLUŽBY: - nabídka poradenských služeb pro firmy - příprava projektů a výběrových řízení pro dotace a granty

Služby v oblasti energetiky: - energetický audit, koncepce - poradenství v oblasti obnovitelných zdrojů a úspor energií - zabezpečení souboru činností pro revitalizaci panelových domů - program PANEL.

Poradenská činnost při získávání dotací či grantů poradenství z oblasti dotační politiky EU - poradenská činnost v oblasti realizace projektů - kompletní pomoc při sestavování návrhu na projekt, zpracování projektové žádosti, zajištění správnosti všech formálních náležitostí Rozvoj lidských zdrojů - odborné kurzy, školení a ...

Konzultace - projekty EU vypracování projektů, podání žádosti Kurzy - Manažerské techniky - Rozvoj osobnosti manažera - Prezentační techniky - Efektivní komunikace Instalace - freewarové výukové platformy Kurzy - Metodika tvorby E-kurzů - Školení pro E-tutory - Omyly a mýty E-learningu konzultace - e-lerning.