Proces vydání knihy umožňují knižní vydavatelství, která nabízí jazykové korektury textu děl, cenové kalkulace, grafické služby ale také marketingové služby, především prodej knih a jiných uměleckých děl, odborných publikací a ostatních žánrů.

Poradenské a konzultační pracoviště provádějící zatřiďování do statistických klasifikací (SKP, CZ-CC, CZ-CPA, HS/CN) pro účely stanovení sazeb DPH a odpisování HIM. Vydavatelství, prodej: -statistické klasifikace a číselníky. Poradenství, konzultace: -klasifikace výrobků, výkonů, prací, služeb.

Kartonážní výroba: -výroba obalů z papíru a lepenky, sítotisk -pískování skla Výroba a prodej malovaného skla: -zdobení skla.

Vydavatelství, nakladatelství..

Vydavatelství: - průvodce a mapy Karlovy Vary, Mariánské Lázně, Františkovy Lázně - výroba knih, publikací, firemních periodik.

Propagace: - samolepící fóliová reklama - na auta, obchody, výlohy - firemní štíty a velkoplošné panely - DTP zpracování návrhů, drobné grafiky - PE tašky s potiskem, samolepky - vizitky barevné i černobílé Rytectví: - razidla značkovací do výšky i hloubky - rytiny do forem na kov, gumu a plasty - elektrody Cu pro hloubení ...

Vydavatelství, výroba: - turistické mapy Prahy - vizitky, prospekty, katalogy.

Kopřivnické noviny. Týdeník města Kopřivnice. Inzerce.

Vydavatelská a nakladatelská činnost: - vydávání fotografií, pohlednic, plakátů, formulářů. - korektury a technická redakce.

Služby: - nakladatelství E-shop: - knihy - entomologické pomůcky

Vydavatel, redakce týdeníku. Plošná inzerce Inzerce vymezená prostorem rezervovaným výhradně pro vaši nabídku s jedinečným vzhledem. Vhodná především pro prezentace výrobků a služeb firem a různá sdělení školských i státních zařízení.

Nakladatelství OSSIS vydává odbornou literaturu, zaměřenou na technologii masa a chemii potravin, a tématické slovníky. V e-shopu prodávám též antikvární odborné knihy a řeznicko-uzenářské odznaky.

Prodej přírodních doplňků stravy pro zdraví, energii, krásu a harmonii -BIO MORINGA červená z Tenerife - jediná evropská kvalita -probiotikum Bacillus subtilis proi plísním a škodlivým bakteriím ve střevě - telomeráza pro pevné zdraví a omlazení organismu -Behenový olej - pro zdravou a krásnou pleť: nejlepší zdroj hormonu ZEATINU Časopis ...

Vydavatelství a nakladatelství RATIO

Nakladatelství: -knihy -časopis Listy (dvouměsíčník pro politickou kulturu a občanský dialog).

Právní informační systém ASPI(právní předpisy ČR a EU, literatura, judikatura). Nakladatelství a vydavatelství odborné literatury a časopisů.

Knihkupectví - prodejní doba po - pá 8 - 12, 12.30 - 17 hod., so 8 - 12 hod. - devocionálie, křestní svíce, křestní roušky - mešní víno, hostie - pohlednice, záložky - křížky, medailky, růžence, klíčenky - stolní kalendáře, liturgické kalendáře - liturgické knihy, žaltáře - křesťanská literatura - pedagogická a odborná literatura - ...

Tiskárna, vydavatelství, nakladatelství. Digitální tísk, ofsetový tisk. tisk vizitek, přání, oznámení a veškerých tiskopisů. Katalogy, brožury, zpravodaje, knihy.

Česká tisková kancelář (ČTK) je národní tisková a informační agentura, jejímž posláním je poskytovat objektivní a všestranné informace pro svobodné vytváření názorů.