FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
Chcete udělat něco pro své zdraví a zocelit své tělo? Potom neváhejte a jděte navštívit Fitcentrum Na tribuně. Naše fitness má velice dobré zázemí pro posilování a relaxaci celého těla a splňuje požadavky i pro náročné klienty. Pro ty kdo s cvičením začínají jsou k dispozici osobní trenéři. Neseďte doma a přijďte si k nám zacvičit.
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
Prodej jízdních kol příslušenství a náhradních dílů. Vysoká kvalita, výhodné ceny. Kvalitní kola Trek, Author. Prodej, servis: - jízdní kola (krosová, silniční, horská, dětská) - náhradní díly, příslušenství - opravy kol.

Prodej a pronájem: - kulečníkové stoly - pool - karambol - potahy stolů - prodej příslušenství a spotřebního materiálu ke kulečníkům - opravy stolů a Timerů. výroba a prodej: - elektronkový zesilovač 100W RMS kopie Marshall - reprobedny 200W RMS.

Maloobchod: - jízdní kola - cyklistické doplňky - oblečení na snowboard - obuv - sportovní potřeby. Služby: - stavba jízních kol na zakázku - veškeré opravy kol - skiservis, broušení lyží a bruslí - elektrokola.

Outdoorové a sportovní oblečení českých značek. Internetový prodej oblečení Rejoice, Woox, Alpine Pro, Outdooria, Crackonosh, Prima, Relax a jiné.

PROFI STUDIO JABLONICKÝ s.r.o. v Olomouci je fitcentrum pod vedením známého dvojnásobného mistra světa v kulturistice první třídy, které Vám nabízí skvělé prostředí pro posílení Vašeho těla i zdraví, a také pro Vás rádi vypracujeme individuální tréninkový plán. Součástí posilovny je samozřejmě fitness bar. K prodeji jsou také roční permanentky, ...

Parašutistický výcvik a provozování parašutistického výcvikového střediska zahrnující: - individuální seskoky padákem - základní výcvik - pokračující sportovní výcvik - propagační seskoky na kulturní a společenské akce - organizování a realizace paraprovozů - organizování a realizace sportovních soutěží - organizování a realizace firemních ...

SPORTCOM.CZ se zabývá internetovým prodejem sportovního vybavení. Zakoupíte u nás vše od textilu, obuvi až po iontové nápoje. Velkoobchod, maloobchod, prodej, e-shop: -výhradní zástupce španělské značky Luanvi.es pro ČR -prodej světových značek Joma, Select, Adidas, Uhlsport - dresy, soupravy, tepláky - sportovní trenky, trička, mikiny - ...

E-shop, internetový obchod - rybářské potřeby pro lov sumců - pruty - návijáky - čluny - vábničky - oblečení a obuv - nástrahy.

Návrh, výstavba: - lanová centra, parky - dobrodružná hřiště - adrenalinové sjezdy, skoky - dětská hriště s lanovými překážkami Služby: - školení instruktorů pro vedení programů v lanových centrech - školení instruktorů pro výstavbu dočasných lanových překážek - servis a bezpečnostní inspekce stávajících lanových center

Služby: - spinning - cvičení na strojích Power Plate - TRX - kruhový trénink - Vacu Therm

Posilovna: - fitness - solárium - poradenství - osobní trenér.

Užitečné věci pro různé odvětví: - chovatelské potřeby - dětské zboží - sport - dům a zahrada - móda a oblečení - příslušenství pro mobilní telefony.

Maloobchod, prodej: - vybavení pro horolezectví, outdoor sporty - sportovní potřeby, oblečení - batohy - boty - brýle - bundy, cyklodresy - stany, spacáky - baterky, čelové lampy.

Onjasi Truhlářství, s.r.o. se nachází v centru města Zábřeh a jeho vznik byl pod názvem JOS Dřevovýroba. Pokud tedy hledáte stolařství, které vám vyrobí originální nábytek z masivu nebo dřevěné schodiště na zakázku pak jste zde správně. Díky kvalifikovaným pracovníkům jsou výrobky prováděny kvalitně a se smyslem pro detail. Realizace zajistíme ...

Potápěčské centrum. Oficiální distributor: -potápěčské, plavecké a jachtařské vybavení značek CRESSI-SUB, STINGRAY, PRO-RAINER, KOWALSKI, CAMARO. Kurzy potápění v ČR i v zahraničí (Chorvatsko, Egypt) Zájezdy za potápěním: -pobytové (Chorvatsko, Itálie, Rakousko, Španělsko) -na lodi (Chorvatsko, Thajsko, Egypt, Florida).

Multifunkční sportovní hala: - fitness - badminton, floorbal, judo, kickbox - skupinové sportovní lekce - wellnes, masáže - studia krásy - skybox - netradiční kavárna - konferenční místnost - plesy, společenské akce - konference, přednášky - firemní a vánoční večírky - pronájem sportovišť.

Dětské centrum: - prolézačky - skluzavky - balónky - opičí dráha. - pořádání dětských oslav - kurzy pro děti - cvičení s dětmi.

Skupina historického šermu MARKUS MORAVIAE. Občanské sdružení. Nabídka: - historická představení - šermířská a divadelní show - gotické souboje v plných plátových zbrojích zhotovených podle originálů - středověké souboje doplněné loučemi a ohni - renesanční souboje v kostýmech proslulých lancknechtů.

Prodej, servis: -kola horská, trekingová, cross, silniční a dětská -kvalitní cyklistické oblečení, obuv a přilby, brýle -cyklo doplňky a náhradní díly -výživa a kosmetika. Stavby kol na míru Možnost umytí kola

OTO sport Maloobchod: - jízdní kola - cyklistické doplňky.

Specializovaná maloobchodní prodejna, splátkový prodej : -jízdní kola -náhradní díly -příslušenství, potřeby pro cyklistiku -oblečení. Služby: -zkušební jízdy -předprodejní servis -bezplatný garanční servis.

Prodej, půjčovna, servis - Voda, Kola, Lyže: - veškeré vodácké vybavení, vše pro vodáky a vodní sporty - prodej jízdních kol a vybavení - prodej běžek a sjezdových lyží - lyžování - eskymování. Škola jízdy na kajaku.