FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
Chcete udělat něco pro své zdraví a zocelit své tělo? Potom neváhejte a jděte navštívit Fitcentrum Na tribuně. Naše fitness má velice dobré zázemí pro posilování a relaxaci celého těla a splňuje požadavky i pro náročné klienty. Pro ty kdo s cvičením začínají jsou k dispozici osobní trenéři. Neseďte doma a přijďte si k nám zacvičit.
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
Posilovna, osobní trenér, kurzy pro fitness trenéry. Ashtanga jóga Bodystyling. Pilates. Bossu. SPINNING Solárium. Potravinové doplňky Nutrend, dr.Egrt.

Specialista na rodinné zahrady a hlavně na luxusní výbavu a doplňky jako robotické sekačky, osvětlení a exkluzivní trampolíny. Dále dodávám materiály a rostliny pro tvorbu zahrady jako mulčovací kůru a kamenice, stromy apod.

Asociace zábavy, kultury a rekreačního sportu Přerov. Volejbal Netradiční a málo známé sporty. Pořádání táborů pro rodiče a děti.

Výroba, opravy nástrojů a forem. Vstřikování a vytlačování plastů. Výroba a montáž zastřešení bazénů. Výroba, prodej bazénové hadice. Výroba hlavolamů a stavebnic. Výroba motorových a elektrických koloběžek CROSCO.

Reklama na textil. Reklama: - flockem - sublimačním tiskem - sítotiskem - na sportovní dresy - na autokoberce - na výšivku.

Organizace, zajištění kompletní vybavení hry, veškerý servis, velký výběr paintballových hřišť všech typů pro firmy, skupiny i jednotlivce. Hra po celé ČR.

Velkoobchod: - kompletní hokejová výstroj značky EASTON - sportovní potřeby.

Lyžařský areál. Trojkolky. Koloběžky. Lyžování. 4 sedačková lanovka. Sjezdovka 1300 m. Večerní lyžování.

Reklamní agentura SAMA Tiskárna. Výroba: - ručné šité a lepéné míče pro fotbal, volejbal, nohejbal, halové sporty.

Fitness: - aerobní zóna - běžící pás, krosový trenažér, veslařský trenažér, cvičení na balonech - možnost osobního trenéra - sestavení osobního plánu a jídelníčku - fyzioterapeut - možnost individuální objednávky. Solárium: - 4 stroje ( 1 vertikální) - samoopalovací nástřik - infrasauna (pro 4 osoby) - masáže.

Dodávka, montáž: - posilovací stroje - běžecké a veslařské trenažéry - solária - vířivky - stoly pro stolní tenis - sportovní vybavení pro školy. Fitness bazar.

Velkoobchod, maloobchod: - zbraně - střelivo - optika - lovecké potřeby - lovecké oblečení, obuv - příslušenství, potřeby na čištění atd.

Prodej, servis, půjčovna: - prodej nového i staršího vybavení pro zimní sporty (lyže, běžky, snowboardy, sjezdová obuv, helmy). - půjčovna, testcentrum ROSSIGNOL - oblečení a doplňky.

TK NATALI s.r.o nabízí: - kompletní tenisový servis - pronájem tenisových dvorců i areálu - pořádání sportovně společenských či firemních akcí - reklamní služby - večerní hraní - tenisová stěna - badbintonový kurt 1ks - tenisová krytá hala 3ks - antukové venkovní kurty 5ks - wi-fi propojení.

Pobočka. Prodej: Prodej, maloobchod: - sportovní potřeby - sportovní oděvy, obuv - posilovací zařízení.

Prodej: -jízdní kola -cyklopotřeby -sportovní potřeby -hračky

Maloobchod, prodej, servis, půjčovna: - lyže - lyžáky, hůlky, běžky, sjezdové lyže - lyžařské vybavení - snowboard. Půjčovna: - motorové čluny.

Servis, stavba, prodej elektrokol, tříkolek, elektrotříkolek a jízdních kol.

Lanový park Veverák je v těsné blízkosti Olomouce. Lanové park je nedaleko ZOO na Svatém Kopečku. Najdete zde zábavu pro děti i dospělé.

Lyžařská a snowboardová škola. Půjčovna sportovního vybavení. Organizování firemních akcí. Pořádání kurzů pro instruktory lyžování.

Wellness a solární studio: -4 profesionální solária Ergoline, Soltron -3 wellness stroje Technogym a Vacu Well-pracující na bázi podtlaku vakua a mírné zátěže -Vibrosauna.