FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
Chcete udělat něco pro své zdraví a zocelit své tělo? Potom neváhejte a jděte navštívit Fitcentrum Na tribuně. Naše fitness má velice dobré zázemí pro posilování a relaxaci celého těla a splňuje požadavky i pro náročné klienty. Pro ty kdo s cvičením začínají jsou k dispozici osobní trenéři. Neseďte doma a přijďte si k nám zacvičit.
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
Emily-móda s.r.o. je butik s dámskou módou, který nabízí celoročně velký výběr dámských plavek a spodního prádla až do velikosti 52 a módní značky italské, belgické, maďarské a německé výroby. Butik s dámskou módou: - italská móda - značkové a luxusní spodní prádlo a plavky - italská značka Leidiro - dámské německé kalhoty Zerres - ...

Prodej: - rybářské potřeby - živé ryby - akvarijní ryby - akvaristické potřeby - preparace ryb - reprodukce ryb.

Lyžařské středisko: - 5 vleků - 4 sjezdovky všech kategorií - zasněžování - lyžařská škola - noční lyžování - půjčovná lyží a snowboardů (základní servis pro všechny) - grilování na terase - možnost ubytování (27 osob v chatě U vleku)

Karting arena: - veřejná motokárová dráha - sportovní víceúčelový areál s asfaltovou dráhou - půjčovna motokár pro veřejnost - firemní a soukromé akce dle požadavků. V měsících prosinec a leden je v provozu uzavřená aréna na Přerovském výstavišti.

Výroba: - jízdní kola - dětská, crosová, trekkingová.

Prodej pánského a dámského sportovního vybavení pro volný čas nebo sport za skvělé ceny . Prodej, e-shop: - sportovní oblečení značky Nike - obuv - bundy - mikiny - vesty - kalhoty - ponožky - šortky - tašky - batohy - sportovní soupravy - trička - tílka - šaty - čepice - dětské sportovní oblečení - sportovní doplňky - ...

Fitness centrum se zaměřením na hubnutí, tvarování postavy a úpravu váhy: - Active Belly - Power Plate - silový trénink - Ketoaktiv. Výživové poradenství.

Výroba a prodej koloběžek KOSTKA určených převážně pro dospělé, laserové řezání uzavřených i otevřených profilů.

Služby: - obchodní a sportovní centrum

Cykloservis, oprava, servis, prodej: - jízdní kola.

Prodej, půjčovna, oprava, servis: - lyže - snowboardy - lyžařské vybavení Služby: - broušení bruslí

Prodej: - vybavení pro bojové sporty - JUDO, JU-JUTSU, AIKIDO, KARATE, NORD SHAOLIN KUNGFU, WUSHU, KUNG FU, TAICHI, TAEKWONDO, BOX, KICKBOX, THAIBOX, MMA -kimona, chrániče, přilby, boxerské rukavice, boxovací pytle, lapy, nože - potřeby pro sebeobranu - pepřové spreje, teleskopické obušky, elektrické paralyzery, pouta -oblečení ...

Laser game - je hra podobná paintballu nebo airsoftu - aréna, kde se laser tag odehrává, má 360 m2 plných překážek, rohů a zákoutí Další aréna: Novoveská 9, Ostrava – Mariánské Hory info@laserarenaostrava.cz tel. 702 915 258

Olomoucký klub capoeiry: - výuka capoeiry na profesionální úrovni - tréninky vhodné pro širokou veřejnost bez rozdílu věku, pohlaví či fyzické zdatnosti - efektivní posilovací a kondiční cvičení - umění s osobitou filozofií čerpající ze života a tradic brazilské kultury - pravidelné semináře s Mestre Paçocou i jinými brazilskými mistry a ...

Studio Bikram hot jógy v Olomouci. Cvičení probíhá v místnosti s vyšší okolní teplotou.což má pozitivní vliv na prokrvení organismu a podporuje jeho samočištění. Hot jóga je jedinečné cvičení se silnými pozitivními účinky na fyzickou i psychickou stránku těla.

Organizace a zajišťování paintballových, sportovních a společenských aktivit pro své členy a širokou veřejnost. Provoz sportovních zařízení vhodných pro netradiční adrenalinové sporty, za účelem podpory aktivního využití volného času, rozvoje nových sportů. Dále se přičinit o pokračování sportovního klubu s cílem i nadále se účastnit ...

Wake Park Náklo: - vodní vlek - Wake/Ski - paddleboard půjčovna - kajak půjčovna - plážové hřiště - paddle Yoga - Wake Bar - občerstvení - chillout zóna - pláž - stanová zóna - firemní a školní akce.

Organizace sportovních a společenských akcí (sportovní kroužky, dětské dny, závody, plesy apod.)Pronájem tenisového kurtu, hřiště, kulturního domu a zařízení.

Tenisové kurty. Golf Indoor. Atrakce pro děti. Wellness. Fitness. Hipoterapie.

Centrum zdraví Bohuňovice: - krytý plavecký bazén - tobogán - dětský bazén - teplý bazén - posilovna, fitness, fitcentrum - sauna - parní lázeň - solárium - masérské služby - plavecký výcvik, - občerstvení.

E-shop - luky, šípy - terčoviny - tětivy - chrániče předloktí.

E-shop se sportovní výživou, zdravou výživou, sportovním vybavením a sortimentem z oblasti fitness a zdravého životního stylu. Poskytneme zdarma poradenské služby v oblasti specializované výživy.