FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
Chcete udělat něco pro své zdraví a zocelit své tělo? Potom neváhejte a jděte navštívit Fitcentrum Na tribuně. Naše fitness má velice dobré zázemí pro posilování a relaxaci celého těla a splňuje požadavky i pro náročné klienty. Pro ty kdo s cvičením začínají jsou k dispozici osobní trenéři. Neseďte doma a přijďte si k nám zacvičit.
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Aerobik klub - kurzy aerobiku - příprava dětí od 4 let na soutěže v aerobiku.

Vyhlídkové a reklamní lety balonem. Výsadkové lety. Letecké snímkování. Vleky reklamních transparentů.

Zdravotní pilates - masáže - cvičení pilates.

Areál sportu: - nekuřácký sport bar s letní terasou - fotbálek, tenis, volejbal, plážový volejbal, badminton, basketbal, nohejbal - dětské hřiště. Pořádání soustředění včetně ubytování. Firemním zákazníkům se nabízí možnost uspořádání teambuildingových a společenských akcí, turnajů a párty.

Služby: - cvičitelka pilates. Konání lekcí: Horní náměstí - Klub Teplo ZŠ Želátovská

E-shop: - sportovní vybavení - šipky, terče, letky, hroty, násadky, pouzdra, příslušenství.

Tenisové kurty Celoroční pronájem tenisových kurtů

Airsoft Shop muničák.cz: - airsoftový obchod a servis. Airsoftové zbraně, BB kuličky, náhradní díly a příslušenství. Součástí obchodu je i servisní středisko, kde provádíme kompletní opravy airsoftových zbraní, upgrady a úpravy zbraní. Ostrovid Maloobchod, oprava, servis: -počítače. -výpočetní technika. Služby: -instalace, servis ...

Posilovna vybavená novými stroji značky LAX, kardio zónou a sálem pro volné cvičení např. TRX, FUNKČNÍ TRENINK. TRX. Crosstrénink. Cvičení pro ženy. Zumba. Joga.

Prodej a servis kol. Servis Inline bruslí. Prodej a servis elektrokol. Servis všech rotopedů. Přestavba kol na e-kola.

Prodej: - jízdní kola - elektro - TV, pračky, ledničky, mrazáky, myčky, sporáky - krbová kamna - krbové vložky - koupelnový nábytek - ohřívače vody - RC modely - domácí potřeby - drogerie - školní potřeby - hračky - barvy, laky.

JANKUSPORT: - servis jízdních kol, elektrokol - půjčovna koloběžek - půjčovna elektrokol - půjčovna jízdních kol Sportovní sortiment: - dresy, míče, kopačky, sálovky. Prodej: - jízdních kol, koloběžek, elektrokol, tříkolek, odrážedel - poháry, medaile - kolečkové brusle. - sportovní boty. - cyklistické doplňky

Technické služby Uničov. Provozují: - městské koupaliště, tel.:585054305 - plavecký bazén, tel.:585002187 - dětské dopravní hřiště, tel.:585052028 - zahradnictví u hřbitova, tel.:585054248 - kompostárna - půjčovna zahradní techniky - údržba zeleně - údržba komunikací.

Zpracování použitého textilu a velkoobchod s použitými oděvy - přímý dovoz; Export / Import. Přímý a oficiální dovozce dominikánské kávy značky Café Santo Domingo do ČR a EU Velkoobchod a internetový obchod s kávou Café Santo Domingo a dalšími produkty z Karibiku. Rum Brugal.

Velkoobchod s použitými oděvy. E-shop. Second hand. Rozvoz po celé ČR. Dovoz: irsko, německo, rakousko, holandsko, francie, anglie.

Maloobchod: - kola - příslušenství.

Prodej jízdních kol, cyklo materiálu, dresů. Opravy kol, přestavby kol.

E-shop, internetový obchod: - outdoorové vybavení - stany - karimatky - spací pytle - batohy - vařiče - kotlíky - nádobí - turistické vybavení - čelovky, kompasy, krokoměry - sněžnice.

Prodej, e-shop, internetový obchod: - jízdní kola - vybavení pro cyklistiku. Prodejna ON ROAD: Havelkova 3 779 00 Olomouc

Fit klub: - fitness - cardio zóna - spinning - aerobic - strečinková zóna.

Výživová poradna. Cvičení - lekce: - TRX - H.E.A.T. - kruhový trénink - yoga (začátečníci) - těhulky (předporodní kurz).

HARTMAN sport plus s.r.o. je specializovanou prodejnou lyží, lyžařských bot a doplňků. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - sportovní potřeby - lyžařské vybavení (lyže, boty, vázání) - snowboardy. Půjčovna, servis: -lyžařské vybavení, snowboardy, běžecké lyže, boty, hole. Výroba a prodej strojů na broušení lyží.