FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
Chcete udělat něco pro své zdraví a zocelit své tělo? Potom neváhejte a jděte navštívit Fitcentrum Na tribuně. Naše fitness má velice dobré zázemí pro posilování a relaxaci celého těla a splňuje požadavky i pro náročné klienty. Pro ty kdo s cvičením začínají jsou k dispozici osobní trenéři. Neseďte doma a přijďte si k nám zacvičit.
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
E-shop - nástrahy a návnady pro lov trofejních kaprů.

Klub dráhového golfu Klub ukončil činnost k 31.12.2015

Velkoobchod: - sportovní potřeby - kolečkové brusle TEMPISH, chrániče, přilby, kolečka, ložiska, fotbal, basketbal, volejbal, házená, míče, kopačky, dresy, sportovní obuv, koloběžky, skateboardy, plovací desky, matrace, badminton, squash, lyžařské hole, florbal, termoprádlo, termo prádlo, brusle, hokejové, krasobrusle, snowboardy, lyže, ...

Prodej: - zimní zboží, lyže, hokejová výzbroj. Půjčovna: - lodě, rafty.

Dětské skicentrum v Olomouci je prodejna a půjčovna lyží a snowboardů. Prodej, půjčovna, servis: - kompletní lyžařské vybavení nejen pro děti - lyže, boty, hole - vaky na lyže a boty - snowboardový komplet (snb, boty) - celosezónní půjčení snowboardů, lyží. Součástí naší prodejny je i ski servis.

Tool Billiard. Výroba, prodej: - kulečníkové stoly. Velkoobchod, maloobchod: - kulečníkové příslušenství - díly pro výrobu kulečníkových stolů - stolní fotbaly.

Výroba: - startovní čísla - výroba pracích symbolů a etiket - symboly údržby pro výrobce - dresy, minidresy, vlajky, vlaječky - trika s potiskem - Fan šály, minitrika a mini dresy.

Směnárna valut. Půjčovna elektrokol, koloběžek, nordic blading bruslí SKIKE, sněžnic, terénního kočárku SPEKO, holí a turistického vybavení pro Jeseníky.

Provozování střelnic a výuka a výcvik ve střelbě se zbraní -Velkoobchod a maloobchod Hostinská činnost

Internetový obchod se šipkovým zbožím: - šipky - barely (těla šipek) - terče (sisalové, elektronické) - letky - násadky - hroty - pouzdra - doplňky (chrániče, gumičky, klíče, hroty, vosk aj.) - poháry

Prodej lyží a snowboardů (nových i použitých. Servis a půjčovna lyží, snowboardů.

Lehké a kvalitní postroje pro paragliding.

DÁKINÍ - Centrum jógy a meditací: - kurzy jógy pro začínající i pokročilé - kurzy seberozvoje - pronájem sálu

Sportovní a pohybové centrum Lyžařská škola: - výuka lyžování - výuka snowboardingu - výuka carvingu. Kurzy lyžování pro mateřské, základní a střední školy.

Výroba outdoorového vybavení z materiálu GORE-TEX®, Windstopper®, Polartec Powerstretch® a Power Shield ®. Distribuce obuvi Meindl, přípravků Fibertec. Firemní prodejna: - Žerotínova 41, Šumperk - Lidická 3, Praha 5 (prodejna Tilak) - Lidická 1, Praha 5 (prodejna Meindl)

Moderní stavební povrchy: - kamenné koberce. - sportovní povrchy Zahradní architektura a návrhy zahrad. Dětská hřiště- dřevěný prvky a mobiliář z akátového dřeva

EXILSHOP je skateshop, longboard shop, snowboard shop, vše na jednom místě. Nabízíme ti on-line nakupování 24 hodin denně z pohodlí tvého domova, práce či školy. Zaměřujeme se na snowboarding, longboarding a vůbec na vše, co k tomu patří. Vybavení, chrániče a doplňky. Pro všechny milovníky bílé stopy přinášíme ty nejlepší značky na trhu - Armada, ...

Sport Klub: - 2 squashové dvorce - 2 stoly na stolní tenis - fitness - kulečník - šipky - ubytování - klubovna s krbem a obslužným barem - školící místnost.

Tělovýchovná jednota, fotbal, tenis, volejbal, rekreační sport

-Výroba, opravy a údržba sportovních potřeb, her, hraček a dětských kočárků.

Potápěčská škola: - kurzy potápění PADI, IANTD - kurzy NITROX. Prodej, půjčovna, opravy, servis: -potápěčské a plavecké potřeby. Plnění lahví. Zájezdy za potápěním. Potápěčský klub PDW.