FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
Chcete udělat něco pro své zdraví a zocelit své tělo? Potom neváhejte a jděte navštívit Fitcentrum Na tribuně. Naše fitness má velice dobré zázemí pro posilování a relaxaci celého těla a splňuje požadavky i pro náročné klienty. Pro ty kdo s cvičením začínají jsou k dispozici osobní trenéři. Neseďte doma a přijďte si k nám zacvičit.
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
Zabýváme se dovozem a prodejem značkového textilu a outletu z Velké Británie, Itálie, Francie, Španělska a dalších zemí. Dovážíme také luxusní second hand z Anglie. Specializujeme se na značky: Next, Extase, Adidas, Puma, Nike, Cache Cache, Patrice Breál, Tommy Hilfiger, Bench, Bershka, Pepe jeans, Guess, Quiksilver a mnoho dalších.

Prodej a servis: - sportovní potřeby pro fotbal.

-Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Výroba vlákniny, papíru a lepenky a zboží z těchto materiálů -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, ...

Výroba: - ruské kuželky z recyklovaného plastu - člověče nezlob se, venkovní velké provedení.

Zážitkové programy: - outdoorové a indoorové - dětské dny - dětské tábory - paintball, lanové aktivity, lukostřelba - výlety - výuka lyžování, snowboardingu.

Pronájem: - víceúčelový sál (konání kongresů, plesů, módních přehlídek, koncertů - tenisový kurt (tartanový povrch, umělé osvětlení) - loutkové divadlo - místnosti pro školení, prezentace firem, oslavy.

Půjčovna lodí. Na zakázku pořádáme vodácké zájezdy na české, slovenské, polské a rakouské řeky, školní výlety a putovní tábory na českých řekách.

Relaxační centrum se sportovním vyžitím. Tenis. Squash, badminton. Fitness. Relaxační zóna: - solárium, turbo solárium - fyzioterapie, masáže a balneo služby - thajské masáže. Kavárna. Sauna, pára, whirpool.

Maloobchod: - kola trekkingová, horská, silniční, freestyle/BMX, dětská - cyklistické náhradní díly - cyklocomputery, sporttestry - přilby. Servis, opravy jízdních kol. Prodejna: - Olomouc, Havelkova 3.

Výroba, prodej, montáž: - skluzavky, houpačky, dřevěné stavby, dětské sestavy (hřiště), hrací sestavy pro veřejnost, privátní dětská hřiště - prodej nástrojů pro obrábění kovů.

Výroba: - mobilní, venkovní, vnitřní, kontejnerové boxy pro koně - skokového a překážkového materiálu Činnost, výroba: - stavba a vybavení jízdáren - stavba povrchu jízdáren - stavba stájí

Cyklosport - cyklomtw: - prodej kol - prodej cyklodoplňků - servis - stavba kol na zakázku.

Cestovní kancelář: - zájezdy se sportovní náplní - typy turistických, cyklistických, vodáckých, lyžařských zájezdů. Prodej: - outdoorové vybavení.

Výroba, prodej zboží pro vodáky: -lodní pytle -nafukovací vaky -vodotěsně a vodovzdorné obaly a tašky. Půjčovna: -vodácké potřeby.

EXPRESKA je 30ti minutový kruhový fitness klub pro ženy, které chtějí ztratit váhu, posílit srdce, zlepšit zdraví a fyzickou kondici. Intenzivní kruhový trénink probíhá na speciálních strojích, kde se cvičí až dvě svalové skupiny najednou.

BSS Clubu Drahotuše: - Beach volejbal - Lekce DietFitness - Squash - Tenis - Welness - ubytování v dřevěných chatkách - pořádání firemních akcí, rautů.

Praktikujeme a cvičíme Jógu nejen jako fyzické cvičení pro posílení kondice a pružnosti těla, ale především jako cestu k vnitřnímu prožitku, prožitku sebe sama, sebeovládání, posílení sebevědomí a přílivu energie a úspěchu do našeho života.

Prodej, opravy, servis, bazar: - jízdní kola.

Rybářská bašta. Celoroční rybolov. Pořádání oslav a akcí. Sportovní centrum - fitness.

Prodej, půjčovna: - lyžařské vybavení a potřeby - lyže sjezdové, běžecké - snowboardy - hůlky - vázání - oblečení.

IK Myslivecké oděvy: - výroba kožených, lodenových mysliveckých oděvů a doplňků s možností výšivek - kožená saka, vesty, kalhoty - kožené batohy, opasky, šle - prodej kožených čepic s možností výšivek.

Adrenalinový sport klub - tandemový seskok - paragliding - adrenalinové sporty - potápění