FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
Chcete udělat něco pro své zdraví a zocelit své tělo? Potom neváhejte a jděte navštívit Fitcentrum Na tribuně. Naše fitness má velice dobré zázemí pro posilování a relaxaci celého těla a splňuje požadavky i pro náročné klienty. Pro ty kdo s cvičením začínají jsou k dispozici osobní trenéři. Neseďte doma a přijďte si k nám zacvičit.
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
E-shop, prodej: - sportovní oblečení, termo prádlo - Nordblanc, Craft, Klimatex, Moira, Sensor, Kama, Didriksons, Woox, Loap, Killtec - sportovní obuv - Mizuno, Hi-Tec, Head, Nordblanc, Yonex, Aku, Inov-8 - sportovní potřeby.

Solo-kolo Prodej: - jízdní kola - náhradní díly na jízdní kola - zastoupení firmy Merida Lectron Sprinter Oprava: - jízdních kol - sportovních potřeb.

Dámské i pánské krejčovství. Prodej: - metráž. Šití: - svatební šaty na míru - firemní oděvy pro prezentace a veletrhy - speciální taneční kostýmy - zakázkové šití - oděvy na míru - modelová tvorba - sportovní oblečení.

Prodej dřevěných dětských pískovišť - pískoviště čtverec, obdélník - krycí síť na pískoviště - upínací komponenty - dno pískoviště (geotextilie)

Sportovní florbalový klub, kompletní věková struktura, 19 družstev hrajích soutěže.

Opravy jízdních kol všech druhů stáří a značek. Stavba kol na zakázku. Servis do 24hodin. Řemeslňme prace. Veškerý servis kolem domácnosti a kanceláři: - elektro, voda, topení, malováni, zednické práce, a veškeré činnosti ve vašem domě, bytě, kanceláři, obchodě. Správa a údržba nemovitostí. Stavební práce.

Prodej horských, crossových, silničních a dětských kol, elektrokol a doplňků. Provádíme servis a stavbu kol na zakázku. Prodáváme kola značek CTM, Pell''s, MRX, Scud, Force, Dema, Mayo, Harry a další.

Plavecká škola - plavání kojenců, batolat, předškolních a školních dětí - aquaaerobik - plavecká příměstská soustředění pro děti. Provozovna: Plovárna Hranice Žáčkova ul. 753 01 Hranice.

Víceúčelová hala. Najdete v hale, sport bar, ubytování a školící prostory. Vše dostupné veřejnosti. Možnosti pronájmu.

Myslivecké potřeby, - kompletní sortiment pro mysliveckou praxi - výstroj - obuv - optika - noční vidění - termovize - nože - lovecká elektronika. Rybářské potřeby - veškerý sortiment pro rybolov - pruty - navijáky - krmení, návnady, nástrahy - podběráky, podložky, saky, vezízky, čeřínky, řízkovnice - splávky, bojky, ...

Masáže: - relaxační masáže - rekondiční masáže - sportovní masáže - lymfatické ruční masáže - dornova metoda - breussova masáž - sauna - infrasauna - cvičení s dětmi - zdravotní cvičení pro ženy - pohybové hry pro děti - cvičení 5-tibeťanů Jako doplňkovou službu nabízím vitamínové, potravinové doplňky a výrobky podporující ...

Služby: - tenisové kurty - sauna

Činnost: - pořádání rybářských výprav na řece Pád - prodej, půjčovna rybářské potřeby

Prodej: - obuv - oblečení - zábava, volný čas - vše pro sport, turistiku, outdoor. - hudební nástroje - obranné pomůcky. Hudební produkce - živá kapela NAŽIVO 3+1.

Maloobchod: -jízdní kola -sportovní potřeby.

Kurzy: -powerkiting, snowkiting, landkiting. Půjčovna -vybavení pro kiting.

Velkoobchod pro bojová umění a sport: - judo kimona - ju jutsu kimona - karate kimona - karate chrániče - taekwondo doboky - kung fu - helmy a vesty - obuv - boxerské pomůcky - chrániče - zbraně - fitness - doplňky - tatami.

Prodej Servis Pronájem Internetový prodej, e-shop: - kempinkové vybavení - stany, přístřešky, karavany.

Sportovně-rekreační areál: -ubytování -restaurace -bowling -sportovní areál -minigolf -dětský koutek.

Prodej, e-shop -značkové sportovní oblečení, obuv, vybavení pro letní a zimní sporty -kolekce pro sport, volný čas, turistiku a cestování.