Chlazení Machalouš, s.r.o.
ifm electronic, spol. s r.o.
Jiří Mečíř
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Dovolte nám představit naši společnost EWM HIGHTEC WELDING s.r.o., která se specializuje na výrobu a prodej svařovací techniky. V našem sortimentu naleznete svářečky MIG/MAG, svařovací přístroje WIG, plazmové svařovací přístroje, svářečky na ruční svařování, hořáky i přídavné materiály. Našim cílem je kvalita a užitek pro zákazníka.
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Zámečnictví, nástrojářství. Jeřábnické práce. Pronájem, půjčovna, montáže, demontáže, opravy, servis: - jeřáby Potain. Realizace po celé ČR.

Výroba, dodávka, montáž, servis: - vzduchotechnická zařízení - ventilátory, kouřovody, potrubí.

Opravuji veškerou zahradní techniku na trhu jako:motorové i elektrické sekačky, pily, křovinořezy, zahradní traktory, vertikutátory apod., ale za podstatně nižší ceny než konkurenční servisy!

Rauty, cateringový servis. Kompletní cateringové služby na klíč. Grilované sele na klíč. Půjčovna gastro vybavení.

Prodej: - použitá zemědělská technika - traktory - žací stroje - secí stroje - pluhy Servis: - zemědělská technika

Prodej - fotoaparáty - fotografická technika - objektivy - dalekohledy.

Kovovýroba, zámečnictví, výroba - ocelové, hliníkové konstrukce - kontejnery - vrata, brány, ploty, zábradlí. Výškové práce: - pronájem, půjčovna plošin (do 30m).

Komplexní nabídka systémů inteligentního řízení bytů, domů a bytových komplexů, hotelů i jiných typů nemovitostí (Smart Home, Smart Flat, Smart Office, SmartThings a IoT). Jakoukoliv nemovitost naučíme šetřit náklady a komunikovat. Součástí jsou i kompletní nabídka doplňkových služeb, které nám poskytují absolutní nezávislost při realizaci ...

Oprava, rekonstrukce, modernizace: - kolejová vozidla

Dodávka, montáž, regulace: - vzduchotechnika.

Prodej, oprava, servis: - zemědělská technika, stroje - komunální technika - zahradní technika - náhradní díly. Servis: tel.: 777 400 942, 724 020 602 Prodej ND: - 777 400 932

E-shop - stavební a zahradní technika - štípače dřeva - pily - sekačky - štěpkovače - rozmetadla - míchačky - vibrační desky a pěchy - řezačky spár.

Prode, e-shop, služby: - káva - čaj - kávovary - školení a semináře pro baristy - poradenská služba při výběru kávovaru a kávy

Výstavba, dodávka, servis: - bioplynové stanice

Prodej, oprava, servis: - zemědělská technika, stroje - náhradní díly

Oprava, servis: - ledničky - mrazničky - absorpční chlazení - chladící a mrazící boxy - klimatizace Prodej, montáž, oprava, servis: - chladící zařízení - tepelná čerpadla - klimatizace

Prodej, e-shop: - zahradní obruby (plast, nerez, ocel, pozink, hliník) - automatické závlahy, mikrozávlahy.

Prodej, oprava, servis: - obráběcí stroje - obráběcí stroje pro soustružení, frézování, kování, vrtání, frézování a broušení zubů a rovněž obrábění plechu, řezání laserem a plazmou, ohýbání, ohraňování a zakružování plechů

Vývoj, výroba, distribuce: - extremní elektronická zařízení převážně pro výzkumné účely - modulární elektronická stavebnice MLAB.

Činnost: - broušení přesných vřetenových dílů a vlastních vřeten - opravy vřeten - servis obráběcích strojů

Výroba, e-shop, oprava, servis: - zdravotní pomůcky, potřeby - zdravotnická technika - rehabilitační potřeby, pomůcky

Nákup, prodej, servis, revize, technické kontroly: - vysokozdvižné vozíky (VZV).