Chlazení Machalouš, s.r.o.
ifm electronic, spol. s r.o.
Jiří Mečíř
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Dovolte nám představit naši společnost EWM HIGHTEC WELDING s.r.o., která se specializuje na výrobu a prodej svařovací techniky. V našem sortimentu naleznete svářečky MIG/MAG, svařovací přístroje WIG, plazmové svařovací přístroje, svářečky na ruční svařování, hořáky i přídavné materiály. Našim cílem je kvalita a užitek pro zákazníka.
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Služby: -firma je světový lídr v oboru výtahů, eskalátorů a pojízdných chodníků -vyrábíme a provádíme montáže,servis i modernizace výtahů všech typů včetně úprav dle požadavků současných norem bez ohledu na původ výroby -poskytujeme i poradenství v oboru.

Prodej, oprava, servis: -čerpadla MALYŠ, WILO, CALPEDA -zahradní technika AL-KO -motory TECUMSEH Výroba, prodej: -strojní zařízení -čerpadla ROB-2 -vodárna ŽÁBA. Práce: -soustružení -frézování -svařování -zámečnické. E-shop.

Poskytují řešení a komplexní služby, která umožňují zákazníkům efektivní využívání informačních technologií -vývoj software -ICT služby -tisková řešení -dodávky hardware -budování datových sítí a kamerových systémů Za více než 20 let svého působení v informačních technolgiích jsme realizovali řadu významných projektů, převážně v oblasti ...

Půjčovna lodí a raftů na Vltavě, Otavě, Lužnici a Sázavě. Zajistíme kompletní vodácké služby: dopravu lodí na místo vyplutí, přepravu osob, převoz bagáže, instruktora, pomoc při plánování trasy, noční splutí Českým Krumlovem.

VELEK Jiří security systems Projekce, montáž, revize a odborný servis: -kamerové systémy CCTV -elektronické zabezpečovací systémy EZS -elektrické požární signalizace EPS -telekomunikační a datové systémy.

Dodávka: -dojící technika -zemědělské stroje a zařízení.

Výroba: - radiální ventilátory pro průmyslové použití - axiální ventilátory

Velkoobchod, prodej: -zahrádkářské potřeby -semena -přípravky na ochranu rostlin -hnojiva -nářadí -hadice -aqua program -plasty -truhlíky, květináče -fólie, textilie

Prodej, oprava, servis: - stavební stroje, mechanizace - nakladače - bagry - traktory, sekačky

Služby: -vrtané studny -vrty pro tepelná čerpadla -prodej a montáž čerpadel -zemní práce -vrty pro geologický průzkum -těžební činnost.

Potřebujete rychle řešit Vaši finanční situaci? Potřebujete půjčit peníze? Využijte služeb společnosti ZEMI BUILDING MACHINES a.s. a vložte do zástavy Váš stroj. Zaručujeme okamžité vyplacení finančních prostředků při podpisu smlouvy. Do zástavy přijímáme stavební stroje, zemědělské stroje a nákladní automobily.

Stavební firma: -rekonstrukce, novostavby -elektro a voda a topení -solární a energetické systémy -montáže garážová vrata

Výroba: -ruční nářadí -nástroje pro ohýbání, tažení a dělení kovů -měřidla, měřící pomůcky. Prodej: -průmyslové, železářské zboží -elektro -brusné, rozbrušovací kotouče -měřící přístroje -ruční, motorové nářadí, nástroje. Poradenství v oboru nářadí a nástrojů.

Stavební firma: - bytová výstavba - průmyslové stavby - dřevostavby Práce: - topenářské, vodoinstalatérské Prodej, pronájem, opravy: - kráčivá rypadla MENZI MUCK

Výroba: - lesnické stroje - zemědělská technika - hasičská vozidla Zakázková strojírenská výroba.

Prodej, leasing, servis: -nové, použité stavební stroje -minirypadla -pásová rypadla -smykové nakladače -vysokozdvižné vozíky -kloubové nakladače -přídavná zařízení.

Prodej, bazar, servis, oprava: - zemědělské stroje - náhradní díly

Výroba: - radiální ventilátory - axiální ventilátory

Maloobchod, prodej: -spotřební elektronika -audio-video -elektrospotřebiče -ledničky, mrazáky, fritézy, roboty, kávovary, holicí strojky. Servis: -pračky, myčky, elektrické sporáky, zásobníky vody.

Výroba, prodej: -ocelové konstrukce -průmyslové tlakové nádoby -ocelové nádrže -silniční přepravníky sypkých materiálů -odlučovače a zařízení pro čištění vzduchu -suché cyklonové odlučovače -mokré hladinové odlučovače prachů slévárenských, hutních a keramických provozů -průmyslové odlučovače prachu a kouře -radiální ...

Služby: - zemědělské práce - polní a sklizňové práce Maloobchod, prodej, bazar: - zemědělská technika - náhradní díly Prodej: - spojovací materiál - akumulátory

Vývoj a stavba speciálního stroje pro těžbu sedimentů, plovoucí sací bagr. Poradenství v oblasti ochrany životního prostředí. Projektové práce.

Internetový obchod, e-shop: -zahradní technika -zahradní domky -skleníky -žebříky -hračky -krmiva pro psy a kočky

Služby: -poradenství v oblasti telekomunikačních řešení -monitoring vozidel

Dodávka: -filtrační síta pro průmyslové filtrace kapalin -sítopásové lisy pro odvodňování kalů