Chlazení Machalouš, s.r.o.
ifm electronic, spol. s r.o.
Jiří Mečíř
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Dovolte nám představit naši společnost EWM HIGHTEC WELDING s.r.o., která se specializuje na výrobu a prodej svařovací techniky. V našem sortimentu naleznete svářečky MIG/MAG, svařovací přístroje WIG, plazmové svařovací přístroje, svářečky na ruční svařování, hořáky i přídavné materiály. Našim cílem je kvalita a užitek pro zákazníka.
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Reklamní činnost. Prodej: -materiály a technologie pro výrobu reklamy a tisk -deskové materiály -pěněné PVC -plexisklo -dutinkový PP -velkoplošný digitální tisk a finalizace tisků.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -PU** pěny, tmely -interiérové barvy -lepidla na obklady, dřevo, vteřinová -hydroizolační nátěrové hmoty -tmely na spárování plášťů budov -lepící pásky -technické aerosoly -vodoinstalační a topenářský materiál -vybavení koupelen -trubky a tvarovky -čerpadla, kulové ventily -ohřívače vody ...

Výroba přístrojů pro sledování kvantitativních i kvalitativních parametrů vody.

Domer: - měření průtoků kapalin - vody na čístírnách odpadních vod - na potrubích a otevřených kanálech - úpravnách vod - měřící technika FIEDLER. Prodej, montáž: - automatické vzorkovače odpadních vod ISCO, Simply Samplery.

Maloobchod, prodej, opravy, servis: -veškeré chladící a mrazící zařízení -autoklimatizace -klimatizace -tepelná čerpadla.

Prodej: - technologické linky na kalení, pájení, žíhání, zpracování plochých materiálů - rovnací zařízení - ochranné pasty pro sektor tepelného zpracování kovů Oprava, servis, repase: - pece pro tepelné zpracování kovů Dodávky náhradních dílů.

Činnost: - projekce a realizace farem na klíč - komplexní dodávky investičních celků pro oblast zemědělství a potravinářství

Činnost: - zemní a výkopové práce - nákladní autodoprava - úklid a čístění komunikací - výstavba vodovodů a kanalizací - demoliční a bourací práce - odvoz sutí kontejnerem

Prodej, montáž, oprava, servis: - čerpadla ABS - míchadla ABS a ABS SCABA - turbokompresory ABS HST - aerační systém ABS NOPON

Prodej, montáž, servis, náhradní díly: - bezpečnostní systémy - automatické dveře a pohony - privátní a průmyslová vrata, brány a závory - rolovací mříže - venkovní předokenní rolety a žaluzie - vnitřní stínění - markýzy - sítě proti hmyzu.

Prodáváme gastro vybavení, zařízení baru, výrobníky ledu, drtiče, šokery, konvektomaty UNOX, RETIGO, kávovary JURA, Saeco, pizza pece, myčky, chladicí stoly, vitríny, digestoře. Servisujeme profi kuchyně - gastrotechnika. Provozujeme gastro bazar.

Prodej - elektroinstalační materiál Montáž, opravy a revize - elektrická zařízení - hromosvody Regulace - topné systémy - vzduchotechnika

Dodávka - tepelná čerpadla -topenářské práce: -zámečnické -vodoinstalatérské

Kovovýroba: - výroba a zpracování nerezového, hliníkového a železného materiálu - schodiště, zábradlí - nádrže - výrobní stroje a potrubí pro potravinářský průmysl - gastronomické zařízení Služby: - zámečnické práce - svařování metodou TIG, MIG / MAG - stříhání plechů Prodej, e-shop: - nerezové komponenty

Organizování - koordinace a dozor v průběhu výstavby a montáže - realizace technologií pro bioplynové stanice - obecně technologie pro BPSky.

Výroba: -betonová střešní krytina -kompletační prvky -okapový systém Návrh, realizace: -solární systém

Zabýváme se maloobchodním i velkoobchodním prodejem, servisem svařovací techniky a ručního nářadí FEIN a poradenskou činností pro naše zákazníky.

P-Concept - služby: - projektová činnost ve výstavbě - stavební dozor - koordinátor BOZP - energetický specialista, nízkoenergetické domy, Zelená úsporám.

Výroba, montáž, generální opravy a rekonstrukce a provádění revizních zkoušek vyhrazených zdvihacích zařízení. Servis vyhrazených zdvihacích zařízení. Zámečnictví a elektroinstalace.

Dodávka, prodej, oprava, servis, e-shop: - technologie pro gastronomii - autorizovaný prodej ZANUSSI, ELECTROLUX, RATIONAL - profesionální nerezové technologie.

Půjčovna lodí, kánoí a raftů na řece Vltavě. Půjčovna - pobočka v kempu Viking. Doprava lodí a raftů od Vyššího Brodu po Boršov. Kompletní vodácké služby na řece Vltavě. Spolupráce s kempem Viking. Ubytování v chatkách, doprava osob a materiálu 3 x autobusy a vleky - celá Vltava.

Klimatizace, vzduchotechnika, vzduchové clony, chlazení, vytápění, elektroinstalace, HVAC, protihlukové stěny, kryty, žaluzie, technické zařízení budov. Měření a regulace.

Maloobchod, prodej, montáž, servis: -výtahy, osobní, nákladní, speciální -zdvihací plošiny imobilní, nákladní -výtahové šachty cetrisové i skleněné.